reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Olenka bardzo mi przykro, pilnuj zeby na plucka nie zlazlo. no i zdrowiejcie.

Lekarz tez tak powiedzial. Ale wlasnie ja tak pilnuje... Alus jak byl w Polsce mial czerwone gardlo, lekarka powiedziala zeby go pilnowac zeby sie gorzej nie rozchorowal to pilnowalismy. Nie wychodzilismy na dwor, nie chodzilismy z nim miedzy ludzi i co z tego wyszlo... ze po 3 tyg ma zapalenie oskrzeli:-(:-( Nie wiem co robie zle ale jak staram sie zeby nie podlapal gdzies gorszego chorubska to jest tylko gorzej.
No wyrzalilam sie troche. Mam poczucie winy ze maly jest chory i dlatego tak marudze:-(:sorry2::sorry2:

olenka bardzo mi przykro... pogilgaj Alexa ode mnie ;-)
syrena ja też nie jestem doświadczoną mama ale mi lekarka powiedziała żebym najpirw wprowadziła dania jednoskładnikowe (marchew, jabłuszko) potem dwu itd. żeby można było zobaczyć co ewentualnie Zosi szkodzi.. a z tego co się orientuję to zupka gerbera jest wielowarzywna.. może po prostu za dużo tego na sam początek dla brzuszka Oli...? może spróbuj dać jej samą marchewkę...:-)

Oleńka przykro mi z powodu chorubska, kuruj Alexa, niech szybko dochodzi do siebie.
Kasia, to mnie pocieszyłaś, miałam nadzieje że niedługo się wyśpię, a to może jeszcze potrwać 2 lata????!!!!
Juz zmykam z kompa i mówię dobranoc.

Oleńka nie obwiniaj się bo chorób nie da się uniknąć tak zupełnie...żeby nie schodziło niżej trzeba jak najbardziej oczyszczać malucha z flegmy - rozrzedzać, fridować, może inhalować i oczyszczać...my przy katarku tojeszcze ACC dostalismy (=fluimicil), czasem jakiś syrop - no a jak już na oskrzelach jest to tez rola lekarza zeby dobrze leki ci dobral i poinstruował...

Syrena ja myślę że jak troszkę dziecko niespokojne było - brzuszek bardziej "ciężki" czy bączki to może być normalne i przejściowe przy zmianie pokarmów - no ale warto powoli i po trochu tak jak dziewczyny już napisały i te zupki to raczej wcześniej dawać (ja daję ok 12) żeby na noc już przetrawione były z grubsza:)

dziekujemy za glosiki, teraz już bezpośrednio do konkursu linki:
Niepowtarzalne uczucie / Bobas, Babcia i Dziadek - konkurs fotograficzny / Konkursy / Portal dla rodziców. Ciąża, poród, wychowanie i pielęgnacja dzieci - eBobas.pl.
Taki jak dziadek... / Bobas, Babcia i Dziadek - konkurs fotograficzny / Konkursy / Portal dla rodziców. Ciąża, poród, wychowanie i pielęgnacja dzieci - eBobas.pl.

Baska- co do fridy to tutaj twierdza ze uszkadza sluzowke nosa i nie mozna czesto stosowac. Moze dlatego u Alexa sie pogorszylo bo ja tylko raz dziennie czyscilam mu nosek frida przez to co mi powiedzieli:wściekła/y:. Widzisz dobrze ze mi napisalas:blink: A ile razy mozna stosowac ta fride????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry