izabela...
Fanka BB :)
cześć dziewczyny ;-)
my dzis w miarę spokojny dzień miałyśmy, tzn. Maja troszkę pomarudziła, ale to norma chyba u każdej z nas
dziś po raz pierwszy Maja jadła dynię z ziemniakami (ale to smierdzi
) i była nawet ok, choć zawsze się krzywi przy każdym jedzonku
dzis zamówilismy prezenty dla dziadków ze zdjęciem Mai, o takie magnesy na lodówkę z twoim zdjęciem magnes XXL (879287744) - Aukcje internetowe Allegro
ja Maję również zapisałam do żłobka, ale dopiero od września 2011..., do przedszkola również na wrzesień 2012
ale mam zamiar być na wychowawczym na pewno do końca tego roku, albo nawet do końca sierpnia 2011, chyba że w międzyczasie trafi się dzidziuś ;-)
miłego wieczorku życzę :-)
my dzis w miarę spokojny dzień miałyśmy, tzn. Maja troszkę pomarudziła, ale to norma chyba u każdej z nas

dziś po raz pierwszy Maja jadła dynię z ziemniakami (ale to smierdzi
) i była nawet ok, choć zawsze się krzywi przy każdym jedzonkudzis zamówilismy prezenty dla dziadków ze zdjęciem Mai, o takie magnesy na lodówkę z twoim zdjęciem magnes XXL (879287744) - Aukcje internetowe Allegro
ja Maję również zapisałam do żłobka, ale dopiero od września 2011..., do przedszkola również na wrzesień 2012
ale mam zamiar być na wychowawczym na pewno do końca tego roku, albo nawet do końca sierpnia 2011, chyba że w międzyczasie trafi się dzidziuś ;-)
miłego wieczorku życzę :-)