reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A my kupilismy Alusiowi pierwsze akwarium:-D
FISHER PRICE MUZYCZNE AKWARIUM OCEAN WONDERS, K-OW (881284105) - Aukcje internetowe Allegro
Alex piszczy przy niej i tak sie cieszy ze w calym domu go slychac:-D:-D
A my z mezem tez niezly ubaw mamy z niego hehe

Fajna zabaweczka :-)
Musze poszukać coś dla mojej :-)

Moj mały jakies 3 tygodnie jest na mleku ale na takim specjalnym dla dzieci ze skaza(bebilon Pepti)na poczatku tez kupiłam mleko HA ale nie było poprawy,a moj lekarz stwierdził ze mleko HA jest dla tych dzieci których jest ryzyko wystapienia alergi(np.rodzice sa alergikami).Wiem tez ze dzieci ze skaza pija tez Nutramigen,ale mój Dawid wogóle nie chciał go pic,bo jest okropne w smaku.A mojemu synkowi skaza objawiała sie suchoscia za uszami,i na policzkach takie szorstkie krosty...no i na poczatku gdy karmiłam piersia miał silne wzdecia ale gdy przeszłam na diete bez mleczna wzdecia ustapiły.

My od 3 mc życia Oliwii jesteśmy na Pepti i jak na razie jest dobrze.
A z biegiem czasu zobaczymy jak się potoczy historia ze skazą białkową ;-)

moja podobnie,tyle,ze spała godzinke i 40 minut,jak na moja to strasznie dużo bo zawsze tylko 30 minut było
tylko nadal walczymy z biegunką,kurde kiedy to sie skończy w końcu:wściekła/y:

Oj bardzo mi przykro Iwonko

No i ja tam jak Miranda mam chwilkę, bo mała poszła spać.
Dziś tak jak i wczoraj byłyśmy na spacerku. Po 2 śniadanku mała spała około 2 godzin i na spacerku zaraz po długim śnie też mi padła :szok: mały śpioch. Zahaczyłam o pocztę i oprócz paczki co się spodziewałam dostałam kosmetyki z ziaja dla małej nie próbki tylko pełne opakowania :szok::szok::szok:. Bardzo to miłe, szkoda tylko, ze nie uzywamy niczego poza emolium, ale co tak mama skorzysta :-), a co a i bym zapomniała dla mnei przysłali masło do ciała ujędrniające po porodzie :-):-):-):-). czy któraś z was też dostała? Bo ja nigdzie się nie logowałam na ziaja :baffled:.

Mykam coś zjeść puki mała śpi, bo mój dziś późno wraca :no:

reklama
Piwonia dokładnie jak długo miała to nei pamiętam. Jej się pojawiła na 3 dzień najpierw troszkę na brzuszku pierwszego dnia. na 2 dzień już miała tego dużo więcej, ale szybko przeszło, ale dokładnie nie pamiętam, a nie chce strzelać. Wiem, ze takie pojedyncze się trzymały oznaki gdzie nigdzie, bo po tygodniu niecałym byłam z mała u lekarki i ona jeszcze raz potwierdziła, ze to 3 dniówka była (bo my w szpitalu z małą byłyśmy, a potem u cioci :-) ), "ale już prawie śladu nie ma" - tak powiedziała.

Piwonia dokładnie jak długo miała to nei pamiętam. Jej się pojawiła na 3 dzień najpierw troszkę na brzuszku pierwszego dnia. na 2 dzień już miała tego dużo więcej, ale szybko przeszło, ale dokładnie nie pamiętam, a nie chce strzelać. Wiem, ze takie pojedyncze się trzymały oznaki gdzie nigdzie, bo po tygodniu niecałym byłam z mała u lekarki i ona jeszcze raz potwierdziła, ze to 3 dniówka była (bo my w szpitalu z małą byłyśmy, a potem u cioci :-) ), "ale już prawie śladu nie ma" - tak powiedziała.

no to jak na razie sie zgadza,bo wieczorkiem miała kilka a rano miała cały brzuszek i kark obsypany,nie pozwoliła nam tydzień wychodzic i w następny czwartek do kontroli i miesiac mamy odczekać ze szczepieniem i znów w plecy jesteśmy,a to dopiero druga a chciałabym te pierwsze 3 zaliczyc u naszej lekarki

ja niestety u nas po tyle kupue,ale tyle kosztują z Woli,ale wiem ze dobre gatunkowo i sie nie mechacą
co do tamtych to miałam kiedyś i niektóre sie mechaliły,takie kulki zbite sie robiły,ale can super i sie opłaca

witamy nowe sierpniówki
No z Woli właśnie kupił ale są za duże na nią jeszcze.
i ten przedział mnie powala 62-74:szok: te 56 za małe już a te za duże:wściekła/y:

A my wróciliśmy ze spacerku. Bosze jak się jeździ paskudnie! Na chodnikach odśnieżony wąski wąwóz ty co na szerokość wózka. Mój pchał a ja rozmawiałam z jego plecami wrrrr
W jednym sklepie zaopatrzyli się w obiadki i soczki. Bobovita wypuściła takie większe opakowania soczków: BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo! (taki wzięłam na spróbowanie jak będziemy gdzieś jechać, ale oczywiście już otworzyłam:sorry2:)

Witam dopiero teraz....ale jak skonczylam was czytac,to Karola sie obodzila:baffled:...wiec zmykam,daje znac ze zyje :-D
Jutro tez mnie z rana nie bedzie,bo na szczepienie jade z Karolina....
No i witam nowe sierpniowe mamy:-)

A teraz juz uciekam.........:happy2:

witam witam! :-)
dzisiejszy dzień u babci spędziłyśmy. wyskoczyłam sobie na zakupy a Zosia z moją mum została i była baaardzo grzeczniutka :-)
mam pytanie - czy po słoiczkach i kaszkach/kleikach Wasze dzieci też mają gęsciejszą kupkę? bo u nas jest......
Nasza Biedroneczka już zasnęła. w dzień spała tylko 2 razy po 20 min....

Hej Ho!
Mój Anton się wściekł - od wczoraj jeśli nie jest na rękach to się D R Z E - no ewentualnie muszę być w zasięgu wzroku. Jeśli sobie leży i się bawi a ja jestem obok to jest ok ale jeśli wyjdę to histeria i potem tylko ręce:baffled::baffled: Kręgosłup mnie tak strasznie boli, że nie mogę się schylać :wściekła/y::wściekła/y: bo ten mój klocek 2 tyg temu ważył 8100 to teraz pewnie trochę więcej :baffled::baffled:
PIWONIA no to 3 dniówke macie za sobą. Buziaki dla Twojej Skrzatki:)
MIRANDA to miałaś "dzień świstaka":baffled::happy2:

reklama
moja ma mistrza.... placze u taty i tylko mama:dry:
glowa mi zaraz odpadnie tak mnie boli:baffled::baffled::baffled::baffled:
winam olatki z mlekiem i czekam na swintucha:-D:-D:-D:-D
tydzien temu to plakalam ze smiechu taki zajefajny film:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry