reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hej dziewczyny:-D
my dzis do kumpeli jdziemy bo od 23 grudnia ze szwagierka w domu do jutra to gorzej bniz wycieczka po psychiatrykach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Aniu jak ja Ci zazdroszcze ze juz na swoim.... tez bym chciala ale jeszce dwa lata meczarni chyba ze w totka wygram:-D
biedni szczescia nie maja:-(
ale nie ma zle... zyje ta mysla ze jakbede sie wyprowadzac to jj w dupe kopne na dowizenia i koniec wszelakich kontaktow z ta pomylka genetyczna:-D:-D:-D:-D:-D

witam sie niedzielnie

ANECZKA- expresowego rozpakowania i zebyscie sie jak najszybciej tam urzadzili:tak:
mnie czeka przyjemnosc przeprowadzki w marcu - juz sie boje

ja wyjatkowo wyspana bo moj maluszek przespal ze 4 godziny w nocy, ostatnio budzil sie co 2 wiec super
idziemy zaraz na spacer po karmieniu
a potem jakis szybki obiad po tym obzarstwie swiatecznym trzeba cos lekkiego zjesc

a wiekszosc pewnie u mamusi albo tesciowej sie dzis stoluje?
milej niedzieli laski:tak:

Witam sie pochorobowo .Wszystkiego Naj w tym Nowym Roku;-):-)Spóxnione ale szczere za to .
Aneczka to ciekawie rok się zaczyna od razu od przeprowadzki .Mam nadzieje ,że parę dni i dojdziesz do ładu i składu .Mnie denerwuje już syf jak wracamy z wakacji to pranie ,prasowanie i wogule.Wspóczuje.
Chyba wszystkiego nie nadrobie ,ka zonka zaliczyłam ostatnio bo byłam w Sylwestra z małą na szczepeniu i waży 7,500 i 67 długa i se myśle ,że musze sprawdzić kiedy łóżeczko musze obniżyć bo mam turystyczne i to praktycznie szmata i brezent jest .Czytam instrukcje i co góra jest do 6,5 kg:szok::szok::szok:choroba więc w sobote po sylwestrze jeździłam z mężem po materac ,ale oczywiscie wszędzie inwentura i g ...o nie kupiłam .Teraz mam ale taki dość cieniutki a chcę dla niej grubaśny kupić ,żby jej od podłogi nie ciągneło bo bądx co bądź:-p mała jeszcze jest.Ale na razie nic się nie dzieje z tą górą nic nie trzeszczy mężasty dwa razy sprawdzał:tak:W poniedziałak musze kupić ten materac.

Chogata a powiedz mi co mogłaś brac przy tych bolach brzucha??
bo ja powoli nie daje juz rady,a Apapu nie moge bo sie po nim tez zwijam i mała ma po nim boleści,a na razie nie mam jak podejsc do lekarki:-(:-(

reklama
Chogata a powiedz mi co mogłaś brac przy tych bolach brzucha??
bo ja powoli nie daje juz rady,a Apapu nie moge bo sie po nim tez zwijam i mała ma po nim boleści,a na razie nie mam jak podejsc do lekarki:-(:-(

Ja jak karmiłam piersią to mogłam brac no-spe ale tylko dwie tabletki na dzień .Raz wzięłam aż 6 za zgodą lekarza z pogotowia i potem miałam ochrzan od pediatry ,że nienormalna jestem.Piłam miętę z rumiankiem troszke pomagało,a przeciwbólowe to tylko na chwile mi pomagały:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry