ada1467
Aktywna w BB
Ann głosik oddanyKochane jestesmy w konkursie, jezeli macie ochote zapraszam do oddawania glosikow ;-):-) - link w podpisie
Z gory dziekujemy![]()
Swietna fotka;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ann głosik oddanyKochane jestesmy w konkursie, jezeli macie ochote zapraszam do oddawania glosikow ;-):-) - link w podpisie
Z gory dziekujemy![]()
Swietna fotka;-)
Musicie wygrac
Ale wiecie ten dodomku.pl ma bardzo duzy wybor słoiczkow i niedrogo, no tylko przesyłka

Dziewczyny jak w moim podpisie rejestrujac sie na stronce ebobas uzyskuje sie dla Claudii i Natalii az 3 punkty, głosując bez rejestracji punkt jest tylko jeden więc jakby ktoś miał chęć to fajnie byłoby sie zarejestrować, konkurencja leci jak burza![]()

I teraz nie wiem co jest nie tak 
Witam w fajniedziałek
Dziecko mi zasnęło więc znalazłam chwilkę i nadrobiłam główny. Matko ile się działo
Mju jak się czujesz? Antoś wyczuł niedyspozycję mamy czy daje popalić?
Piwonia jak Alunia? Ty jej tego banana jakoś sama robiłaś czy słoiczek dałaś?
A film też oglądałam i bardzo mi się podobał. Nawet nie zasnęłam co ostatnio mi się zdarzyło na Transformersach i Oszukać przeznaczenie 4.
Anet ja bym na twoim miejscu zaniosła córkę mężowi i zostawiła a sama uwaliła się w wyrku. No kto oto widział, żeby się tak męczyć jak chłop w domu?!
Ann głosik oddałam. Fotka super.
Meggie mam nadzieję, żę mężastego ci w końcu wypuszczą.
A u nas pogoda paskudna. Nie wiem czy dziś pójdziemy z dzieckiem na szczepienie. Odebrałam w sobotę wyniki i nie są najlepsze. Tylko baba źle datę wpisała do komputera i normy są podane dla 16 miesięcznego dzieckaI teraz nie wiem co jest nie tak
![]()