anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Witam!!!:-)
Ja ostatnio rano nie moge sie do kompa dopchac,bo maz zajmuje....
wiec z rana szykuje obiadki,co by pozniej miec zglowy....
:-)
A Karolinka cos po tym wczorajszym szczepieniu marudna byla bardzo...w nocy o 2 tez sie obudzila i ni jesc,ni spac,do lozeczka sie nie dala odlozyc,az zmierzylam teperature i znow miala podwyzszona 37,9 wiec czopka dalam jakos zasnela bidulka....
a dzis tez jakas marudna,wczesniejsze szczepienia lapiej znosila niz to wczorajsze....
Enka,a u mojej tyle samo glowa i klatka....
Musze sie wziasc za przerabianie Gosi sukienki na bal choinkowy,jak pisalam wczesniej ma byc śniezynka(mama kupila jej w ciuchlandzie super kiecke tylko wymaga paru przerobek)...no i choinka jeszcze u mnie stoi,a obsypana ze masakra...hi,hi.
Ja ostatnio rano nie moge sie do kompa dopchac,bo maz zajmuje....

wiec z rana szykuje obiadki,co by pozniej miec zglowy....
:-)A Karolinka cos po tym wczorajszym szczepieniu marudna byla bardzo...w nocy o 2 tez sie obudzila i ni jesc,ni spac,do lozeczka sie nie dala odlozyc,az zmierzylam teperature i znow miala podwyzszona 37,9 wiec czopka dalam jakos zasnela bidulka....
a dzis tez jakas marudna,wczesniejsze szczepienia lapiej znosila niz to wczorajsze....
Enka,a u mojej tyle samo glowa i klatka....
Musze sie wziasc za przerabianie Gosi sukienki na bal choinkowy,jak pisalam wczesniej ma byc śniezynka(mama kupila jej w ciuchlandzie super kiecke tylko wymaga paru przerobek)...no i choinka jeszcze u mnie stoi,a obsypana ze masakra...hi,hi.
) na edukowanie go.