anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Piwonia , super magnesik(w zyciu bym nie zgadla ze to na plycie)
Gratki dla Mani z pierwszy zabek;-)

Moje pociechy juz spia,jakos przez te Swieta mi sie Karolina "rozregulowala"

....ale powoli juz wraca do siebie...tzn dzis tylko 3 razy w nocy do niej wstawalam, i w dzien grzeczniejsza...no tylko zebym zaraz nie zapeszyla
Gratki dla Mani z pierwszy zabek;-)

Moje pociechy juz spia,jakos przez te Swieta mi sie Karolina "rozregulowala"

....ale powoli juz wraca do siebie...tzn dzis tylko 3 razy w nocy do niej wstawalam, i w dzien grzeczniejsza...no tylko zebym zaraz nie zapeszyla

Wyskoczyliśmy z moim nie-mężem (ładnie to ujęłaś Nyana, podoba mi się) z łóżka jak poparzeni. Mała chlusnęła aż pod ścianę łóżeczka. Myślałam, że mi serce stanie z nerwów. Najgorsze, że później wzięłam ją do łóżka i dałam (.) bo nie mogła zasnąć i po dłuższej chwili zwymiotowała w naszym łóżku. Normalnie bałam się ją odłożyć do łóżeczka:-( Strasznie dziś spałam, jak mysz pod miotłą. Tysiące myśli od razu w głowie się kłębią. Że może to ze spotkania z koleżanką i jej 10-miesięczną córeczką co chodzi do żłobka, że po marchewce z jabłkiem (jadła dzień wcześniej i nic jej nie było) ale ewidentnie od mleka modyfikowanego Isomil. Mój nie-mąż zrobił /zresztą na moją prośbę/ mleko bez serwatki, dla dzieci z nietolerancją na laktozę. PAMIĘTAJCIE CO TYLKO OTWIERACIE DLA DZIECI ZAPISUJCIE NA PUDEŁKU DATĘ OTWARCIA! Uczcie się na błędach innych.