reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziwne w takim razie z tym oddawaiem głosow,
weszłam teraz i już mogłam normalnie :nerd:

Marcel jeszcze pospał chwilę z rana to ja też poleżałam ale już nie zasnęłam
Efe to fajnie że Gabi nic nie jest po szczepieniu, my też nigdy nie mieliśmy żadnych dolegliwości :tak:
Dziś będę dzwonić do naszej pediatry może uda się jutro na szczepienie iść bo mieliśmy już dawno a ciągle coś wypadało :baffled:
Basia, trzymam kciukasy że mąż dostał ten kredyt :)) i pójdziecie w końcu na swoje :)

reklama
Wlasnie,Mika nie ma za co...hi,hi.....ja tez jeszcze nie bardzo wiem jak sie tam poruszac.....:-D
No wreszcie i mi sie udalo oddac golsy....ale tylko na dziewczynki Ann.....czemu to wszystko jakies dziwne,he?

Ostatnia edycja:
witam:-) po przerwie
nie mam czasu na kompa, dzieciaki wszystkie w domu więc ciągle coś, kuternoga moja juz ma się lepiej, Angelinka jutro juz pójdzie do przedszkola, mam masę spraw, dziś urodziny mężulka 35te:szok: jak ten czas leci!! kupiłam mu te srebne spinki do koszuli, ciekawa jestem czy mu się spodobają;-) w piatek w przedszkolu dzien babci i dziadka i tez cos tam muszę zdziałać.

moze uda mi się jeszcze dzis tu zajrzec bo mam kilka pytań
pozdrawiam

Witajcie moje drogie,a ja wczoraj o mało zawału nie dostałam:-) Połozyłam Dawidka na łózku,bo chciałam troche posprzatac,nie chciał lezec wiec połozyłam mu pod głowe taka wieksza poduszke,a on mi usiadł,ledwo zdazyłam dobiec bo by mi spadł,takich akrobacji to ja sie jeszcze nie spodziewałam:szok::-D

Witam,
Co do głosów można oddać jeden na 24 godziny. Więc musicie poczekać na odpowiednia godzinkę :-).

Moja panna mnie dziś rozbraja. Jeść nie, marudzi i lezy w łóżeczku. Czasem strzeli drzemkę.
Jak mama nie włączy karuzeli jak przestanie grać sama włączy, a jak naciśnie nie ten przycisk to wyłańcza ją i próbuje znaleźć swoją muzyczkę.

Idę spróbować ją znów nakarmić. Już nie je 5,5 godziny o_O.

Dziewczyny a jakie prezenty naszykowałyscie dziadkom i babciom???Podpowiedzcie mi cos!!

Witam,
Co do głosów można oddać jeden na 24 godziny. Więc musicie poczekać na odpowiednia godzinkę :-).

Moja panna mnie dziś rozbraja. Jeść nie, marudzi i lezy w łóżeczku. Czasem strzeli drzemkę.
Jak mama nie włączy karuzeli jak przestanie grać sama włączy, a jak naciśnie nie ten przycisk to wyłańcza ją i próbuje znaleźć swoją muzyczkę.

Idę spróbować ją znów nakarmić. Już nie je 5,5 godziny o_O.
Deli ja mam ten sam problem juz którys dzien z kolei,Dawidek tez nie bardzo chce jesc,poszedł spac głodny,a ja kolejna porcje mleka wylałam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Czesc,

co do prezentow na dzien babci i dziadka tez mamy jak aneczka kalendarze ze zdjeciami

co do glosowania jak pisala deli mozna teoretycznie glosowac raz na 24h, mowie teoretycznie bo wczoraj dziewczyny pisaly roznie, takze trzeba wchodzic i probowac :baffled::sorry2:

moje mlode dzisiaj spaly 16h :szok::szok::szok: z mala przerwa na mleczko o 6:30

Jeszcze raz wszystkim dziekujemy za glosiki i zaproszena. :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry