reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witamy witamy
i o zdrowie pytamy
u nas ok
jakbym nie wiedziała że wczoraj szczepiłam dziecko to by nikt nie zauważył (a mam koleżankę której synek zawsze biegunka, wymioty, napady, wysokie gorączki i zawsze się boję że i u nas tak będzie)
idę głosować
kurde nie mogę:(

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie i ja:-)
A u mnie Dawid po szczepionce troche marudzi,ale na szczescie innych obiawów po szczepiennych nie było.Tylko ze my mamay troche opóznione szczepienia :-(Ale jeste dobrej mysli i mam nadzieje ze teraz uda sie zaszczepic w terminie.

Witam poranie z marudą Marcelową
chyba bączki go męczył dziś w nocy i po spaniu już mamy...
zieeeeeeef
małż dziś mam nadzieję wyjdzie ze szpitala, jak nie, to go stamtąd porwę :dry:;-)

Kurka, nie wiem czemu ale nie mogę głosować na dziewczyny! :/ jak wchodze na stronę to jest już napisane że oddałam dziś głos, a przecież wczoraj głosowałam??? odświeżam stronę i nic :/ ma ktoś tak?? bu

Mewa, zazdroszczę waszych spotkań integracyjnych z inymi maluchami, ja nie mam tu z kim... a chciałabym zobaczyć reakcję Marcela na inne dzidziaki, mam jedną kumpelę z 8 m-cznym ale ciągle nie możemy się złapać :/
Witam z ranka :tak:
Maggie ja tez tak mam NIE MOGE GŁOSOWAĆ, wciąż mam napisane że już głosowałam na to zdjęcie, CO ROBIĆ????:baffled::baffled::baffled:

Ostatnia edycja:
Witam...
A ja narazie sama w domku,maz pojechal do chirurga na kontrol(jeszcze z tym palcem),ciekawe czy dostanie jeszcze zwolnienie,czy do pracy juz?:confused:
A Karolina marudek,chyba spac juz jej sie chce,bo dzis od 6 nie spi:szok:
Efe,do dobrze ze malutka ci nie marudzi po szczepieniu,moja troche miala podwyzszona temperature,no i marudek troszke byl....:sorry2:
No i tez nie moge zaglosowac...kurde,co jest.....tylko raz mozna glos oddac?:confused:

Witamy witamy
i o zdrowie pytamy
u nas ok
jakbym nie wiedziała że wczoraj szczepiłam dziecko to by nikt nie zauważył (a mam koleżankę której synek zawsze biegunka, wymioty, napady, wysokie gorączki i zawsze się boję że i u nas tak będzie)
idę głosować
kurde nie mogę:(

Witam z ranka :tak:
Maggie ja tez tak mam NIE MOGE GŁOSOWAĆ, wciąż mam napisane że już głosowałam na to zdjęcie, CO ROBIĆ????:baffled::baffled::baffled:

mam to samo co wy
tylko na Ann fotki można oddać głosiki,wiec niewiem czemu tak jest

a wogóle witam
dzisiaj maż w domku,bo kolede mamy i dobrze,bo sobie ściegno w nodze naciągnąć i chodzic nie może

reklama
hej dziewczyny:-D
tez ni3e moge oddac glosu na male:no:

trzymajcie kciuki bo maz popoludniu idzie sie pytac o kredyt na mieszkanie:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
czuje ze nie dostanie:no: ale nadzieje mam ze sie uda i uciekam ztad:-D:-D:-D:-D
ale to bedzie sie za mna az kurzyc:-D:-D:-D:-D:-D

ja chce swoj wlasny kat:-(:-(:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry