reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No Chogata,ale sie ubawilam czytajac twojego posta...:-D:-D:-D
a moja Gosia przed chwila pyta meza(bo reklame uslyszala w telewizji): Tato co to jest prostata? a maz...no,no choroba taka(a ja z drugiego pokoju slucham,co on jej dalej powie...)...a Gosia:choroba,ojej,na serce moze?( a ja juz sie chichram...hi,hi...)ale maz wybrnal,bo powiedzial ze to choroba ukladu moczowego....:happy2:...no ale moje dziecko dalj drazy...tato,to co to znaczy,ze sie siku czesto chodzi? a tatus ,no tak....a Gosia:no to ja ja mam , bo siku czesto chodze...hi,hi.....:-)
I tak to sie posmialam z cory mojej.....
a wchodze na forum , atu Chogata nastepna porcje smiechu mi dowalila....ha,ha....:-D

reklama
Kochane od poniedziałku nasze blizniaczki biorą udział w następnym konkursie fotograficznym w którym bardzo liczą się głosy. Mam nadzieję ze mogą liczyć na wasze wsparcie i głosiki. W poniedziałek raniutko podam linka i bardzo proszę o wsparcie:tak::tak::tak::tak:

Mąz mój wrócił niedawno, wypilismy sobie winko i stwierdzam jedno, dobrze mieć meża przy sobie:-)
Kasiu tak pomyślałam o Tobie i o Mice co mąż wyjechał, podziwiam Was ze tak długo potraficie wytrzymać.
Chogata ja tez ksiądza przyjełam bez akcesorii;-) ale chociaż ubrana byłam:-D i tez dzis liczniki byli u mnie spisywać:-)
Mała zasnęła o 19.00 a nie spała od 13tej:szok::wściekła/y:a przed chwilą wypiła 130ml mleczka z 2łyżeczkami kaszki ryzowej i padła dalej, mam nadzieje ze pośpi dobrze.
A mnie naszło na galarcik i ugotowałam juz mięsko(z indyka kurczaka i 1 noge swini) i zaraz będę je obierać i zaleje wywarem, szkoda tylko ze octu nie mogę:no: uwielbiam zimne nóżki z octem

dobranoc dziewczeta:-) jutro mam wolne od dzieci 4h:-) jadę do centrum, pochodze po sklepach pójdę na szarlotke i kawe capucinko, szkoda ze sama ale muszę odsapnąć

witam wieczornie :-)
u mnie dzień zleciał na sprzątaniu, później poszliśmy we trójkę na miasto i odwiedzilismy teściów :tak:
jutro mąż wybiera się do szkółki, a ja sama w domku z Mają, trzeba by iść na jakieś spożywcze zakupki, a przez ten śnieg to aż mi się nie chce wychodzić i tarmosić tego wózka :wściekła/y:
odkąd zaczęłam Mai podawać słoiczki, to zaczęła lepiej sypiać w nocy (żeby nie zapeszyć), budzi się tylko raz ok 4-5, a później 6-7, w międzyczasie się oczywiście pokręci :tak: ciekawe czy już jej tak zostanie? ;-)
miłej nocki i udanego weekendu :-D

czesc! wtam sobotnio.
wczoraj juz nie wpadłam na bb po porannym poscie bo walczyłam z zastojem. i powiem Wam że laktator firmy Zosia i kapucha w staniku działają cuda :-D już jest o niebo lepiej. mam nadzieję że dzis do konca sie wykuruję. i ta goraczka dreszcze i ogólnie zle samopoczucie były chyba własnie od (.).
dzis goście nas nawiedzają... już sie boje bo sezon odwiedzin sie zaczyna... przeprowadzilismy sie do naszego mieszkania półtora miesiaca temu i teraz rodzina i znajomi chca zobaczyc jak mieszkamy. dzis jedni jutro drudzy w przyszlym tyg nastepni... a ze mamy dosc liczna rodzine to skonczymy pewnie za kilka lat hihih :-D nie no żarcik. az tak zle nie bedzie. po prostu trzeba to przezyc :-p
miłego dnia Dziewczyny! :-)

Czesc Dziewczyny!!! Ja tez jestem sierpniowa mama i chetnie dolacze do waszego grona :-) Moj Lukasz ma juz 4.5 miesiaca - az nie moge uwierzyc jak ten czas szybko leci! Co wasze dzieci juz robia? Maja juz zabki? Mojemu synkowi wyszly 2 zabki jak mial 3 miesiace i 3 tygodnie! Karmicie piersia? Wprowadzacie juz jedzenie ze sloiczka?

reklama
dzień doberek :-)
Anna28 zapraszamy na inne wątki, tam się wszystkiego dowiesz no i witamy w naszym gronie
dziś nocka była ok, Maja jadła o 4 i później po 8, ale w międzyczasie się trochę kręciła... nie jest źle ;-)
ja zaraz się zwlokę z łóżka, zjem śniadanko, umyję się i trzeba by iść na jakieś zakupki
megaczka wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :-)
miłej soboty, papa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry