reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Piwonia a co to za wynalazek apap do smarowania??:confused:

Malinka, pewnie o Amol Piwonii chodziło ;-)
bynajmniej ja sie kilka razy nim posiłkowałam :dry:

Bry tak w ogóle
U nas dzionek w miare okej, mieliśmy gościa na kawusi- koleżanke z terminem na marzec :-) (dopiero)wczoraj sie dowiedziała, ze będzie miec córeczkę :happy2: choć przez całą ciąże dała by se niemal rękę odrąbać, że będzie synuś hihi :-p no coz, nie zawsze przeczucia sie sprawdzaja :-D
Mały leży pod karuzelką i nawija do niej ostro, a ja sie biorę za kończenie obiadku.
Miłego dzionka ;-)

reklama
hehe spoko Piwonia każdemu się zdarza ;-)
no to będę musiała zakupić amol

A mały jeszcze śpi no w szoku jestem w końcu tak długo nie spał już ponad tydzień...a niech śpi jeszcze ja mogę przynajmniej też poleniuchować :tak:

Czołem wpadłam się przywitac i lece coś poczytać my zdrowi dziś byłam na zakupach w godzine wydałam 300 zł wróciłam z obdartym autem i 500 zł w portwelu bo tak zwyzywałam gościa od niedojdy:tak:,ale mnie wkurzył ...
Ide poczytac co ta u Was ...
Aaaa od jutra na spacerówke sie przerzycamy z małą na T wstawiłam fotki:tak:

Cześć Mamusie Sierpniowe,
Tak mi dzisiaj doskwiera, że zaczęłam szukać forum i znalazłam :-) Fajnie poczytać o tym, że macie podobne problemy.

Ja dzisiaj wykupiłam w sklepie wszystkie smoczki, do tej pory udało mi się bez ale teraz się poddałam. Mam kłopoty z usypianiem Malutkiej, o 19:00 mamy kąpiel, potem karmienie piersią przy którym usypia, a po 40 minutach się budzi i fika do 22:30. Napiszcie proszę jak usypiacie swoje maleństwa. Dziękuję:-(

Cześć Mamusie Sierpniowe,
Tak mi dzisiaj doskwiera, że zaczęłam szukać forum i znalazłam :-) Fajnie poczytać o tym, że macie podobne problemy.

Ja dzisiaj wykupiłam w sklepie wszystkie smoczki, do tej pory udało mi się bez ale teraz się poddałam. Mam kłopoty z usypianiem Malutkiej, o 19:00 mamy kąpiel, potem karmienie piersią przy którym usypia, a po 40 minutach się budzi i fika do 22:30. Napiszcie proszę jak usypiacie swoje maleństwa. Dziękuję:-(
Poszukaj u nas jest cały dział poświecony spaniu dzieci:-)
przegladajac T wkleiłam nie wiedzac ,ze to tajny i nie chciało mi sie przeklajac;-)

i ja sie witam na ogolnym, dawno mnie juz tu nie bylo
gonicie dziewczyny ;-)

my jak zwykle dzisiejszy dzien spedzilismy w domku; na spacerku to juz dawno, oj dawno nie bylismy, bo Miko ma mamusie leniuszka i nie nie mam sily znosic wozka z synkiem - calosc to waga pewnie ze 20 kilosow - chyba bym sie polamala, hihihhi.

dzisaj znalazlam zlobek dla Mikusia i chyba go wyslemy na przelomie lipca i sierpnia. super mi sie udalo, bo jest na naszym osiedlu. a Wy jak dlugo zamierzacie siedziec ze swoimi bobaskami i czy ktoras z Was wysyla dzieciaczki do zlobka. ja strasznie sie boje powrotu do pracy i zostawienia Mikusia na tak dlugo samego, chociaz moje dziecko jest tak "spoleczne", ze pewnie nie bedzie chcialo wracac do domku ;-)

malinka wspolczuje boli glowy, ale wierze, ze Amol pomoze i z ibupromem tez bym uwazala

Witam sie kochane.....
O matko ile nabazgralyscie:szok:....przyznam sie ze wszystkiego nie zdazylam przeczytac,bo Karola mi nie daje,dzis po szczepieniu maruda straszna.....:baffled:
ale na szczesci zdrowa i rozwija sie dobrze wazy juz 7 kg....mamy pozwolenie na wprowadzanie nowego jedzonka :-)....tylko musze je jeszcze jekos do tej butelki przekonac,bo jak ja jej bede dawac soczki i herbatki? Jak ona za nic nie chce z butli pic:baffled::baffled::baffled:...nakupilam dzis roznych i roznistych smoczkow do butelek i jutro zobacze.....bo dzis maruda straszna i temperature ma podwyzszona...dalam jej czopka i teraz zasnela....

reklama
hej Anet, super Ci Twoje malenstwo rosnie i mam nadzieje, ze szybko jej goraczka przejdzie.
moj Miko tez nie chce za nic w siwcie pic z buteleczki. ja to juz czekam, zeby podawac mu herbatki i soczki z kubeczka "niekapka"

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry