Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziewczyny zdjęcia śliczne głosiki oddane
Ann wierszyk pierwszorzędny
no a skoro się zalogowałam to i się musiałam też skusiću nas musi być sprawiedliwie więc Taki jak dziadek... / Bobas, Babcia i Dziadek - konkurs fotograficzny / magda206 / Profil / Portal dla rodziców. Ciąża, poród, wychowanie i pielęgnacja dzieci - eBobas.pl.
Niepowtarzalne uczucie / Bobas, Babcia i Dziadek - konkurs fotograficzny / magda206 / Profil / Portal dla rodziców. Ciąża, poród, wychowanie i pielęgnacja dzieci - eBobas.pl.
tylko mi powiedzcie czy dobre linki do głosowania wstawiłam???

ale to chyba nic zlego
Ze swojego doświadczenia Ci pwiem że dziecko w nocy niekoniecznie budzi sie z głodu, ja mam teraz tak własnie z moją Karolinką, próbowałam już wszystkiego bo myslałam że na noc pierś jej nie wystarcza i dlatego się szybciej budzi i niestety to nie z głodu sie budzi, próbowałam jej dac kaszke , próbowałam mleko z kleikiem i niestety budzi sie w nocy tak samo jak tylko na piersi... widac lubi być blisko mamyWitam wszystkie Mamy i proszę o pomoc i rade. Mało udzielam sie na forum ale codziennie Wam tu towarzysze.
Moje pytanie kieruje do doświadczonych Mam. Ola jest moim pierwszysm dzieckiem i od wczoraj daje jej zupke gerbera. Mam wrazenie ze troszke boli ja brzuszek. Jak powinno reagowac dziecko po pierwszych stałych posiłkach? Czy powinnam sie spodziewac wiekszych problemów pokarmowych ? I jaka zazwyczaj kupka towarzyszy przejsciu na stałe pokarmy?.
Zaznaczam ze Olcie prowadze na cycu. Jesli wychodzimy gdzies lub idzie spac to dostaje posiłek z mleka humana 1 plus zagęszczany skrobią.
W ostatnim czasie dziecko zaczęło mi sie budzić od 3 do 5 razy na karmienie w nocy przy czym mała budziła sie tylko raz.
Ola jest dośc sporym dzidziusiem bo ma 4.5 miesiaca waży 8.2 kg i 74/80 cm wzrostu.
Napiszcie co myślicie o tym i podzielcie sie doświadczeniem
pozdrawiam