reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Kurcze, właśnie sprawdziłam - kolęda dzisiaj u mnie. Dobrze, że zajrzałam na strone parafii. Muszę trochę dom ogarnąć.

Ło matko! Ja mam dzisiaj!!!! I to zaraz. Nie dam rady się ogarnąć! Dopiero do domu ze spaceru wróciliśmy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ale dzięki Enka za przypomnienie. Będę wstrętna i będę udawać że nas w domu nie ma. Bo ani krzyżyka ani obrusa. Ani wody święconej. No nic nie mam:(

Hej!!
Zdrówka Iwonko dla Twoich dziewczyn!!!!
ja coś mam mało czasu ostatnio....alew za to codziennie chodzimy na godzinne spacery pogoda piękna a widoki jeszcze piękniejsze-potem dam fotke....
a mały spi mi smacznie na spacerkach a ja sie dotlenic moge:-D

hej dziewczyny,nadrabiam zaległości :)

Aneczka - dobrze że już na miejscu :) oby wam sie tam dobrze układało!!!

mój Bartolo też cale nocki ostatnio przy cycku - co próba odłożenia to płacz,
w dzień bardzo źle zasypia,,,marudny a Karol jeszcze jakąś biegunkę od wczoraj ma i znów w domu mi w kość daje zamiast w przedszkolu:(

Piwonia ale malutka biedna - ucałuj ją mocno i oby się już skończyło!!!

no a ja z nudów,ze na spacerki jak wy chodzic nie mogę,zrobiłam sobie dzisiaj magnesik na lodówke bo tylko Ali mi brakowało,a mam już córy,siostrzeńca i siostrzenice i teraz bedzie komplet z Alą

No ładnie Efe z ta kolenda ja tez krzyzyk i lichtarzyki musze kupic bo ciągle pozyczam i wstyd jak nie wiem:tak: U mnie dzis za to liczniki na wode i ogrzewanie spisują .Prawie jak kolęda tylko mniejszy stres hihihihihi
Piwonia pikny ten magnes :-)
Aneczka wszystkiego dobrego na nowym miejscu:-)
Ja dzis Auchana zaliczyłam i kupiłam małej 3 bluzy z kapturem grubsze po 10zł i 4 cieńkie bluzeczki po 7 zł .W realu tez małż mi kupił ciszki z wyprzedazy .Kurcze nie ten wątek:-(:baffled:

reklama
Piwonia sliczny ten magnesik:tak::tak:A jak je robisz?
Chogata czytalam ze operacja blisko, mam nadzieje ze w koncu skoncza sie twoje klopoty zdrowotne
Efe udala sie konspiracja z ksiedzem?Gabi was nie zdradzila?
Baska Bartus taki duzy moze brakuje mu jedzonka wiecej albo jakis skok ma?
Ja dzis tak z glupoty starlam jabluszko i na lyzeczce dalam Miloszowi, ewidentnie mu sie nie spodobalo, kwasil sie jakby cytryne dostal do tego na koniec wszystko co dostal wyplul i tak sie skonczyla nasza przygoda z jedzonkiem. Najwyrazniej jeszcze nie pora:-)
Zreszta jakos narazie moje mleczko mu wystarcza a na zabiedzonego nie wyglada wiec sie wstrzymam jeszcze:tak::tak:
My juz 29 mielismy kolede wiec juz po krzyku:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry