reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
.
Witam sobotnio:biggrin2:,ja tylko na chwile....lece dalej sprzatac......:happy2:
Dzis rozebralam choinke(wreszcie),ale sie obsypala:szok:,teraz musze to wszystko posprzatac,bo Gosia poroznosi zaraz po calym domu....:sorry2:
Milego wekendu....
Witam rowniez nowe mamusie....piszcie czesto to sie lepiej poznamy,a tak jak dziewczyny wspomnialy na dziale "Sierpniowek" sa inne watki mozna poczytac.....
Megaczka , wszystkiego dobrego.....sto latek!!!

reklama
hej dziewczyny ja prawie tydzien na ten główny nie zaglądałam ale się zacięłam że nadrobie i po trochu od wczoraj- nadrobiłam!!! także wszystko wiem co u kgo ale nie bede sie juz do wszystkiego odnosić:)
u nas choróbsko- oba chłopaki mają jakiegos wirusa więc cały dzień podawanie leków, czyszczenie nosa, usypianie noszenie przewijanie, 2 razy w tyg tez byl lekarz - cała wyprawa...niech no tylko wreszcie wiosna przyjdzie-mam nadzieje ze chorób bedzie mniej bo juz jak robot działam a przez podsypianie w dzien obie moje pociechy późno chodza spać i o spokojnym wieczorze z mężem mozna zapomnieć...no ale oby nie bylo gorzej - damy rade, miłego weekendu życzę!!!

Aniu - sto lat!!! i spełnienia marzeń:)

Iwonka a kto Ci mieszkanie posprzatal? Pewnie coreczki co? Dobrze masz... Mam nadzieje ze Alex jak dorosnie tez bedzie mamie pomagal;-)
Basiu szybkiego powrotu do zdrowka dla dzieci zycze:tak:

Megaczka najlepsiejszego!!!!
Zosia mi coś charczoli.... tak jakby ją cos drapało... jak jej mogę pomóc..? coś jej dać do picia czy co?:-( bo mi jej tak szkoda bo wydaje mi się że się męczy biedna....:-(
padła jestem... chata wysprzątana... a Zoś nie chce spac...:baffled:

Witam,
My dziś dzień u babci :-). Jutro miałam być druga babcia, ale niestety :-(.

Megaczka sto lat
Basia dużo zdrówka
Oleńka zdrówka dla Alexa
Iwonko mi też dziś mieszkanko krasnale posprzątały, a raczej jedne duży krasnalek ;-)

Moja mała spała dziś 40 minut w dzień plus podróż w aucie... Ja nie wiem czy ona kupiła sobie jakieś dodatkowe akumulatorki czy co?! Gdzie się podziały długie drzemki? I krótkie po każdym jedzeniu? No, ale na szczęście nie marudzi :-).

Marudzi tylko mój, bo laptop mi się zawiesza ostatnio non stop i się upiera bym se nowy kupiła ;-(, a mi tak szkoda kasy. Choć i tak znając życie wydamy na coś innego. No i nic pomysle jeszcze nad jego propozycją.

Ide poczytać reszte wątków

reklama
Deli Ty sie nie zastanawiaj tylko kupuj laptop bo jak ktoregos pieknego wieczorka Ci siadzie zupelnie ten to dopiero bedziesz sobie pluc w brode ze meza nie sluchalas i nie mozesz z nami popisac:-D:-D:-D Tesknota do BB bedzie wielkaaaaaa hihih:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry