Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

jutro wrzuce fotki bo malo czasu

Witam niedzielnie, ja znów niewyspana.Dobry wieczór, nareszcie cisza i spokój i można spojojnie poczytać.
Mika75 - nie zazdroszczę tego wstawania o drugiej w nocy. Ja mam jeszcze moje słoneczko przy cycu i jak się budzi w nocy to mąż podaje mi ją do łóżka, dostawiam do cyca i usypia w oka mgnieniu. JAk uśnie to wraca do łóżeczka, bo nie chcę żeby przyzwycziła się do spania z nami. Może jak Twojej niuni zrobi się cieplutko obok mamuni to uśni, spróbój ją też przytulić do siebie tak żeby słyszała bicie Twojego serduszka - dzieci to uspokaja. A może za długo śpi w dzień? Moja to sobie ucina dwie, trzy krótkie drzemki po 20 minut.
Nie bardzo wiem jak Ci pomóc, bo ja miałam problem ze spaniem małej między 19:00 a 23:00, ale w końcu utulam, jak zapłacze to przytulam i jakoś się dogadałyśmy. Włączam też wieczorem muzykę relaksacyjną - szum oceanu, pomaga rewelacyjnie.
Dobranoc Sierpnióweczki. U nas nie ma jeszcze ani jednego zęba :-(

zaczęło się pod koniec tygodnia ale myślałam, że się przedźwigałam z Antonim ale teraz boli jak cholera, chodzę zgięta w pół brrrrrrr A jutro poniedziałek więc zostaję z Młodym sama a to nie jest ustępliwy typ i jak chce być na rękach to ma sposoby by to wymóc