witam Nyana
Piwonia - ty sie kobieto lepiej wybierz w koncu do lekarza, bo ten brzuch dlugo Cie boli, najwyzej wejdziesz z dziecmi do gabinetu
Chogata- ciesze sie ze zdrowa juz jestes, ale Cie wymeczylo i to na swieta:-( a jak tam jezyk Ali?
Aaaaaaaaaaaa dobrze po zmianie czajnika na nowy i smarowaniu nystatyna w połaczeniu z fioletem prawie nie ma śladu po grzybie a w necie nastraszyli ,ze cholerstwo długo sie leczy

Mewa ja i tak na swieta nie mogłam sie objadac bo kapusta i grzyby za ciezkie a ja przeciez z woreczkiem mam problem .Na wigilie jadłam ruskie ,śledxia tez mi nie wolno ani w occie ani w oleju,sernika tylko ciupke a szkoda pisać prawie nic ale co i tak nie schudłam :-(
Jassssssssssssu moja przechodzi skok rozwojowy (17 tydzień jej leci cyhyba) kurcze latam z butla co 2 -3h a juz tak dobrze było .O nockach tez juz pisalam matko byle szybko przejsc bo nie mam sił po choróbsku

Efe to mnie pocieszyłas bo ja panikara jestem to może jeszcze sie wstrzymam mąz mówi ,ze zabezpieczenia nie puszczą a materiał mocny jest.
Napisał Nyana_
Coś o sobie...
No dobrze
Więc jestem z rocznika '89 , ze swoim partnerem razem od ponad 4 lat. Mieszkamy na Śląsku.
Mam za sobą dwie ciąże stracone w 2008roku.
Termin narodzin Sebastiana to wrzesień ale maly postanowił zrobić mi niespodziankę i wyskoczył już w sierpniu, w 37tygodniu
No raczej myslałam ,ze napiszesz coś o dzidzi jakiej jest płci aż tak dokładnie to nie trzeba ale super .Witamy

Rozgośc się u nas...
Ostatnia edycja: