reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
WITAM W NOWYM ROKU!
My posiedzieliśmy do 01. Antek swojego pierwszego sylwestra przespał :baffled: Ja nowy rok zaczęłam od czytania "mikołajka" Anieli do snu bo jak się obudziła na fajerwerki to zasnąć nie mogłą potem.
POza tym jestem w strasznym stresie z tą pokrzywką Antkową :-( i jestem na siebie zła jak nie wiem bo zjadłam kawałek sernika i sałatki :-(:-(:-( nie mogę sobie wybaczyć :no::wściekła/y::no::wściekła/y::no::wściekła/y:

reklama
Iwonka o tych workach myślałam ale nie nabędę już skleroza no akwarium chcę kocem owinąć i jak się uda to gdzieś przy nas ale wiesz kurcze jeszcze telewizor;/
a rybki to ja nie wiem mam słoik duży ale tomek gapa pokrywkę wyrzucił i nie wiem a jeszcze ja mam glonojada nie wiem czy on ze zwykłymi rybami zawały nie dostanie;p;/
a roślinki jak wilgotne w worek wsadzę foliowy to chyba przetrwają co??

roślinki jak włożysz do sloika tez przetrwaja i w woreczku tez spokojnie
a glonojad moze byc ze wszystkimi spokojnie jemu nic nie bedzie on silny jest

A ja wypila wczoraj pare drinkow:sorry2:
I dzien dzisiejszy do lekkich nie nalezal:shocked2:
Myslalam,ze malusia przespi cala noc...ale:no: ona ostatnio sie budzi
Wczoraj wieczorem nie spala od 18 do 22...a juz pare minut po 2 mnie obudzila...ledwo zasnelam
I rano po 6 zaczela gadac(musze ja kiedys nagrac :-D)skonczyla przed 7 i pospala jeszcze do 8...a ja jak wstalam do mialam wrazenie,ze w leb obuchem dostalam:sorry2:

witam i ja z rana
wścieka,bo pielęgniarka sie dzisiaj pomyliła i podała malej za dużą dawke antybiotyku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
oj Ania to juz dzisaj jedziecie,to oby droga wam szybko zleciała i wszystko szybko i sprawnie poszło
a na miejscu necik bedziesz miała??

witam i ja z rana
wścieka,bo pielęgniarka sie dzisiaj pomyliła i podała malej za dużą dawke antybiotyku:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
oj Ania to juz dzisaj jedziecie,to oby droga wam szybko zleciała i wszystko szybko i sprawnie poszło
a na miejscu necik bedziesz miała??
Witam !

Piwonia jak to mozliwe? rabnęło ją??? nie otrzeźwiała po sylwestrze???

Aneczka, spokojnej podróży bez problemów :)

reklama
Witam noworocznie:-)
Piwonia, na pewno wszystko dobrze będzie. No ale co za baba, wrrrrrrr.
A ja dzisiaj nieprzytomna. Julita coś źle sypia ostatnio. Płacze co chwila, w łózeczku nie chce spać, (.) co 1,5 - 2 godziny. Masakra. Jeszcze parę takich nocy i padnę. Albo się przyzwyczaję, haha. I na dodatek coś mnie rozkłada - gardło, katar.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry