reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Efe to pewnie sa zle dla 16 msc a dla was sa dobre, napewno zobaczysz!!
Piwonia ale to wystarczy byc zarejestrowanym a nie ze teraz trzeba sie rejestrowac wiec glosujac dajesz 3 punkty:-DDzieki za zaproszenie jakzes mnie tam znalazla:sorry2:
A wiecie Miloszek zasmakował w jedzonku szok, zje poł słoiczka i na to jeszcze cała pierś:szok:To jak on teraz wazy 9 to co bedzie potem:szok::szok:Piwonia Miłosz nie chcial bananka ale swiezego moze przeczuwał te robaki, jak przeczytałam to mi sie odechcialo zostane przy słoiczkowym:dry::dry:

reklama
Ann głosik oddany :-)
wiatm się ;-)
Maluszkowa moja zrobiła sobie w końcu drzemkę. a ja sprzątam.. za chwilę coś na obiad wykąbinuję i zajmę się prasowaniem..bleee..
u nas znów śnieg posypał i dziś robimy sobie dzień w domu. na dodatek Zosia od czasu do czasu sobie charczoli więc dziś się grzejemy. jak małej to nie przejdzie to pojdziemy w do lekarza w środe.
miłego!!

Moja usnela,a ja sie za chwile klade na troche bo nadal zoladek mnie boli....:-(
Efe,moze i tak powinnam zrobic,ale jak miala bym sluchac jak placze,bo tatus nie ma czasu sie z nia pobawic,to nie wiem czy bym usnela :baffled::baffled::baffled:
A wynikami sie nie przejmuj....bo tak jak Kasia pisze,sa dla was dobre,a dla 16 miesiecznego zle-niezle sie ktos machna....

witamy sie w dniu dzisiejszym.
Mikus byl dzis na pobraniu krwi i sie okazalo, ze musimy ja pobrac dozylnie i.. zaczely sie schody, bo moj synek zaczal strasznie plakac jak panie szukaly odpowiedniej zylki; niestety ze wzgledu na jego gabaryty i zylki schowane gleboko bylismy w punkcie pobran chyba z 30min i myslalam, ze juz zrezygnuje, ale w koncu po namowach mojego mezusia sie udalo. placzu bylo co niemiara i raczki pokute:no:

Efe to pewnie sa zle dla 16 msc a dla was sa dobre, napewno zobaczysz!!
Piwonia ale to wystarczy byc zarejestrowanym a nie ze teraz trzeba sie rejestrowac wiec glosujac dajesz 3 punkty:-DDzieki za zaproszenie jakzes mnie tam znalazla:sorry2:
A wiecie Miloszek zasmakował w jedzonku szok, zje poł słoiczka i na to jeszcze cała pierś:szok:To jak on teraz wazy 9 to co bedzie potem:szok::szok:Piwonia Miłosz nie chcial bananka ale swiezego moze przeczuwał te robaki, jak przeczytałam to mi sie odechcialo zostane przy słoiczkowym:dry::dry:
acha,czyli jak bede teraz głosiki oddawała to bedą 3 punkty codziennie rozumiem dobrze?
a znalazłam dzieki temu,że masz taki sam nick i tak skojarzyłam,z resztą widzę ze więcej mam sierpniowych sie rejestruje,super bedzie nas dużo wszedzie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry