reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej...ja mam dzisiaj oczy jakbym cala noc plakala;-)
Zawsze tak mam jak sie nie wyspie...trzeba je bedzie troche podmalowac,by wygladac na ludzi.
Megaczka wszystkiego najlepszego!!
Chcialam Ci zyczenia na NK poslac,ale masz ukryte komentarze:-)

Wyjde dzisiaj tez z moja mala pindzilinda :-) polazic po sklepach,moze cos kupie ciekawego...bo u mnie w GM city hehe to za bardzo nie ma gdzie spacerowac...:no: same gorki...a teraz wozek+Maja to troche wazy...jak go tak wepchne pod gore to mam dosc,silownia normalnie.:-D

Milego weekendu mamuski

reklama
Cześć, ja też jestem nowa i sierpniowa. Moja Emilka skończy 18 stycznia 5 miesięcy i jeszcze nie ma ząbków. Ostatnio bardzo się ślini i ssie dolną wargę. Zaczęła też pchać paluszki do buzi i w związku z tym, że boje się, żeby nie zaczęła ssać palca zaczęłam podawać smoczek.

Mam ten sam problem co Ty :-) chciałabym się dowiedziec jak rozwijają się inne maleństwa ale niestety nie mam czasu na przeglądanie prawie 5 tyś stron forum. Za dużo i nie ma czasu.
Od 2 dni uskuteczniam nową metodę usypiania i na razie działa - mamy z chłopem nareszcie wieczory dla siebie.
Miło tu dziewczyny piszą na forum i można się sporo dowiedzieć ale jakoś ciężko dołączyć do konwersacji - widać, że się dziewczyny długo znają ;-) Fajnie.

Pozdrawiam Wszystkie Mamusie serdecznie i życzę miłego dnia.

aha, napiszcie kilka słów jak z wagą po ciąży. ja po porodzie schudłam fantastycznie, przez pierwsze 3 m-ca pilnowałam diety i również było super a teraz zaczynam nabierać ciałka. Karmię piersią, diety odpadają a i mam wilczy apetyt - umilam sobie czas spędzony w domu słodkościami i nie mogę się opanować. Ciałka przybywa, a ja mam do siebie pretensje i w związku z tym nastrój mi siada... o i tyle, wypłakałam się troszke.....

Cześć, ja też jestem nowa i sierpniowa. Moja Emilka skończy 18 stycznia 5 miesięcy i jeszcze nie ma ząbków. Ostatnio bardzo się ślini i ssie dolną wargę. Zaczęła też pchać paluszki do buzi i w związku z tym, że boje się, żeby nie zaczęła ssać palca zaczęłam podawać smoczek.

Mam ten sam problem co Ty :-) chciałabym się dowiedziec jak rozwijają się inne maleństwa ale niestety nie mam czasu na przeglądanie prawie 5 tyś stron forum. Za dużo i nie ma czasu.
Od 2 dni uskuteczniam nową metodę usypiania i na razie działa - mamy z chłopem nareszcie wieczory dla siebie.
Miło tu dziewczyny piszą na forum i można się sporo dowiedzieć ale jakoś ciężko dołączyć do konwersacji - widać, że się dziewczyny długo znają ;-) Fajnie.

aha, napiszcie kilka słów jak z wagą po ciąży. ja po porodzie schudłam fantastycznie, przez pierwsze 3 m-ca pilnowałam diety i również było super a teraz zaczynam nabierać ciałka. Karmię piersią, diety odpadają a i mam wilczy apetyt - umilam sobie czas spędzony w domu słodkościami i nie mogę się opanować. Ciałka przybywa, a ja mam do siebie pretensje i w związku z tym nastrój mi siada... o i tyle, wypłakałam się troszke.....
Witamy nową Sierpnióweczke :-)
Napisz jaką masz tą metode na usypianie, moja Karolinka zasypia ładnie ale budzi sie np o 2 i koniec spania, gaworzy sobie śmieje sie, czasem po nakarmieniu idzie dalej spać ale na krótko, już nie wiem co mam robic JA CHCE SPAĆ !!! :sorry2:
Z wagą to miałam podobnie jak Ty po porodzie ładnie zrzuciłam 10 kg a teraz waga stoi w miejscu lub mam wrazenie że poszła w góre aż boje sie zważyć :szok::szok::szok:

Czesc mamuski,

Jakby co to my zyjemy :-D Dawno nie pisalam bo mnie wena opuscila, poza tym u nas bez zmian a nawet jeszcze gorzej wiec nie bardzo jest o czym pisac :baffled: Mlode rosna rozrabiaja, czyli norma. Mam nadzieje ze jeszcze troche i sie troche wszystko pozmienia i bedzie lepiej. :sorry2:
Pozdrawiam
Witam wszystkie nowe mamusie :)

Megaczka, Wszystkiego najlepszego!

Witaj zuzannar w gronie mam sierpniowych,ja tez jeste tu nowa ale pomału sie wgryzam;-).Codo mojej wagi to ja mam odwrotny problem,strasznie chudłam gdy karmiłam,od miesiaca nie karmie a waga dalej ponizej normy:-(

Witam sobotnio,
właśnie mam 5 minut, bo dziecko mi zasnęło a mój pojechał pomóc mojemu tacie. Dostaliśmy od znajomych zaproszenie na weekend ale niestety musiałam odmówić. Może w przyszłym tygodniu? Namawiam mojego żeby jutro pojechać choćby na kawę (80km ale szczegół), żeby sobie humor poprawić ale coś nie ma ochoty. Normalnie się mijamy pragnieniami (ja chcę do ludzi a on w domu).
Idę dalej sprzątać, bo co mi pozostało? W końcu jestem profesjonalna hausewife;-)

Ps. Witam nowe mamy sierpniowe. Zapewne trudno się do nas dostosować, bo znamy się od roku ale piszcie dużo a będzie lepiej.

Megaczka wszystkiego najlepszego!

Ostatnia edycja:
MEGACZKA wszystkiego najlepszego:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

u mnie mama... dzisiaj jedzie:-D
pojutrze powrzucam fotki i filmiki od malej:-D:-D:-D
jutro 5 miesiecy konczymy:-D
moja zabkuje podojnie i tak marudzi tak mi jej szkoda... ale juz coraz bardziej ja to boli ma nadzieje ze jej to szybko przejdzie:-D:-D:-D
i bedzie miala piekny usmiech:-D:-D:-D:-D:-D
zycze milego dnia wszystkim:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry