reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witamy sie z Mikusiem
my tez dzis noc mielismy nieciekawa. Mikus od jakiegos czsu szczegolnie w nocy ma problem z baczkami i go budza co 1,5 godz. kurcze nie wiem od czego on to ma:wściekła/y:

mju, wspolczuje, pewnie bardzo Cie boli:no: moze jednak niedoceniasz swego brzdaca, ja jak mialam zapalenie persi, to Mikus byl jak aniolek, a zwykle tez potrafi dostac to czego sie domaga:-D

reklama
Witam,
Moje Maleństwa śpią :-). Wczoraj po raz pierwszy od początku związku mieliśmy spięcie. Nie była to kłótnia, ale 3 krótkie zdania i wystarczyło. No ale już jest OK i czekam na przeprosinowy prezencik :-).

Mju bardzo współczuje, ale anitek ma racje dziecko potrafi zaskoczyć. Moja też potrafi postawić na swoim, ale jak się naprawde źle czułam to była aniołkiem i przeleżała wtedy cały dzień :-)
Azorek gratuluje ząbka Amelce i jeszcze raz przyjmij kondolencje
Miranda
czytając twojego posta to jeszcze bardziej doceniam swojego. Zawsze po sobie wynosi no i sprząta i gotuje :-) i w ogóle trafiłam w 10 z nim.

Piwonia jak nie urok to sraczka, ze się tak wyraże. Niech to wszystko idzie precz od was

Witam niedzielnie:)

Mju wspołczuje tego bólu korzonków. Moj tata tez to ma i wiem co to znaczy...Naprawde baaardzo ci współczuję. A bierzesz wit B1? Mojemu ojcu kazali przyjmowac te witamine bo ponoc jej niedobory bardzo nasilaja ten problem. Tyle tylko ,ze b1 jest na recepte. to znaczy taka mala dawke sprzedają bez,wiec mozna sobie poradzic po prostu biorąc 2 tabletki zamiast 1:)

U nas noc spokojna. Ale musze juz uważac w ciagu dnia bo Nati strasznie sie przekręca,obraca,zmienia pozycje. Zostawienie jej na lozku w sypialni odpada juz niestety...a moze i stety. W koncu sie rozwija:). Niebawem siadzie,potem raczkowanie i chodzenie:)

BUzki :-)

Dziń Dybry!!
ja jestem sama bo teściowa w kościele- chociaż chwila ciszy,mąż robi kulig a mały hmmm spał ale coś się kręci:dry:

Piwonia oj biedna mała oby szybko przeszło!
Azorku współczuje straty dziadka:-( Gratuluje małej ząbka!!!
Mju oby Ci szybko mineły bóle bo jak ty będziesz funkcjonować!!!

Ale mam cudowną cisze teściowa nie marudzi-raj na ziemi:-D

mała dzisija jakas nie bardzo,chyba kupki nie moze zrobic i stad ta złość u niej,ale po ostatnich biegunkach prawie 2 tygodnie miała to dla nas jakas odmiana,no mam nadzieje,ze to tylko dzisiaj taki zastój u niej i jutro sie poprawi

Azorek wyrazy współczucia z powodu śmierci dziadka [*]
i gratulacje dla Amelki pierwszego ząbka

moi juz wrocili i gwar w domku,ale po obiadku ida na białe szaleństwo czyli narty,sanki i ślizgi wiec znowu bede miała cisze i spoój,pomijając mała śpiewaczke

MJU- wspolczuje tego zapalenia korzonkow:-( trzymaj sie cieplo
PIWONIA- moze w koncu kupa pojdzie i bedzie spokojniejsza, oby:tak:
AZOREK- przykro mi z powodu smierci dziadka, przyjmij kondolencje

no i gratulacje dla Amelki z powodu pierwszego zabka:tak::-D

witam sie niedzielnie po kikudniowej nieobecnosci,
nie chcialam Wam smEcic i narzekac- w skrocie pogoda byla do pupy ze nawet wyjsc sie nie dalo na spacer, a Adalek przechodzil samego siebie w marudzeniu- nie dosc ze go zabki co wyszly mecza to wydaje mi sie ze gorne jedynki tez niedlugo beda

no ale dzis jakos lepiej jest- i wiosennie sie zrobilo, i marudek spokojniejszy - zyc nie umierac:-D

No i moja kruszynka znowu spiumka sobie!!:-D Dziś nawet grzeczny - no wiadomo dziś ciągle się z nim bawia wymęczyłam go to i zadowolony.
A ja mam chwile dla siebie popijam herbatkę i zjadłam już pół tortownicy sernika:zawstydzona/y: oj żeby tylko małemu źle po tym nie było przez moje łakomstwo!
A tu cisza pewnie z rodzinkami odpoczywacie :tak:

No i moja kruszynka znowu spiumka sobie!!:-D Dziś nawet grzeczny - no wiadomo dziś ciągle się z nim bawia wymęczyłam go to i zadowolony.
A ja mam chwile dla siebie popijam herbatkę i zjadłam już pół tortownicy sernika:zawstydzona/y: oj żeby tylko małemu źle po tym nie było przez moje łakomstwo!
A tu cisza pewnie z rodzinkami odpoczywacie :tak:

ja siedze z moja marudą,a reszta na śniegu szaleje
i też herbatke popijam plus szarlotka i drożdżówka

reklama
Moj mały spi,mam chwile wolnego,bo maruda dzisiaj z niego okropna!Córcia poszła do babci,a mi jakos weny brakuje na pisanie,czytam sobie co wy piszecie...
aaniaa jestes,jak dzidzia???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry