reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dziewczyny zdjęcia śliczne głosiki oddane
Ann wierszyk pierwszorzędny :)
no a skoro się zalogowałam to i się musiałam też skusić :) u nas musi być sprawiedliwie więc Taki jak dziadek... / Bobas, Babcia i Dziadek - konkurs fotograficzny / magda206 / Profil / Portal dla rodziców. Ciąża, poród, wychowanie i pielęgnacja dzieci - eBobas.pl.
Niepowtarzalne uczucie / Bobas, Babcia i Dziadek - konkurs fotograficzny / magda206 / Profil / Portal dla rodziców. Ciąża, poród, wychowanie i pielęgnacja dzieci - eBobas.pl.
tylko mi powiedzcie czy dobre linki do głosowania wstawiłam???

Ostatnia edycja:
Witam po przerwie:)
Ja to już tylko mogę tu zaglądać jak moje dziecko śpi bo w innym wypadku panna się domaga uwagi.
Byliśmy na szczepieniu. Moje dziecko nawet nie zapłakało jak wstrętna piguła kuła:-) Napiszę już tu, że wyniki krwi dobre (ta błędna data zmieniła normy:wściekła/y:) ale z moczem nie teges i musimy zrobić posiew:-(

Moja usnela,a ja sie za chwile klade na troche bo nadal zoladek mnie boli....:-(
Efe,moze i tak powinnam zrobic,ale jak miala bym sluchac jak placze,bo tatus nie ma czasu sie z nia pobawic,to nie wiem czy bym usnela :baffled::baffled::baffled:
A wynikami sie nie przejmuj....bo tak jak Kasia pisze,sa dla was dobre,a dla 16 miesiecznego zle-niezle sie ktos machna....
Anetko trochę by popłakała i tatuś by musiał się nią zająć, bo by nie mógł tego słuchać. A ty byś odpoczęła. A tatuś by docenił że masz tak cały czas. I może w końcu byłby ci bardziej pomocny.
witamy sie w dniu dzisiejszym.
Mikus byl dzis na pobraniu krwi i sie okazalo, ze musimy ja pobrac dozylnie i.. zaczely sie schody, bo moj synek zaczal strasznie plakac jak panie szukaly odpowiedniej zylki; niestety ze wzgledu na jego gabaryty i zylki schowane gleboko bylismy w punkcie pobran chyba z 30min i myslalam, ze juz zrezygnuje, ale w koncu po namowach mojego mezusia sie udalo. placzu bylo co niemiara i raczki pokute:no:
Ja już powiedziałam mojej kruszynce że nigdy więcej nie dam jej tak kłóć.
Jeśli to nie problem i my poprosimy o głosiki Zdjęcie zgłoszone na konkurs eBobas.pl / Bobas, Babcia i Dziadek - konkurs fotograficzny / Konkursy / Portal dla rodziców. Ciąża, poród, wychowanie i pielęgnacja dzieci - eBobas.pl.
Ostatnio też brałyśmy udział :) i dostałyśmy nagrodę za punkciki. Może i teraz się uda.
Głosik oddany:)
I ja witam,
głosiki oddane, Jagoda zważona i zmierzona, dalej żadna rewelacja...
Ale przybiera?

Mi też nie działa:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry