Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Iwonka a kto Ci mieszkanie posprzatal? Pewnie coreczki co? Dobrze masz... Mam nadzieje ze Alex jak dorosnie tez bedzie mamie pomagal;-)
Basiu szybkiego powrotu do zdrowka dla dzieci zycze![]()
mieszkanko mi mąż wysparzatał,bo młodsza była tak jakby w szkole miała zajecia etniczne
popołudniu mąż zabrał dzieci na sanki i narty, ja miałam chwilke na swoje robótki nadal działam na kiermasz juz wszystko prawie skończone,wiec od poniedziałku biore sie za swoje rzeczy w końcu
Ja myslalam ze tacy faceci wygineli razem z dinozaurami
To tylko zazdroscic! Moj to nawet jak by chcial posprzatac to bym nie pozwolila bo i tak poprawke bym musiala robic. Raz mi juz poodkurzal tak ze nie wiedzialam czy sie smiac czy plakac... Takze podziwiam!!!Ja myslalam ze tacy faceci wygineli razem z dinozaurami
To tylko zazdroscic! Moj to nawet jak by chcial posprzatac to bym nie pozwolila bo i tak poprawke bym musiala robic. Raz mi juz poodkurzal tak ze nie wiedzialam czy sie smiac czy plakac... Takze podziwiam!!!
Iwonko u mnie to samo. W tygodniu mój wraca ok. 20, a weekend on mi sprząta :-)
Ja myslalam ze tacy faceci wygineli razem z dinozaurami
To tylko zazdroscic! Moj to nawet jak by chcial posprzatac to bym nie pozwolila bo i tak poprawke bym musiala robic. Raz mi juz poodkurzal tak ze nie wiedzialam czy sie smiac czy plakac... Takze podziwiam!!!