reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej. U nas pada bleee dobrze ze dopoludnia na spacer zdazylam:-DCiekawe jaka jutro pogoda. Moj aniolek w lezaczku a dzieci ganiaja po domu jakby ich stado diablow gonilo:szok:
Milosz juz sobie raczej ustabilizowal dzien ma 3 drzemki i wieczorem kolo 20ej spac idzie juz na dobre:sorry:Tylko Mati cos ostatnio marudny wieczorami nie chce spac i placze. Chyba za tata teskni:-(:-(No ale prawdopodobnie wroci za 2 tyg i moze nawet 2 tyg z nami pobedzie takze maly sie tata nacieszy a ja troche odsapne.
malinka ciekawy dzien mnie to chyba zostaje sama gra wstepna, bo partnera do reszty brak:eek::eek:
milego wieczoru laski
aaa Sempe ciesze sie ze Alicja dochodzi do siebie caluje w chory nosek:happy::happy:

reklama
Dziewczyny a wiecie że dziś jest światowy dzień gry wstępnej!!!
To życzę miłej zabawy:-d:-d:-d:-d he he
He,he...Malinka....no to moj sie ucieszy jak mu powiem....:-D:-D:-D
Cos mi Karola dzis po poludniu marudzi.....chyba bedzie wczesniejsza kapiel dzis,to sie moze troche uspokoi......a teraz cyca ciagnie..he,he i tez jednym palcem pisze:happy:
Kasia,to ty masz wesolo w domku....ja tak mam jak meza siorki dzieciaki przyjada...he,he....ze po 5 min. mam juz dosc

Swiatowy dzien gry wstepnej...nono;-)
Moj mezus wroci do domu tak zmeczony,ze nawet go to pewnie nie zainteresuje...chociaz kto wie;-)
A co do tesciowej to ja naleze do grupy tesciowa-synowa-wieczny konflikt
Bo matka mojego meza nawet sie nie ucieszyla,ze pierwszy raz babcia zostala...oznajmila tylko,ze ona sie ani tesciowa ani babcia nie czuje,bo za daleko mieszkamy...to dziwne,ze matka sie czuje:dry:na tyle tylko by od syna pieniadze wyciagac.Ehh.Byla u nas na dwa tygodnie przed porodem i dwa po...NIC mi nie pomogla,twierdzac,ze musze sobie sama radzic...(bo ona poradzila sobie z piatka dzieci)...Nawet malej na rece nie wziela.A nie tego sie po niej spodziewalismy...

Moja mala dzisiaj walnela trzy kupy...i jestem z leksza zaniepokojona...bo zazwycza robi jedna na 2 dni...ale poczekam na dalszy ciag wydarzen.

czesc mamuski,
ja tylko wpadam powiedziec ze zyjemy i u nas po staremu ;-):-)
mlode rosna i rozrabiaja :-D a czas tak leci ze :szok:, za 3 dni konczymy 3 miesiace
a porod pamietam jak wczoraj...

pozdrowionka i caluski dla was i maluszkow

hej dziewczyny.My z Amelka po spacerku.ale u nas do kitu sie robi zabki tak jej dokuczaja ze juz podajemy paracetamol i nawet on slabo pomaga:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(ze nasze dzieciaczki sie tak meczyc musza....zostaje mi teraz malo czasu na bb przez to.zagladam kiedy moge ale to raczej max 5 min zeby na biegu poczytac i zaraz placz jest ehhh teraz maz w domku jest a mala spi:eek::sorry::confused2:ona to wie normalnie kiedy tatus jest w domu i od razu spokjniejsza sie robi:eek::laugh2:

ja tylko zaglądłam powiedziec wam dobvranoc,miałam cięzko dzień,bo ogarniałam mieszkanko po pobojowisku jakie mielismy robiac szafe u dzieci i sporo porzadków trzeba było zrobic,a do tego dowiedzielismy sie o kolejnym pogrzebie i miałam jakiegos doła
no nic ide spac,moze jutro bedzie lepszy dzien
i oby pogoda dopisala

Witam wieczornie:-). W końcu nadrobiłam zaległości, uffff. Było tego trochę.
Sempe, współczuję wypadku, musiałaś być przerażona. Ale całe szczęście, że z Malutką juz coraz lepiej. Trzymajcie się cieplutko:-).
Moja mała też chyba przechodzi jakiś skok rozwojowy, bo już parę nocy z rzędu co dwie godz się domaga cyca. A dodatkowo starszy trochę chory, więc padnięta jestem.
Więc dobranoc wszystkim:-). Dzieciaki śpią, więc ja tez już chyba zalegnę.

Ja tez juz mowie dobranoc! Ide sobie ugotowac kasze manna! Nie wiem cos mnie wzielo i juz od tygodnia na kolacje wcinam manna z musem malinowym! Jak sie przejem to nie rusze tego przez pol roku:-) dobranoc mamuski:-D

hej dziewczyny.My z Amelka po spacerku.ale u nas do kitu sie robi zabki tak jej dokuczaja ze juz podajemy paracetamol i nawet on slabo pomaga:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(ze nasze dzieciaczki sie tak meczyc musza....zostaje mi teraz malo czasu na bb przez to.zagladam kiedy moge ale to raczej max 5 min zeby na biegu poczytac i zaraz placz jest ehhh teraz maz w domku jest a mala spi:eek::sorry::confused2:ona to wie normalnie kiedy tatus jest w domu i od razu spokjniejsza sie robi:eek::laugh2:

Ja mam to samo.Veronia sie meczy i paracetamol tez za bardzo nie pomaga . Z teo co naliczyłam z mezem to idą jej 4 zeby na raz:szok:.Czy to mozliwe czy cos zle sprawdziłam.Bez smoczka to juz dnia ani godziny nie ma i spi po 45 min. i pobudka i noszenie na rączkach:no:.A dzis przed spacerem chciałam małej buzie kremem bambino ochronym nasmarowac i jak tylko troche go rozsmarowałam to Veronika wydarła sie jakbym ją ze skóry obdzierała .Prestała dopiero jak jej cały krem wodą zmyła.Czyzby alergia ale tak szybko:szok:.Moze zapach bo krem ma intesywny zapach no nie wiem.Jutro spróbuje jeszcze raz i zobacze co bedzie.
Buziaki.

reklama
Ja mam to samo.Veronia sie meczy i paracetamol tez za bardzo nie pomaga . Z teo co naliczyłam z mezem to idą jej 4 zeby na raz:szok:.Czy to mozliwe czy cos zle sprawdziłam.Bez smoczka to juz dnia ani godziny nie ma i spi po 45 min. i pobudka i noszenie na rączkach:no:.A dzis przed spacerem chciałam małej buzie kremem bambino ochronym nasmarowac i jak tylko troche go rozsmarowałam to Veronika wydarła sie jakbym ją ze skóry obdzierała .Prestała dopiero jak jej cały krem wodą zmyła.Czyzby alergia ale tak szybko:szok:.Moze zapach bo krem ma intesywny zapach no nie wiem.Jutro spróbuje jeszcze raz i zobacze co bedzie.
Buziaki.
Motyl jesli tyle zabkow na raz sie pcha to i buzka moze bolec(policzki) bo dziaselka rozpulchnione i zaczerwienione:zawstydzona/y:ja na razie tylko 2x dziennie daje ten paracetamol bo wiecej niby nie mozna. 18 mam szczepienie to sie dopytam pielegniarki co i jak.moze maja cos innego jeszcze na te zabki?:zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry