reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam Nyana:tak:

Piwonia - ty sie kobieto lepiej wybierz w koncu do lekarza, bo ten brzuch dlugo Cie boli, najwyzej wejdziesz z dziecmi do gabinetu

Chogata- ciesze sie ze zdrowa juz jestes, ale Cie wymeczylo i to na swieta:-( a jak tam jezyk Ali?

Aaaaaaaaaaaa dobrze po zmianie czajnika na nowy i smarowaniu nystatyna w połaczeniu z fioletem prawie nie ma śladu po grzybie a w necie nastraszyli ,ze cholerstwo długo sie leczy:baffled:
Mewa ja i tak na swieta nie mogłam sie objadac bo kapusta i grzyby za ciezkie a ja przeciez z woreczkiem mam problem .Na wigilie jadłam ruskie ,śledxia tez mi nie wolno ani w occie ani w oleju,sernika tylko ciupke a szkoda pisać prawie nic ale co i tak nie schudłam :-(
Jassssssssssssu moja przechodzi skok rozwojowy (17 tydzień jej leci cyhyba) kurcze latam z butla co 2 -3h a juz tak dobrze było .O nockach tez juz pisalam matko byle szybko przejsc bo nie mam sił po choróbsku:tak:

Efe to mnie pocieszyłas bo ja panikara jestem to może jeszcze sie wstrzymam mąz mówi ,ze zabezpieczenia nie puszczą a materiał mocny jest.

Napisał Nyana_
Coś o sobie...
No dobrze ;)
Więc jestem z rocznika '89 , ze swoim partnerem razem od ponad 4 lat. Mieszkamy na Śląsku.
Mam za sobą dwie ciąże stracone w 2008roku.
Termin narodzin Sebastiana to wrzesień ale maly postanowił zrobić mi niespodziankę i wyskoczył już w sierpniu, w 37tygodniu :)

No raczej myslałam ,ze napiszesz coś o dzidzi jakiej jest płci aż tak dokładnie to nie trzeba ale super .Witamy:tak::biggrin2:Rozgośc się u nas...

Ostatnia edycja:
reklama
O dzidzi widać na suwaczku wszystko ;) Imię, data ur ...

A więcej hmm ...
Karmię butlą, bo niestety pokarm mi zaczał zanikać mimo walk.
Sebastian nocki ładnie przesypia, zasypia zawsze po 19 i budzi się ok 4 na mleko i śpi do 8-9 czasem dłużej.
Dwa tygodnie temu ważyl 5620gram , ile cm nie wiem ;)
Ostatnio przechodziliśmy pierwsze przeziębienie. Akurat na święta nas wszystkich rozłożyło heh

O dzidzi widać na suwaczku wszystko ;) Imię, data ur ...

A więcej hmm ...
Karmię butlą, bo niestety pokarm mi zaczał zanikać mimo walk.
Sebastian nocki ładnie przesypia, zasypia zawsze po 19 i budzi się ok 4 na mleko i śpi do 8-9 czasem dłużej.
Dwa tygodnie temu ważyl 5620gram , ile cm nie wiem ;)
Ostatnio przechodziliśmy pierwsze przeziębienie. Akurat na święta nas wszystkich rozłożyło heh

Moja też niby na jedzenie budzi się około 4-5 ale jak z tym spaniem to ja juz pisałam na odpowiednim watku :tak::-) To chyba drobniutki ten synus twój.W dziale zdrowie i szcepienia dzieci znajdziesz ciekawe porady nt. przeziębień i chorób:tak:

Aaaaaaaaaaaa dobrze po zmianie czajnika na nowy i smarowaniu nystatyna w połaczeniu z fioletem prawie nie ma śladu po grzybie a w necie nastraszyli ,ze cholerstwo długo sie leczy:baffled:
Mewa ja i tak na swieta nie mogłam sie objadac bo kapusta i grzyby za ciezkie a ja przeciez z woreczkiem mam problem .Na wigilie jadłam ruskie ,śledxia tez mi nie wolno ani w occie ani w oleju,sernika tylko ciupke a szkoda pisać prawie nic ale co i tak nie schudłam :-(

no to sie ciesze ze juz ok z Ala:tak:
a Ty masz operacje niedlugo wiec na Wielkanoc sie najesz;-)spokojna glowa

Adas jakos zasnac nie moze, wisi mi na piersi i wydaje sie ze zasnal a jak odkladam to placz od razu- i tak od godziny:baffled:

no to sie ciesze ze juz ok z Ala:tak:
a Ty masz operacje niedlugo wiec na Wielkanoc sie najesz;-)spokojna glowa

Adas jakos zasnac nie moze, wisi mi na piersi i wydaje sie ze zasnal a jak odkladam to placz od razu- i tak od godziny:baffled:

Po operacji niby pół roku dieta lekkostrawna,ale kolezanka tydzień wytrzymała i jadła normalnie więc na wielkanoc na bank pojade na pogotowie ale z przejedzenia hihihihihhi
A tak na serio to moim noworocznym postanowieniem jest jeśc i gotować lekkostrawnie oraz dużo wiecej warzyw w diecie .My z męzem już sie przestawilismy ale najgorzej z synem jest a jemu przeciez osobno gotowac nie będę:baffled:

Coś o sobie...
No dobrze ;)
Więc jestem z rocznika '89 , ze swoim partnerem razem od ponad 4 lat. Mieszkamy na Śląsku.
Mam za sobą dwie ciąże stracone w 2008roku.
Termin narodzin Sebastiana to wrzesień ale maly postanowił zrobić mi niespodziankę i wyskoczył już w sierpniu, w 37tygodniu :)

witamy nowa sierpnióweczke,ja rownież ze Ślaska wiec jest nas wiecej juz
Chogata spokojnie! Moja koleżanka mi swojego rocznego synka wsadziła do łóżeczka jak nie patrzyłam i chłopak sobie z 5 minut jeszcze poskakał i nic nawet nie skrzypnęło. Myślę, żę twoja córeczka jeszcze nie skacze tylko leży więc nie powinno być tak źle;-)

W ogóle to witam:)
Nadrobiłam zaległości ale oczy mi się już kleją i chyba pójdę się poprzytulać do mojego.
Iwonko ja cię nie będę ochrzaniać ale MARSZ DO LEKARZA!!! No ile można się tak męczyć?! Może gastroskopia potrzebna bo masz np. jakąś bakterię (przerabiałam, zżarłam tabletki i mam z głowy) czego tobie życzę.

Cześć Nyana_ Pisz jak najwięcej:)

Dobra dobranoc mówię, bo marznę. Będę jutro rano jak zawsze;D
Efe wybiore sie,tylko ze to moze jeszcze potrwac,co do gastroskopi to ja sie juz raczej nie pisze,miałam dwie i strasznie wymęczona po nich jestem i choruje tydzień,bakterie miałam leczyłam,a wrzody sa i beda,ale ja od ponad roku jestem bez leków i to moga byc juz efekty tego,obiecałam sobie,ze w tym roku w końcu załatwie w przychodni co potrzeba,tylko musze mojego zmusicdo urlopu

ja juz sie pożeganma i spadam do wyrka,w końcu po nospie przeszło,ale wole nie zapeszać
Miłych snow i do jutra

Nyana- moj tez raczej szczuply, ma zaledwie dwie faldki dupkowe - taki jego urok- najwazniejsze ze przybiera prawidlowo

Chogata- ambitnie z ta dieta lekkostrawna:tak:

Piwonia- spokojnej nocy, oby nospa podzialala

Adas dal sie w koncu odlozyc, chyba spi wiec mykam do kuchni zjesc cos
dobranoc lasencje:tak:

Chogata no tak , Sebastian drobniutki jest, drobniutki też się urodził.
A na jaką operację czekasz? bo nie doczytałam

W ciązy odezwał mi się woreczek żółciowy mam kamienie i musze go usunąć bo życ nie daje mi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Mam nadzieję ,że pomimo tego straszenia ,że NFZ nie ma kasy to mnie ciachną w terminie;-)

Byłam z psem na dworze ale mróż brrrrrrrrrrrrrr

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry