reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hej dziewczyny:-D
my jutro na szczepinie:-D

Sempe wspolczuje wysypki:baffled:

dzis moj tata mnie odqiedza bo w czwartek waraca do holandii i zobaczymy sie za pol roku:-(
a tak stara bieda....malej kaaszel juz przeszedl... tyle dobrze:-D
milego dnia zycze i zdrowia da maluszkow:-D:-D:-D

Coś marudzące ostatnio te nasze dzieciaczki, uffff. Nic tylko zęby zacisnąć i czekać aż przejdzie i będzie lepiej. Zanim wrócę do pracy dobrze by było, żeby Julitka chociaż trochę dawała w nocy pospać, bo inaczej to czarno się widzę.

A wczoraj pierwsze dwie łyżeczki jabłuszka wciągnęła:-). Chyba smakowało:-)

O rany, znowu ryk w łóżeczku.

Ostatnia edycja:
bry ;-)

sempe - na swiad pomaga plynny puder ale raczej ten bez mentolu - pomaga ale ciezko sie ludziom pokazac :baffled:

efe - ja pamietam - na devikapie, cebionie sobie zapisalam a mleka tez pilnowalam :tak:

witam dziewczyny,
nie wiem czy zdąże poczytać zaległosci bo siedze jak na szpilkach, 2 noc nie spałam ale to nie zasługa Alicji, wprowadziłam jej mój plan nietarmoszenia cyca co 1,5h i powoli idziemy do przodu.

Otóz przyplątało mi się jakies cholerne *****!!! Spać nie mogę, przychodzi wieczór a mnie zaczyna swędzieć ciało, całe ciało:wściekła/y::no::wściekła/y: uszy mam spuchnięte i twarde, ciało mam jakbym się pokrzywką wysmarowała, rózne możliwosci mi do głowy przyszły, z początku myślałam ze jakiś paskudny insekt mnie ugryzł bo ja uczulona jestem na osy komary itp, dzis poczytałam w necie i moze to być od tarczycy albo świerzb!! choroba zakaźna!!!!!!!! tylko skąd to qrestwo mi się wzięło, pierwszej nocy męczyłam się do 3 potem wzięłam 2tabl clemastinum i podwójne wapno po godzinie ustąpiło, dzis w nocy tak samo:no::wściekła/y::no:
na 16 jade do rodzinnego pewnie mi bedzie kazał isc do dermatologa a jednego mam co jest the best ale przyjmuje w poniedziałki a do poniedziałku to ja się zadrapie na śmierć!!!!

Ja tez mam takie cos...tylko,ze ja sie ''zalatwilam'' tabletkami cet alergin,bo tak jak napisala enka-76 pojawilo mi sie to w okresie dojrzewania ,swedzialo,dokuczalo to poszlam do apteki i kupilam cet alergin i zawsze jak zaczynalo swedziec to siegalam po te tabletki i sie...uzaleznilam od nich,teraz nie moge bez nich zyc...codziennie wieczorem juz od paru lat gdy zaczyna mnie swedziec to ''cudowna''tabletka pomaga.
Mam takie kropki na ciele roznie czasami tylko na nadgarstkach ale tez na szyji,brzuchu...kiedys mialam na calym ciele a na nogach to az takie wielkie i czerwone...czesto tez swedza mnie stopy.
Cholerstwo..ja nie wiem od czego to mam...pewnie uczulona na cos jestem,nie wiem testow nie robilam...i tak zyje sobie z moja cetyryzyna.

Efe - ja w końcu nie skumałam - tzn niedobre mleko daliście-po tym mleku wymiotowała? juz ok? (mój sobie czasem tak chluśnie jak się przeje, dziś na zabawki na pałąku - takze czeka mnie pranie zabawek....)

Baska wiec jednak to moze od zabkow skoro przeszlo po czopku
No ja tez zrozumialam ze podaliscie nieswieze mleko??Efe?

No ja tak doszłam, że to po tym mleku w proszku, bo tym zwymiotowała, ale może dlatego,że go przed snem piła? Bo potem dostała mojego cycka i też zwymiotowała moim mlekiem, więc już sama nie wiem. A mleko dla alergików kupiłam po Bebiko, bo mała coś marudna po nim była i koleżanka mi powiedziała, że może serwatka z mleka krowiego, która w nim jest, może za ciężka na żołądek. Wypiła z nim może dwa razy, ale to też dla dzieci z biegunką i męczyła się przy kupach, więc potem mój robił już jej Bebiko i było ok. A że pomyślałam sobie wczoraj, że te Bebiko wcześniej było kupione to już pewnie się przeterminowało i kazałam mu zrobić to drugie. I już sama nie wiem?
Może kurde to wirusowe jest bo ma podwyższoną temperaturę 37,2 ale zachowuje się ja zwykle. Już sama nie wiem:confused:

bry ;-)

efe - ja pamietam - na devikapie, cebionie sobie zapisalam a mleka tez pilnowalam :tak:
Brawo Rubi! Ja idę za twoim przykładem! Już dostałam taką nauczkę, że nigdy nie zapomnę. Tak się strachu najadłam:-(

Hej!
Sempe mam nadzieje że szybko Ci przejdzie owa dolegliwość-współczuje że musisz się tak męczyc
Efe oby Gabrysi nic nie było!!
Mały już zasnął więc już nie pójdę na spacerek a rano mieliśmy -15 stopni brrrr ale za to jest pięknie:tak:

My byliśmy z małą w preluxacyjnej - wszystko oki z jej bioderkami.
Haha - a jak się śmiała przy usg i ciągała za kabelek od tego urządzonka do oglądania.
No dziś było ważenie - 7 080kg,ale przed kupką. Wczoraj tak się najadła marchewy,że kupska nie może wycisnąć do dzisiaj. Dam jej chyba dziś parę łyżeczek jabłuszka i wyciśnie. No a ząb już widoczny taki czubeczek i to strasznie ostry!

reklama
Hejo:)
Moja mała dała dzis popalić w nocy zrobiła mi pobudeczke co 2h, jestem padnięta :baffled:

Piwonia śliczny magnesik, masz talent :-D
Neverend, gratuluje pierwszego ząbka:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry