reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Oj Piwonia bardzo mi przykro... Też nie rozumiem jak można się pomylić. Przecież przed podaniem takiemu malcowi powinna trzy razy sprawdzić. Trzymam kciuki by nic nie było.

Aneczko spokojnej drogi życzę.

A tak w ogóle to się witam z rana z lepszym nastroju, bo właśnie nagrałam pierwsze pełne odwrócenie Oliwii z plecków na brzuszek. No prawie całe nagrałam, bo już była na boczku jak włączyłam kamerkę, ale na boczek już od dawna się przekręcała a na brzusiu rączka przeszkadzała, ale już daje rade. Znów jest na brzuchu oj jak się rodzic cieszy jak Maleństwo się czegoś nowego nauczy :)

reklama
Witam kochane w Nowym Roku!!!!
Piwonia , wspolczuje , mam nadzieje ze malutkiej nic nie bedzie.....
Aneczka spokojnej podrozy....
Dzis znow czasu mam niewiele na kompa...lece jakis obiad upichcic...moze wieczorem zasiade -jak maz da:baffled::baffled::baffled:
Milego dzionka zycze....:-)

Oj Piwonia bardzo mi przykro... Też nie rozumiem jak można się pomylić. Przecież przed podaniem takiemu malcowi powinna trzy razy sprawdzić. Trzymam kciuki by nic nie było.

Aneczko spokojnej drogi życzę.

A tak w ogóle to się witam z rana z lepszym nastroju, bo właśnie nagrałam pierwsze pełne odwrócenie Oliwii z plecków na brzuszek. No prawie całe nagrałam, bo już była na boczku jak włączyłam kamerkę, ale na boczek już od dawna się przekręcała a na brzusiu rączka przeszkadzała, ale już daje rade. Znów jest na brzuchu oj jak się rodzic cieszy jak Maleństwo się czegoś nowego nauczy :)
Karolinka tez tak szaleje, nie moge jej z oka spuscić, co ją przewróce na plecki chwilka i juz jest na brzuszku :szok:

Anet- pociesze Cie ze moj juz sie z brzuszka na plecki przekrecal ladnie a teraz wogole, zapomnial chyba:baffled:
a z pleckow na brzuszek to wogole
jeszcze sie nie martwie- chlopcem jest wiec za duzo sie nie spodziewam, dziewczynki sa sprytniejsze
Twoja jeszcze ma czas

Piwonia- i jak Ala sie czuje
Aneczka- spokojnej drogi i szybkiego rozpakowania:tak:

witam sie dziewczyny:-)

a u nas padal snieg przed chwila:-) pierwszy w tym roku,
zaraz biore malego na spacer, jak by nie bylo pierwszy snieg w jego zyciu

Oczywiście, że nie masz się martwić. Zobacz, ze nasze dzieci mają różnicę wielu dla nas to mało ale dla nich dużo. Jak próbuje to dobrze w końcu będzie się przekręcać, ale martwić się nie powinnaś
Moja jak na razie bardziej na prawo kręci ja ją na lewo, ale ma mnie gdzieś nauczy się w końcu.

No to troche mnie uspokoilyscie,bo ja juz nie pamietam jak to bylo z Gosia...trzeba bylo sobie zapisywac kiedy Gosia robila nowe rzeczy,mialabym teraz jak znalazl:tak::-D

Uspilam ja i spi przy otwartym oknie,bo u nas sypie snieg i nie chce mi sie na dwor wychodzic,a tak spi jak by na dworze byla.....i potrafi tak nawet 3 godziny,a jak nie otworze okna to spi mi po 20-40 minut

Ostatnia edycja:
reklama
PIWONIA i jak Ala???? I w takich momentach to ja zawsze żałuję, że nie poszłam na medycynę! Cholera, że zdrowie dzieci jest zależne od obcych ludzi, którzy w dodatku wykazują się taką niefrasobliwością!!!

Mój Antoni też się nie przekręca... nawet nie wiem czy wykazuje takowe chęci :baffled::baffled: będziemy się szczepić w tym tyg to zapytam czy to już powód do zmartwień...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry