reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A ja jestem tak slaba,ze padne zaraz:eek:
Marze by juz byl wieczor by mala polozyc i tez sie walnac...
Ale pewnie znowu kolejna ciezka noc mnie czeka...

Ostatnio przez pochylanie sie nad przewijakiem(po kapieli) co go postawilam na wannie boli mnie dolny odcinek kregoslupa...normalnie schylac sie nie moge a jak mala podnosze to tez bol:no:

reklama
heloł :-)
widzę że nowych sierpniówek przybyło :-) fajnie :))

Ja padam na tfasz ;) a zamiast iść sie drzemnąć póki Młody śpi to ja tu wlazłam...
, Marcel dał mi w sumie pospać tylko ja mam @ i poza tym nie lubię spać bez mojego M. i jak się przebudzam to już du*a nie spanie... a wczoraj to miałam takie koszmary że się bałam zasnąć i już dwie noce pod rząd beznadziejne łe
dobrze że M jutro wychodzi z tego szpitala
Mju współczuję tych korzonków :/
a w ogole to mi Malinka i Piwonia smaku na ciacho narobiły
:sad: a ja nie mam, muszę coś w końcu kurna upiec...a mi ciągle weny czasu i chęci brak :baffled:

Cześc dziewczyny przyszłam sie wyżalić bo zostałam sama męza w delegaje wyłałam i jakos tak mi sutno sie zrobiło:-(:-(:-(Jakies dziwne lęki mam bo zawsze jak go nie ma to cos sie dzieje łacznie z zalaniem sasiadów i oczywiscie koniecznie woreczek musi sie wtedy odezwac.Ciekawe jakie tym razem bede miec atrakcje .Na szczescie byle do czwartku ;-)
Ide troche poczytac watek widze ,ze nowe mamusie sa :WITAM:-)
Dziewczyny nie kusic tymi plackami bo ja na diecie:-(

Maggie z chęcią się serniczkiem podzielę!
Chogata jeden kawałek nie zaszkodzi;-)
Współczuje dziewczyny że bez mężów - słomiane wdowy z Was:tak:
A ja tez nie lubię spać sama he ale teraz moge Tomeczka wziąć do łóżka i juz nie sama;-)

:-D
C
hogata, ja też wolę mojego faceta jakoś w łóżku, przynajmniej nie boję się że go przygniotę, jak już to ja jestem przygniatana bo on kawał chłopa ;-):-)

Malinka skoro tak sprawy stoją to ja czekam na ten sernik :-D !! jejku jak ja dawno sernik jadłam <ślinotok> :-p
czemu ja na tym podkarpaciu a wy wszystkie hen daleko!! szcholera nawet sernika nie mogę ukraść... bo za daleko :/

Mała poszła spać to mam chwile :-)
Kupił mi mój kompa :-) trochę droższy, ale w Saturnie dają bony więc komp droższy, ale w prezencie 700 zł dostaliśmy na zakupy więc się troszkę wyrównało :-). Bony ważne przez 5 lat więc jak padnie mi automat się tylko dołoży i będzie w sam raz.

Potem odwiedziliśmy sklepy i kupiliśmy samochód na sterowanie i lego dla syna Andrzeja, bo zbliżają się jego urodziny. Mam nadzieję, ze się chłopak ucieszy.

W Tesco dokupiłam śliniaki, bo były po 2 zł, a zawsze są po 7 zł. Więc będą w sam raz jak do kogoś pojedziemy i plam nie będzie tak jak na tych co używamy w domu :-), bo przestałam zwracać uwagę jak śliniak wygląda.

Widziałam śliczny telefonik :-) w sierpniu kończy się umowa wiec sobie weżnę :-). Jak na razie mój ma rok i o dziwo mi nie zbrzydnął, a pomyśleć ze zawsze wymieniałam telefon góra co 3 miechy. Jak człowiek się zmienia :-).

Ja kocham Oliwię mieć w łóżku, ale wolę być tam tylko z moim.

Poproszę tez kawałek ciastka :-).

Deli gratuluje nabytku, to juz tak na zaś za żąbek?Śliniaki po 2 zl?Trzeba było mi kupić:-DJa to tylko allegro ta chol*** przesyłka:sorry2:
Ja tam mam w łóżku cały komplet:dry:Miłosz śpi w łóżeczku do pierwszego karmienia:tak:A potem ląduje do mnie i Matiego:sorry2::sorry2:Cóż ja poradzę że dzieciaki beze mnie żyć nie mogą a ja bez nich:sorry2::sorry2:
Azorek gratuluje pierwszego ząbka:-)W końcu Amelka troche odetchnie ale pewnie dopiero jak wyjdzie parka:dry:
Chogata mam nadzieje że nic cię nie złapie podczas nieobecności męza ja sie śmieję że moje dzieciaki chorują tylko jak mąż jest w domu, nawet teraz przełożyli mi szczepienia to akurat mąż pewnie będzie na chwilę w domku:dry:

Deli gratuluje nabytku, to juz tak na zaś za żąbek?Śliniaki po 2 zl?Trzeba było mi kupić:-DJa to tylko allegro ta chol*** przesyłka:sorry2:
Ja tam mam w łóżku cały komplet:dry:Miłosz śpi w łóżeczku do pierwszego karmienia:tak:A potem ląduje do mnie i Matiego:sorry2::sorry2:Cóż ja poradzę że dzieciaki beze mnie żyć nie mogą a ja bez nich:sorry2::sorry2:
Azorek gratuluje pierwszego ząbka:-)W końcu Amelka troche odetchnie ale pewnie dopiero jak wyjdzie parka:dry:
Chogata mam nadzieje że nic cię nie złapie podczas nieobecności męza ja sie śmieję że moje dzieciaki chorują tylko jak mąż jest w domu, nawet teraz przełożyli mi szczepienia to akurat mąż pewnie będzie na chwilę w domku:dry:

no Tobie Kasia to współczuję wszedzie daleko i męża nie ma ale pewnie ma to swój urok cisz i spokój .Mi tez sie marzy domek na wsi na jakimś najlepiej zadupiu tylko nie pod lasem bo sie boje a jak byłabym sama to chyba z siekierą koło łózka bym spała:-D.
Deli to widze ,ze zakupki udane ;-)Odstresowałas się ? Ja też chcę dostac jakiś prezent pewnie niedługo bo i urodziny i imieniny sie zblizają:tak:

reklama
Moja Lalunia już od 1,5h śpi. Nie wyszłyśmy dzisiaj na spacer bo wiało u nas okrutnie więc małpa spała w sumie godzinę w ciągu dnia.
Mój ślubny zrobił dzisiaj zaj.......obiad - wrzucam przepis do odpowiedniego wątku. Polecam bardzo, co prawda dość pracochłonne ale warto.
Życzę wszystkim miłego wieczoru i pozdrawiam :):)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry