reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
super,że juz na miejscu jest
oby teraz jej sprawnie wypakowywanie poszło
mała nadal czuje sie dobrze,nawet biegunka przeszła,a juz sie bałam,że bede musiała jechać do przychodni
ale tak to byle do poniedziałku i oby bylo juz po zastrzykach

reklama
Oj fajnie Piwonko:-)
A moja G...lizda urządziła nam sceny po wstaniu, że już się zastanawiałam gdzie dzwonić do szpitala czy przychodni:wściekła/y: I tylko u mamy na kolanach jest cool.:-(

No to super, ze Aneczka już na miejscu są :-)
Piwonia super, ze z Alą lepiej...
Efe jak się patrzy na Twojego chochlika to człowiek nie może sobie wyobrazić łez na jej twarzy...
maggie85 z jednej strony dobrze omijać, bo raz ja też sie wkręciłam, że Oliwia czegoś nie robi :-(. Moja próbuje pełzać, ale nie wychodzi jej za bardzo
miranda dobrze Cię widzieć :-) w NR, przykro mi, że tak cierpiałaś (przy okazji okres nei świadczy o braku ciąży :-p )

Od dziś już wiem jak to jest jak dziecko zrobi kupę dosłownie po pachy i trzeba pod prysznic iść...

Ostatnia edycja:
no tak Deli, ale nie dodałam że dwa dni przed okresem robiłam test ciążowy:sorry2:
a kupy pod pachy też znam, zdażało się takie zmywać pod prysznicem:tak:
Piwonia przeraziła mnie nieodpowiedzialność pielęgniarki, dobrze że Ali nic nie jest!
Ciekawe jak tam rybki Aneczki przeżyły przeprowadzkę...

Ostatnia edycja:
Witam porannie :-)
U mnie jeszcze wszyscy śpią :-) tzn. mąż i córeczka :-)
Aniu przykro mi z powodu rybki, ale najważniejsze, ze już jesteście.

Coś mnie brzusio pobolewa :-(
Pomyśleć, ze Oliwia jutro kończy 5 mc ;-O

ANECZKA pewnie teraz śpisz... najważniejsze, że już na miejscu - rozpakowywanie nie przyjemna rzecz (chyba gorsza niż pakowanie :confused: jak dla mnie) ale jak już się rozpakujesz to..... DUŻO SZCZĘŚCIA NA NOWYM MIEJSCU ŻYCZĘ!

witam dziewczyny:-) spoznione ale szczere: WSZYSTKIEGO CO NAJ I SPELNIENIA WSZYSTKICH MARZEN W NOWYM ROKU ZYCZE:-)
u nas jakos leci. ja sie zalatwilam zimnym szampanem i sie kuruje a Amelka ma katarek:zawstydzona/y:ale sie nie dajemy i walczymy z chorobskiem:tak: nie mam czasu zeby was nadrobic niestety...albo malzonek na kompie albo jego brat :/ pozdrowki dla was i sie trzymajcie cieplo:tak::-)

reklama
witam niedzielnie
śniegu napadało i mrozik na polku -4
my w domku sie kisimy nadal,a żeby było lepiej to mi sie teraz Gabcia rozkłada jak na złosć:wściekła/y::wściekła/y:

Aneczka dobrze,że juz na miejscu jesteście,rozpakowywania okropna sprawa wiem,bo ja po remoncie musiałam wszystko od nowa rozpakowywac i miałam serdecznie dosć,nawet dopiero niedawno swoej 3 kartony wypakowałam,bo wcześniej nie miałam sił
dobrze,ze rybki w miare podróż zniosły i teraz tylko,żeby na nowym miejscu wszystko sie super poukładało i było tylko dobrze:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry