reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
cześć dziewczyny ;-)
my dzis w miarę spokojny dzień miałyśmy, tzn. Maja troszkę pomarudziła, ale to norma chyba u każdej z nas :-D
dziś po raz pierwszy Maja jadła dynię z ziemniakami (ale to smierdzi :-D) i była nawet ok, choć zawsze się krzywi przy każdym jedzonku
dzis zamówilismy prezenty dla dziadków ze zdjęciem Mai, o takie magnesy na lodówkę z twoim zdjęciem magnes XXL (879287744) - Aukcje internetowe Allegro
ja Maję również zapisałam do żłobka, ale dopiero od września 2011..., do przedszkola również na wrzesień 2012
ale mam zamiar być na wychowawczym na pewno do końca tego roku, albo nawet do końca sierpnia 2011, chyba że w międzyczasie trafi się dzidziuś ;-)
miłego wieczorku życzę :-)

reklama
cześć dziewczyny ;-)
my dzis w miarę spokojny dzień miałyśmy, tzn. Maja troszkę pomarudziła, ale to norma chyba u każdej z nas :-D
dziś po raz pierwszy Maja jadła dynię z ziemniakami (ale to smierdzi :-D) i była nawet ok, choć zawsze się krzywi przy każdym jedzonku
dzis zamówilismy prezenty dla dziadków ze zdjęciem Mai, o takie magnesy na lodówkę z twoim zdjęciem magnes XXL (879287744) - Aukcje internetowe Allegro
ja Maję również zapisałam do żłobka, ale dopiero od września 2011..., do przedszkola również na wrzesień 2012
ale mam zamiar być na wychowawczym na pewno do końca tego roku, albo nawet do końca sierpnia 2011, chyba że w międzyczasie trafi się dzidziuś ;-)
miłego wieczorku życzę :-)

bardzo fajne te magnesiki,szybko dziecie zapisałaś do przedszkola
i miłego wieczorku dla wszystkich

Czesc,
Bardzo mi przykro, że chorujesz. Możesz brać na przeziębienie Paracetamol i karm piersią malutką dalej, bo w Twoim mleku są przeciwciała na infekcję którą masz. Cała homeopatia też jest do dyspozycji, a i sok malinowy do herbatki polecam. Będzie dobrze. Zdrowiej.

ZUZANNAR moj maly tez tak robil , wiec zaczelam go przetrzymywac zabawa tak, zeby nie spal za dlugo po poludniu i byl zmeczony. No i udalo sie, teraz kapiel robimy o 6:15, potem masaz kremem (to super dziala na niego, zapada w blogostan), pizamka, czesanie, mleczko (staram sie, zeby nie zasnal w trakcie karmienia), odbitka i idzie do lozeczka, czasem troche jeszcze pogada sobie i ladnie sam zasypia. Po ubraniu pizamki, przed mleczkiem gasze duze swiatlo i zapalam malenka lampke, ktora po wlozeniu go do lozeczka gasze. Spi cala noc do 5:30, kiedy budzi sie na mleczko i idzie znowu spac do 9.

Dziękuję bardzo. Dzisiaj mamy sukces ale przyczynił się do niego smoczek :-) znalazlam model pasujący mojej Córeczce i od 19:45 maleństwo śpi w łóżeczku.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam piatkowo,jak ja sie ciesze,że jutro weekend
nocka juz taka super nie była,bo mała ciągle sie budziła,a od rana juz sie drze jak mały upiór,którego ze skóry obdzierają
mam nadzieje,ze tylko w ciągu dnia bedzie bardziej znośna nić wczoraj popołudniu
mrozik fajny u nas,ale az tak zimno to nie jest tylko -5,ale ta białe drzewa bardzo mi sie podobają:-)

Witam i ja.
Mąż od wczoraj w domu bo nie chce mu się chodzić do pracy, więc czasu paradoksalnie też mam mniej. Ale dzisiaj postanowiłam uszyć kolejne spodnie, po po jeansach stwierdziłam że juz nigdy więcej żadnych nie kupię. W końcu nic mi z d...py nie leci!
Póki co poczytam co u was.

Witam się nocka wspaniała. Mała spała 11 godzin ciągiem i dalej po butli poszła spać. Nie chciałam jej kłaść, ale maruda straszna była i upominała się strasznie o łóżeczko więc ją położyłam.
Zrobiłam obiadek i włączyłam już pranie :-).
Na 12:40 mamy ćwiczonka więc dziś znów będe do tyłu z BB. Nie mam ostatnio czasu czytać wszystkiego :-(. Malutka grzeczna, ale chce mieć mamusie blisko, a ona ma pierwszeństwo więc niestety do puki jej się nie zmieni to ja tylko przylotem na BB będe.

Jejku coś się dzieje za oknem non stop auta na sygnale i ciągłe trąbienie :-( mam nadzieję, że Oli się nie obudzi.

Iwonko mam nadzieję, że z Alicją już lepiej.
Efe nie doczytałam, ale liczę że Gani (.)(.) wcina ślicznie i przybiera :-).

Pozdrawiam

Witam się nocka wspaniała. Mała spała 11 godzin ciągiem i dalej po butli poszła spać. Nie chciałam jej kłaść, ale maruda straszna była i upominała się strasznie o łóżeczko więc ją położyłam.
Zrobiłam obiadek i włączyłam już pranie :-).
Na 12:40 mamy ćwiczonka więc dziś znów będe do tyłu z BB. Nie mam ostatnio czasu czytać wszystkiego :-(. Malutka grzeczna, ale chce mieć mamusie blisko, a ona ma pierwszeństwo więc niestety do puki jej się nie zmieni to ja tylko przylotem na BB będe.

Jejku coś się dzieje za oknem non stop auta na sygnale i ciągłe trąbienie :-( mam nadzieję, że Oli się nie obudzi.

Iwonko mam nadzieję, że z Alicją już lepiej.
Efe nie doczytałam, ale liczę że Gani (.)(.) wcina ślicznie i przybiera :-).

Pozdrawiam

z Alusią lepiej,nawet wysypka prawie zeszła

reklama
Hej! Mojemu Antkowi właśnie udało się po raz pierwszy coś powiedzieć i było to:
"kułaaa" oczywiście brzmi jak... i sytuacja była taka, że się mocował ze śliniakiem - super prognoza na przyszłość:baffled::baffled::baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry