deli80
mama Oliwii i Maksymilian
A my kupilismy Alusiowi pierwsze akwarium![]()
FISHER PRICE MUZYCZNE AKWARIUM OCEAN WONDERS, K-OW (881284105) - Aukcje internetowe Allegro
Alex piszczy przy niej i tak sie cieszy ze w calym domu go slychac
A my z mezem tez niezly ubaw mamy z niego hehe
Fajna zabaweczka :-)
Musze poszukać coś dla mojej :-)
Moj mały jakies 3 tygodnie jest na mleku ale na takim specjalnym dla dzieci ze skaza(bebilon Pepti)na poczatku tez kupiłam mleko HA ale nie było poprawy,a moj lekarz stwierdził ze mleko HA jest dla tych dzieci których jest ryzyko wystapienia alergi(np.rodzice sa alergikami).Wiem tez ze dzieci ze skaza pija tez Nutramigen,ale mój Dawid wogóle nie chciał go pic,bo jest okropne w smaku.A mojemu synkowi skaza objawiała sie suchoscia za uszami,i na policzkach takie szorstkie krosty...no i na poczatku gdy karmiłam piersia miał silne wzdecia ale gdy przeszłam na diete bez mleczna wzdecia ustapiły.
My od 3 mc życia Oliwii jesteśmy na Pepti i jak na razie jest dobrze.
A z biegiem czasu zobaczymy jak się potoczy historia ze skazą białkową ;-)
moja podobnie,tyle,ze spała godzinke i 40 minut,jak na moja to strasznie dużo bo zawsze tylko 30 minut było
tylko nadal walczymy z biegunką,kurde kiedy to sie skończy w końcu![]()
Oj bardzo mi przykro Iwonko
No i ja tam jak Miranda mam chwilkę, bo mała poszła spać.
Dziś tak jak i wczoraj byłyśmy na spacerku. Po 2 śniadanku mała spała około 2 godzin i na spacerku zaraz po długim śnie też mi padła
mały śpioch. Zahaczyłam o pocztę i oprócz paczki co się spodziewałam dostałam kosmetyki z ziaja dla małej nie próbki tylko pełne opakowania 

. Bardzo to miłe, szkoda tylko, ze nie uzywamy niczego poza emolium, ale co tak mama skorzysta :-), a co a i bym zapomniała dla mnei przysłali masło do ciała ujędrniające po porodzie :-):-):-):-). czy któraś z was też dostała? Bo ja nigdzie się nie logowałam na ziaja
.Mykam coś zjeść puki mała śpi, bo mój dziś późno wraca

)