anet15
Mama Malgosi i Karolinki
No Chogata,ale sie ubawilam czytajac twojego posta...

a moja Gosia przed chwila pyta meza(bo reklame uslyszala w telewizji): Tato co to jest prostata? a maz...no,no choroba taka(a ja z drugiego pokoju slucham,co on jej dalej powie...)...a Gosia:choroba,ojej,na serce moze?( a ja juz sie chichram...hi,hi...)ale maz wybrnal,bo powiedzial ze to choroba ukladu moczowego....
...no ale moje dziecko dalj drazy...tato,to co to znaczy,ze sie siku czesto chodzi? a tatus ,no tak....a Gosia:no to ja ja mam , bo siku czesto chodze...hi,hi.....:-)
I tak to sie posmialam z cory mojej.....
a wchodze na forum , atu Chogata nastepna porcje smiechu mi dowalila....ha,ha....

a moja Gosia przed chwila pyta meza(bo reklame uslyszala w telewizji): Tato co to jest prostata? a maz...no,no choroba taka(a ja z drugiego pokoju slucham,co on jej dalej powie...)...a Gosia:choroba,ojej,na serce moze?( a ja juz sie chichram...hi,hi...)ale maz wybrnal,bo powiedzial ze to choroba ukladu moczowego....
...no ale moje dziecko dalj drazy...tato,to co to znaczy,ze sie siku czesto chodzi? a tatus ,no tak....a Gosia:no to ja ja mam , bo siku czesto chodze...hi,hi.....:-)I tak to sie posmialam z cory mojej.....
a wchodze na forum , atu Chogata nastepna porcje smiechu mi dowalila....ha,ha....

a przed chwilą wypiła 130ml mleczka z 2łyżeczkami kaszki ryzowej i padła dalej, mam nadzieje ze pośpi dobrze.
uwielbiam zimne nóżki z octem