reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Oleńka sama już nie wiem...pewnie nie można przesadzać- ja kilka razy friduje na dzień jak słysze że ma dużo w nosku, może i nie jest to najlepsze ale z drugiej strony to nie gruszka - nie dotykasz tej śluzówki tylko powietrze/ciśnienie na nią działa no i to kilka dni a nie ciągle przecież...to ważne zwłaszcza u maluchów które dużo leżą bo śluz spływa...ach z tymi medycznymi teoriami to widzisz zwariować można- ciągle co innego mówią...

Ja tez przyszlam powiedziec dobranoc.:-)

Przed chwila moja malusia zjadla 180 ml. mleczka zageszczonego 3 miarkami kleiku ryzowego...zobacze jak bedzie po tym spac:sorry2:

Chcialam dodac,ze glosiki tez oddalam...na blizniaczki Ann i na Oliwcie rowniez :)

Ostatnia edycja:
Witam sie ja sama to i obowiązków więcej.
Kurcze moją też coś bierze niby nic ale zdarza sie ,że pokasłuje zero kataru a dziś zauważyłam czerwone gardełko ,więc natarłam ją vickiem i podałam cebion co będzie jutro sie okaże :baffled::-(A miałam parę spraw pozałatwiac na mieście a tu przyjdzie mi w domu posiedziec mnie też coś gardło drapie :sorry2:Zawsze coś jak męza nie ma w domu buuuuuuuuuu
Oleńka wspóczuję choróbska .Ja fride stosowałam jak tylko małej nosek sie zatykała czyli dośc często,ale wolałam wyciągnąc gile fridą niż mają niżej jej zejść.:dry:
Głosy jutro oddam bo dziś zmęczona jestem a pewno coś tam poczytać trzeba logując sie.
Rubi szybkiej przeprowadzki a tak nawiasem mówiąc to dawno Moni nie widziałam;-)
Efe widzisz nie jest tak źle z Gabi to radosna dziewczynka na chora nie wyglada pewnie taka jej uroda albo później nadrobi ,Ale co sie człowiek namartwi i nastresuje to jego:tak:
Kasia ja też sie wpraszam na impre bo już mówiłam koleżankom że najblizsza to mnie czeka jak moja córka 18 skończy:-D
Mamy te co karmią dzieci piersią a teraz nie czas ,że mleko sie zmienia może dlatego dzieciaczki sie budzą bo ja jeszcze chiwile na 2 przechodzę:tak:
Anett pikna ta śniezynka

Ostatnia edycja:
Głosy oddane na każde zdjęcie przez Was zgłoszone: Ann, Deli, Baśka :tak::tak:

Moje korzonki dają mi nadal popalić a w domu po weekendzie mam tornado - dziś próbowałam troche sprzątać ale Antka opętało - prawie wcale nie śpi i generalnie chyba zaczęła się akcja "Zęby", no i do tego ja połamana więc burdeling na kwadracie nadal;-);-)
Oj idę spróbować zasnąć bo coś ostatnio mam z tym problemy - za dużo tych tragedii w około i jakies lęki mnie dopadają i mam problemy z zasypianiem :-(
Dobrenocka

Ja też mówię dobranoc :-)
Oliwia dziś cały wieczór chichotała, aż w szoku byłam. Prze szczęśliwa idę spać. Takie małe, a tyle szczęścia daje. Pa mamusie.

Dziękujemy ślicznie za głosiki i liczymy na dalsze głosowanie :-)

witam sie wieczorowa pora
glosiki oddane laski, fajny fryz ma Karolek tak na marginesie:tak:
Olenka - mam nadzieje ze szybko Alexowi przejdzie to chorobsko
Mju- balaganem sie nie martw, oby Ci te korzonki szybko przeszly

u nas odpukac ze zdrowiem ok
nawet zjadac Adalek zaczal sloiczkowe dobroci bez oporu,
bylismy sie dzis socjalizowac z innymi niemowlakami na co tygodniowym spotkaniu i napatrzec sie nie mogl na inne dzieci i mamy, tez usmiechy rozsylal wokolo, pocieszny

dobranoc laski

reklama
Witam poranie z marudą Marcelową
chyba bączki go męczył dziś w nocy i po spaniu już mamy...
zieeeeeeef
małż dziś mam nadzieję wyjdzie ze szpitala, jak nie, to go stamtąd porwę :dry:;-)

Kurka, nie wiem czemu ale nie mogę głosować na dziewczyny! :/ jak wchodze na stronę to jest już napisane że oddałam dziś głos, a przecież wczoraj głosowałam??? odświeżam stronę i nic :/ ma ktoś tak?? bu

Mewa, zazdroszczę waszych spotkań integracyjnych z inymi maluchami, ja nie mam tu z kim... a chciałabym zobaczyć reakcję Marcela na inne dzidziaki, mam jedną kumpelę z 8 m-cznym ale ciągle nie możemy się złapać :/

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry