reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
I ja sie witam
Mju widziałam Twój '' dom wariatów " ale miałaś ubaw REWELACJA :-D:-D:-D

A ja dziś musze na zebranie do szkoły a cholery późno zrobili bo na 18.30 a Karolinka jest przyzwyczajona do kąpieli o 19 i jak mnie nie bedzie na 19 to bedzie masakra, wrzaski i obrywanie ze skóry aż sie boje... a taty nie ma, a nie wiem czy babcia da rade :baffled::baffled::baffled:
Ale u nas mrozik brrrrrrrrrr - 10 na liczniku, JA CHCE WIOSNE :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
witam sie i ja! i juz wiem, ze to nie bedzie łatwy dzien - antek od rana skrzeczy :baffled::baffled: sorry za bledy - ale ksiaze na kolanach:sorry2::baffled::sorry2:

u mnie też raczej,bo mała już skrzeczy i piszczy
I ja sie witam
Mju widziałam Twój '' dom wariatów " ale miałaś ubaw REWELACJA :-D:-D:-D

A ja dziś musze na zebranie do szkoły a cholery późno zrobili bo na 18.30 a Karolinka jest przyzwyczajona do kąpieli o 19 i jak mnie nie bedzie na 19 to bedzie masakra, wrzaski i obrywanie ze skóry aż sie boje... a taty nie ma, a nie wiem czy babcia da rade :baffled::baffled::baffled:
Ale u nas mrozik brrrrrrrrrr - 10 na liczniku, JA CHCE WIOSNE :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no to późno to zebranie wam wymyślili,najwyżej wejdziesz na szybko z paniapogadasz i wrócisz,trudno,ja ostatnio tez tak robie

a ja dziś zgrzeszyłam w nocy wzięłam małą do naszego łóżka bo całeeeee tylko dla nasssssssssss i spałysmy razem tak do rana ale fajnie :tak: a nie chce tak robić bo mała sie przyzwyczai i dopiero będzie kłopot :baffled:

Witam.
My dzis nocka taka sobie, w sumie noc niezła ale za to pobudka o szóstej rano, poniewaz Miłoszkowi sie poprzestawiało i poszedł wczoraj spac o 18ej:sorry2::sorry2:
A nam odwołali szczepienia poniewaz nie maja szczepionek 5 w 1:szok:Koło 25 mam dzwonic czy sa:baffled:
Malinka współczuje bólu głowy sama niedawno miałam taki silny nic nie działało, moze zrób sobie zimny okład?
Mika ty grzesznico!!Sama tak nałogowo robie:sorry2:
Mju mam nadzieje ze jednak Antek ciut ci odpusci:tak:Miłosz narazie tak nie reaguje jak znikam na szczescie
A to dla waszych smoczkowych maluchow.Nowy hit Mateuszka i pasuje do niego jak ulał:sorry2:

[video=youtube;Esi_CgW8d4w]http://www.youtube.com/watch?v=Esi_CgW8d4w[/video]

Ostatnia edycja:
Dzien dobry
choc dla mnie nie dobry wczoraj wieczorem mnie głowa rozbolała i tak do teraz w nocy spac nie mogłam tabletka nie działała:no:
poczytam co u was....
Malinka wiem jak się czujesz, parę dni temu tez miałam taki apap i regularnie co 2h brałam 2 apapy i po 6 mi przeszło:no:

witam się :-)
Mała zjadła i lezy w łózeczku mam nadzieje ze zasnie, Angelinka spokoju mi nie daje i cały czas czytamy ksiązeczki a przecież mówią czytaj dziecku 20min dziennie codziennie:-) a my czytamy 2h dziennie:szok::-D mamy chyba ze 100 róznych bajeczek i czytamy. Widze efekty bo Angelinka potrafi czasami sama czytać;-) bo niektóre zna juz na pamięc:-)

Rafał ma juz wystawione oceny i średnia ma 4,4 więc super:-) dostanie nagrody: z tatą pojdzie do kina ja mu załadowałam komórke za 50zł i pozwolilismy mu kupić za swoje pieniązki klocki lego. Zrobilismy z tego wielki szum by Starszy słyszał i wiedział ze dobre oceny się opłacają:-)
od jakiej średniej jest czerwony pasek na koniec roku szkolnego?

Witam i ja.
U nas -15:szok: ale widok z okna piękny! Wszędzie biało i słonko świeci:-D
Dziś siedzimy w domu, choć śniegu trochę mniej. Nie, nie stopniał ale go trochę posprzątali koparką i wywieźli ciężarówką:szok: A skąd wiem? Bo moje dziecko obudziło się o 4:30 i nie miała ochoty spać! Przez ponad godzinę próbowałam ją położyć co kończył się darciem:wściekła/y: W końcu spacyfikowałam i zaczęłam z nią chodzić po mieszkaniu, od okna do okna. Jak dalej nie chciała zasnąć pomyślałam, że dam jej butle, bo ile tak będę...więc szykuje... myje butelkę (bo mój nie umył wczoraj - to jego obowiązek), gotuje wodę (bo tatuś wlał świeżej do czajnika sobie do kawy na rano), studzę / TO WSZYSTKO JEDNĄ RĘKĄ! / i oczywiście jak już doszłam do łóżka, położyłam małą to ta zasnęła! A po 15 minutach tatusiowi włączył się budzik:wściekła/y:

Uff ulżyło mi...
To lecę nadrobić zaległości....

Kasiu hicior niesamowity Tomka wryło jak oglądał...
Sempe na pewno starszy też by chciał takie prezenty....
Efe współczuje takiej nocki:no:

A ja całą noc ze ścierka na ryjku leżałam:dry: wzięłam dwa ibupromy max i nic ... padne chyba dziś.... i mały marudzi:hmm::oo2:

Kasiu hicior niesamowity Tomka wryło jak oglądał...
Sempe na pewno starszy też by chciał takie prezenty....
Efe współczuje takiej nocki:no:

A ja całą noc ze ścierka na ryjku leżałam:dry: wzięłam dwa ibupromy max i nic ... padne chyba dziś.... i mały marudzi:hmm::oo2:
oJ Malinka ibuprom raczej sobie odpuść jak karmisz, bezpieczny jest paracetamol czyli apap ale ten zwykły bo extra zawiera kodeine

reklama
No dokładnie Malinka ibuprom to nie bardzo:no:
Sempe kiedys to było 4,8 ale teraz to nie jestem pewna moze cos sie pozmieniało:sorry2::sorry2:Gratuluje zdolnego syna dobrze ze choc on kłopotów nie sprawia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry