reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam sie ja juz runde po lakarzach i aptekach zrobiłam w domu szpital włącznie z najmłodszą u niej na razie tylko katar,ale niespokojna jest jak nie wiem:-(,ale pediatra zapisął jej antybiotyk w razie pogorszenia żebym 2x nie latała.Tylko jeszcze ja jako tako:confused2:.Kiedy wiosna bedzie ja mam dośc już tych chorób.Miłego dnia laski:-)

Ach Efe ja już się trochę przyzwyczaiłam-ale zmęczenie daje o sobie znać.jeszcze jak bym umiała spać w dzień to bym czuła się lepiej a ja nie potrafię będę leżeć i nie zasnę...
Czekam z utęsknieniem na przespaną całą noc-ciekawe kiedy mały zrobi nam taki prezent :eek:
Efe a ty to chyba rozszarpiesz dziś tych fachowców!;-)
No mają być około 12. A ja od rana czekam na nich. POrażka!
Rozszarpie, potnę na kawałki i zmielę jak mi tego nie skończą dziś:wściekła/y:

Kasiu! Kuruj się!

Mailnka witam w klubie bo moja dzis też co 2 godz w nocy chciała jeść a między karmieniami smok, no a jak smok wypadnie to płacz :eek: więc na półprzytomna tylko jestem :confused2:, mąż mnie zastepował chwilami, nawet cos do mnie mówił nocą ale za cholere nie wiem co :szok:
Mam nadzieje że to jednorazowy wyskok mojej małej bo juz tak ładnie spała nocą... a może to początek skoku... zobaczymy jak będzie w dzień... :sorry:

zdrówka dla wszystkich chorych maluszków!!

witam z małą na rękach

Aga, Sempe dobrze że z dziewczynami ok a chorowitkom małym i dużym zdrówka.

My dziś na kolejne szczepienie a za oknem brr aż się nie chce wychodzić

Megaczka współczuje ale i tak masz fajnie bo mój mężuś to ostatnio w nocy nie wstaje do małego bo nawet go nie słyszy jak płacze gdy chce jeść a poza tym to nie mogę go dobudzić-śpi jak zabity!!Co mu się dziwić całymi dniami w pracy....

dziewczyny zdrówka i kurujcie sie i maluszkom życze zdroweczka,pogoda rzeczywiscie niesprzyjajaca,a chorób przybywa,byle do wiosny,ale szmat czasu przed nami niestety
moja królewna jeszcze spi wiec korzystam poki co i czekam na core bo zaraz ze szkoly wróci:-)

Witam kochane,u mnie tez dzis szaro i buro...wrr...
Karola narazie spi,a ja zaraz po Gosie do szkoly musze jechac,dobrze ze obiad dzis mam z wczoraj...:tak::-)

reklama
u nas też pada non-stop... do tego jakieś katarzycho mam cholerka; o 14 szarówka, nic tylko wskoczyć do łóżeczka;-)
pomału nadchodzi temat powrotu do pracy, wciąż rozważamy i kalkulujemy czy to się opłaca... jak ja mam zostawić maleństwo z obcą mi osobą??? ech...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry