reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Nie Kasiu to nie za ząbek to za mgr :-) miałam obiecany a, ze wydałam na niego 1000 więcej to powiedziałam, ze prezenciku na przeprosiny nie chce :-), bo i tak dużo wydaliśmy

Teraz jeszcze kończę album dla dziadków. Znalazłam tanio fotoksiążkę :-)

Jak zniknę to się nie przejmujcie - będę pracować nad nowym sprzętem i wszystko przenosić :-( mozonla robota mnie czeka. Mój stary komp dziś ani razu sie nie zawiesił :-) chyba wywąchał, ze go zamieniłam i chce sie wkupić hahah

Idę po lody i spać. Do jutra papa

reklama
Kochane jestesmy w konkursie, jezeli macie ochote zapraszam do oddawania glosikow ;-):-) - link w podpisie
Z gory dziekujemy :-D

Ostatnia edycja:
witam w nowym tygodniu
Ann głosik juz oddany
u nas bez zmian,mała sie budzi w nocy,popłakuje przez sen wiec niewiem czy to zabki daja jej tak w kośc czy znowu coś innego,w czwartek idziemy do lekarki,kartoteka juz wyciągnieta,jutro mam ksiedza,a dzisiaj musze troszke poogarniać

Dzień bry :)
Głosik na bliźniaczki oddany :-)
U nas nocka fajna nawet, spałam z Marcelem od 23 jak się zbudził na (.) :-p
Już się cieszyłam że małż dziś wyjdzie ze szpitala a tu du.pa jeszcze mu jakieś badania będą dziś robić chyba poziom bilirubiny, przez tą jego żółtaczkę ech , pewnie jutro wyjdzie :baffled: może załatwię dziś kumpelę do Marcela to go pójdę nawiedzić , ma dziś urodziny :blink:

Hej...ja tak jak Anet wole sie nie wypowiadac na temat sprzatania...moj maz umie...ale balagan zrobic;-) zawsze jego skarpetki przy lozku leza a tam bluza a tu spodnie...wrrrr:wściekła/y:
Wychowany jest w przeswiadczeniu,ze to kobiety sa od gotowania i sprzatania.
Zawsze go babcia i wszystkie ciocie ze wszystkiego wyreczaly.
A jego matka to tez stroswiecka kobieta,dla ktorej facet w domu to bog.
Milej niedzieli.
No to widze ze nie jestem osamotniona ....:-D
Heloł - witam połamana:-( Jak co roku dopadły mnie korzonki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zaczęło się pod koniec tygodnia ale myślałam, że się przedźwigałam z Antonim ale teraz boli jak cholera, chodzę zgięta w pół brrrrrrr A jutro poniedziałek więc zostaję z Młodym sama a to nie jest ustępliwy typ i jak chce być na rękach to ma sposoby by to wymóc:dry::dry:
Wspolczuje serdecznie....mojego tez czesto lapia

oj widze,ze wiekszosc miała super dzień,udane zakupy itp
tylko nie ja,buuuuu bo sama z mala w domku siedziałam,ale trudno moze jeszcze kiedyś....
ale za to oglądam super komedie i polecm goraco Narzeczony mimo woli,przynajmniej zdrowo sie uśmiałam
dobranoc
Piwonia,ja tez mialam dzien do dupki....ty chociaz sie posmialas,a ja z bolu sie zwijalam....wrr....
Wczoraj nie mialam sily zeby do was zajzec,bo dopadl mnie jakis wirus,zoladek mnie strasznie bolal i w kiszkach jezdzilo.....ale to najpewniej tesciowa przywlekla do domu,bo byla w odwiedzinach u swojej corci, a u nich w domu wiekszosc miala jelitówke....no i teraz mnie dopadlo,ale oczywiscie nawet polezec nie moglam,bo Karolina sie nie mial kto zajac....maz na kompie caly dzien siedzial,nawet nie zapytal czy ja wziasc odemnie,a tesciowa w Dupce miala(za przeproszeniem),nawet nie spytala czy mamy co jesc,tylko sama musialam obiad robic:baffled:...ale coz przywyklam do tego ze u nas w domu mi tylko nie wolno chorowac:no:
Dzis jeszcze tez mnie napiernicza ten zoladek....mam nadzieje ze dziewczynki sie nie zaraza odemnie....bo Gosia w sobote ma choinke i znow by nie poszla,a juz andrzejki miala zawalone,bo tez chora byla.....

Ann,glosik oddany,super dziewczynki wygladaja...a wierszyk kapitalny-sama ukladalas?

reklama
witam sie dziewczyny:-D
zdjecia i filmiki wrzucona zgodnie z obietnica:-D

moj ma teraz nocki... ciesze sie bo caly dzien ze mna... a zdrugiej strony znowu ciezkie wstawanie... bo w nocy moj wstaje do malej... ja siedze w dzien a on drabia to w nocy:-D:-D:-D:-D

ide bo mala wstala.. pospala raptem 5 minut:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry