reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam sie dziewczynki z Mikusiem na raczkach.
u nas dzisiaj dzien jak co dzien, no moze poza tym, iz upieklam (z mala pomoca siostry) szarlotke

megaczka STO LAT

baska, olenka zdrowka zycze

deli, co sie dziwisz, ze Oli w dzien nie spi, skoro w nocy tnie 11h :-)

reklama
No właśnie nie, bo ona śpi ciągiem 11, ale w dzień zawsze mi też spała. dziś ma jakiś dzień dziwny. Co do BB to się nie martwcie. Teraz siedzę na laptopie mojego, bo on śpi z małą. Położyli się i padli po zabawie :-).
No może kupie w sumie za 2500 można kupić fajnego już Więc w sumie za dużo nie zapłace.

A dostałam dziś ciuszki dla małej. Boskie. Zrobięzdjęcie i wrzuce na wyprawkę.

Witam sie Megaczka 100lat .
Moja też spi mi ciągiem 10 h w nocy i w dzień jak ma jedną dzemke 1,5 h to cud a tak to srednio co 2h chce spać i nie moge jej przeciągnąc dłużej bo ryczy i ryczy nic nie pasuje ani rączki ani zabawy nic tylko smok i pielucha .wtedy pośpi mi ze 20 min.A jednak wolałabym ,zeby zrobiła sobie te 2 drzemki w ciagu dnia ale przynajmniej godzinne żebym choć w spokoju zjesc mogła bo tak to sie drze jak widzi jak my jemy a po kubek sama sięga z herbatą czy kawą

Iwonka a kto Ci mieszkanie posprzatal? Pewnie coreczki co? Dobrze masz... Mam nadzieje ze Alex jak dorosnie tez bedzie mamie pomagal;-)
Basiu szybkiego powrotu do zdrowka dla dzieci zycze:tak:

mieszkanko mi mąż wysparzatał,bo młodsza była tak jakby w szkole miała zajecia etniczne

popołudniu mąż zabrał dzieci na sanki i narty, ja miałam chwilke na swoje robótki nadal działam na kiermasz juz wszystko prawie skończone,wiec od poniedziałku biore sie za swoje rzeczy w końcu

Chogata też wole długą drzemkę, ale niestety tak jak u ciebie mojej nie da się przetrzymać. Ostatnio po 11 h spania nie położyłam jej od razu spać na jeszce 2-3h rano. Myśłałam, że pobawimy się i ją przestawie, by szła wcześniej spać gdzie tak po 15 minutach w łóżeczku była, bo już nie wiedziałam co z nią robić. I od razu zasnęła.

mieszkanko mi mąż wysparzatał,bo młodsza była tak jakby w szkole miała zajecia etniczne

popołudniu mąż zabrał dzieci na sanki i narty, ja miałam chwilke na swoje robótki nadal działam na kiermasz juz wszystko prawie skończone,wiec od poniedziałku biore sie za swoje rzeczy w końcu
:szok:Ja myslalam ze tacy faceci wygineli razem z dinozaurami:szok: To tylko zazdroscic! Moj to nawet jak by chcial posprzatac to bym nie pozwolila bo i tak poprawke bym musiala robic. Raz mi juz poodkurzal tak ze nie wiedzialam czy sie smiac czy plakac... Takze podziwiam!!!

:szok:Ja myslalam ze tacy faceci wygineli razem z dinozaurami:szok: To tylko zazdroscic! Moj to nawet jak by chcial posprzatac to bym nie pozwolila bo i tak poprawke bym musiala robic. Raz mi juz poodkurzal tak ze nie wiedzialam czy sie smiac czy plakac... Takze podziwiam!!!

mój w tygodniu niestety pomóc mi nie moze bo wraca koło 19,ale w weekendy bardzo często sam sprząta i powiem,że czasami to nawet mu to lepiej wychodzi niż mnie;-)

reklama

Ja też tak miałam Oleńka kiedyś ale spasowałam bo przy dwójce dzieci to bym wieczorami padała na twarz...a tak po delikatnych uwagach małzonus całkiem niexle wprawił sie w sprzątaniu:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry