kaskax25
mama wspaniałej trójki
Hej. U nas pada bleee dobrze ze dopoludnia na spacer zdazylam
Ciekawe jaka jutro pogoda. Moj aniolek w lezaczku a dzieci ganiaja po domu jakby ich stado diablow gonilo
Milosz juz sobie raczej ustabilizowal dzien ma 3 drzemki i wieczorem kolo 20ej spac idzie juz na dobre
Tylko Mati cos ostatnio marudny wieczorami nie chce spac i placze. Chyba za tata teskni:-
-(No ale prawdopodobnie wroci za 2 tyg i moze nawet 2 tyg z nami pobedzie takze maly sie tata nacieszy a ja troche odsapne.
malinka ciekawy dzien mnie to chyba zostaje sama gra wstepna, bo partnera do reszty brak

milego wieczoru laski
aaa Sempe ciesze sie ze Alicja dochodzi do siebie caluje w chory nosek

Ciekawe jaka jutro pogoda. Moj aniolek w lezaczku a dzieci ganiaja po domu jakby ich stado diablow gonilo
Milosz juz sobie raczej ustabilizowal dzien ma 3 drzemki i wieczorem kolo 20ej spac idzie juz na dobre
Tylko Mati cos ostatnio marudny wieczorami nie chce spac i placze. Chyba za tata teskni:-malinka ciekawy dzien mnie to chyba zostaje sama gra wstepna, bo partnera do reszty brak

milego wieczoru laski
aaa Sempe ciesze sie ze Alicja dochodzi do siebie caluje w chory nosek

na tyle tylko by od syna pieniadze wyciagac.Ehh.Byla u nas na dwa tygodnie przed porodem i dwa po...NIC mi nie pomogla,twierdzac,ze musze sobie sama radzic...(bo ona poradzila sobie z piatka dzieci)...Nawet malej na rece nie wziela.A nie tego sie po niej spodziewalismy...
ona to wie normalnie kiedy tatus jest w domu i od razu spokjniejsza sie robi
.A dzis przed spacerem chciałam małej buzie kremem bambino ochronym nasmarowac i jak tylko troche go rozsmarowałam to Veronika wydarła sie jakbym ją ze skóry obdzierała .Prestała dopiero jak jej cały krem wodą zmyła.Czyzby alergia ale tak szybko