reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam kochane....
Witam rowniez nowa mame Nyana:tak::-)
U nas dzis spory mroz,bo bylo rano -20:szok:...dobrze ze maz w domu,to po Gosie pojedzie do szkoly.....a my z Karolinka sie nigdzie nie ruszamy....:-D
Wczoraj bylismy w gosciach,u meza chrzesniaka na urodzinach,malutka dobrze zniosla pobyt,nawet dala sie "obcej" cioci ponosic i wcale nie plakala :happy2:
aneczka,a daleko sie przeprowadzilas? bo jakos nie doczytalam chyba...

reklama
Witam w poniedziałek ;-) nawet dziś pospałam bo pobudki były już co 3 h i do 8 pospałam :-D
Witam też nową mamusię sierpniową :-) Nyana ;-)

...no i Marcel się już zbudził :-p łezka w oku bo mama nie wzięła od razu jak dał znać że już nie śpi ;-)

hej dziewczyny...:-D

witam nowa mamusie:-D

moj ma na najgorsza zmiane czyli na polodnie:wściekła/y:
caly dzien sama... poza tym ze mpoja zmora tez w domu popoludniu bedzie:no::dry::dry:
ach co za zywot:blink:
starsza mi sie rozchorowala... kaszel ma chocby ktos chcial syrenke odpalic:dry:
chwilowa pauza w pracy bo szef robi remamnt...a tak mi sie nudzi ze masakra:-D
nawiedze dzis sasiadke na kawe bo oszaleje w domu... a na dworze pizgawica i wyjsc sie nie da:dry::dry:
zycze milego dnia dziewczyny:-D:-D:-D

Młoda się bawi na macie - śmieje się i gada do lusterka, a ja idę sobie kawke zrobić:-)

Kurcze, właśnie sprawdziłam - kolęda dzisiaj u mnie. Dobrze, że zajrzałam na strone parafii. Muszę trochę dom ogarnąć.

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki:-)

u mnie tez zimno, -4, to nic przy przymrozkach u Was ale tak zimno jest tu pierwszy raz tej zimy, a ja musze na wazanie z malym isc pozniej

wspolczuje nocy Deli - przechlapane z zabkowaniem :-(

Adas co 2 godziny sie budzil ale ewidentnie na mleczko, jak moj poszedl do pracy to wzielam malego z gryzakiem do lozka i on sobie skrzeczal a ja jeszcze polezalam,
zaczelam dzien o 10ej:tak:

Młoda się bawi na macie - śmieje się i gada do lusterka, a ja idę sobie kawke zrobić:-)

Kurcze, właśnie sprawdziłam - kolęda dzisiaj u mnie. Dobrze, że zajrzałam na strone parafii. Muszę trochę dom ogarnąć.

jesssssssssssu dobrze ,ze przypomniałas o kolędzie nawet nie wiem kiedy a strona ma nieaktualne info cholipa.W zeszłym roku na bierzaco była bo mały do komuni szedł a w tym jakoś na bakier .

u mnie jutro koleda....tez musze ogarnac dom....ale to jutro dopiero:-D
Karole wlasnie uspilam w pokoju przy otwartym oknie,a ja uciekam do kuchni obiad gotowac,bo zimnica tu ze w kurtce siedze...brr.....a na dworze jest -12:szok:...wiec nadal trzyma,z apowiadaja na ta noc jeszce wiekszy mroz niz dzis:szok:

reklama
my juz po wizycie,mała ma zastrzyki jeszcze do środy,bo okazało sie,że ta biegunka to nie od jedzonka tylko wirusowa:-(
starsza ma antybiotyk do końca tygodnia i tez ma tego wirusa tyle,że ona nam wczoraj wymiotowała,a dzisiaj tylko boleści brzuszka i w czwartek idziemy do kontroli i nie obyło sie bez ważenie i mamy juz 5570g czyli w ciągu 5 dni przybrała mi 130g ciesze siejak głupia:-):-):-)

a co do koledy u nas dopiero 19 stycznia ,wiec strasznie późno w tym roku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry