Witam sie ja sama to i obowiązków więcej.
Kurcze moją też coś bierze niby nic ale zdarza sie ,że pokasłuje zero kataru a dziś zauważyłam czerwone gardełko ,więc natarłam ją vickiem i podałam cebion co będzie jutro sie okaże

:-(A miałam parę spraw pozałatwiac na mieście a tu przyjdzie mi w domu posiedziec mnie też coś gardło drapie

Zawsze coś jak męza nie ma w domu buuuuuuuuuu
Oleńka wspóczuję choróbska .Ja fride stosowałam jak tylko małej nosek sie zatykała czyli dośc często,ale wolałam wyciągnąc gile fridą niż mają niżej jej zejść.

Głosy jutro oddam bo dziś zmęczona jestem a pewno coś tam poczytać trzeba logując sie.
Rubi szybkiej przeprowadzki a tak nawiasem mówiąc to dawno Moni nie widziałam;-)
Efe widzisz nie jest tak źle z Gabi to radosna dziewczynka na chora nie wyglada pewnie taka jej uroda albo później nadrobi ,Ale co sie człowiek namartwi i nastresuje to jego

Kasia ja też sie wpraszam na impre bo już mówiłam koleżankom że najblizsza to mnie czeka jak moja córka 18 skończy

Mamy te co karmią dzieci piersią a teraz nie czas ,że mleko sie zmienia może dlatego dzieciaczki sie budzą bo ja jeszcze chiwile na 2 przechodzę

Anett pikna ta śniezynka