Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam dziewczyny,
nie wiem czy zdąże poczytać zaległosci bo siedze jak na szpilkach, 2 noc nie spałam ale to nie zasługa Alicji, wprowadziłam jej mój plan nietarmoszenia cyca co 1,5h i powoli idziemy do przodu.
Otóz przyplątało mi się jakies cholerne *****!!! Spać nie mogę, przychodzi wieczór a mnie zaczyna swędzieć ciało, całe ciałouszy mam spuchnięte i twarde, ciało mam jakbym się pokrzywką wysmarowała, rózne możliwosci mi do głowy przyszły, z początku myślałam ze jakiś paskudny insekt mnie ugryzł bo ja uczulona jestem na osy komary itp, dzis poczytałam w necie i moze to być od tarczycy albo świerzb!! choroba zakaźna!!!!!!!! tylko skąd to qrestwo mi się wzięło, pierwszej nocy męczyłam się do 3 potem wzięłam 2tabl clemastinum i podwójne wapno po godzinie ustąpiło, dzis w nocy tak samo
na 16 jade do rodzinnego pewnie mi bedzie kazał isc do dermatologa a jednego mam co jest the best ale przyjmuje w poniedziałki a do poniedziałku to ja się zadrapie na śmierć!!!!
Efe - ja w końcu nie skumałam - tzn niedobre mleko daliście-po tym mleku wymiotowała? juz ok? (mój sobie czasem tak chluśnie jak się przeje, dziś na zabawki na pałąku - takze czeka mnie pranie zabawek....)
Baska wiec jednak to moze od zabkow skoro przeszlo po czopku
No ja tez zrozumialam ze podaliscie nieswieze mleko??Efe?

Brawo Rubi! Ja idę za twoim przykładem! Już dostałam taką nauczkę, że nigdy nie zapomnę. Tak się strachu najadłam:-(bry ;-)
efe - ja pamietam - na devikapie, cebionie sobie zapisalam a mleka tez pilnowalam![]()