reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hej...moja ma podejrzenie skazy bialkowej...wieczorami czerwone policzki i bardzo sucha skore...narazie obserwuje...mleko zmienilam na HA

A tak w ogole dzien dobry:-)
U mojej malej tez bez zmian...katar ciagle mamy...i ostatnio nie chce jesc obiadkow i deserkow:baffled: na poczatku sie zajadala,ze az jej sie uszy trzesly a teraz grymasi.To chyba na zeby? bo mleka tez mniej niz zwykle.
Witaj,widze ze masz ten sam problem co ja,mój synek tez duzo mniej je,mleka zupełnie malutko:-(tez podejzewam ze to zabki,bo całe dnie marudzi,mało sypia i wszystko wkłada do buzi,ciekawe jak to długo potrwa?!

witam:-)
i witam nowe sierpniówki:-)

u nas bez zmian. dziewczynki nadal zielony katar ale walczymy z nim dzielnie, głowa mnie dzis potwornie boli na potęgę ze skupic się nie moge.
Starszy nie mógł wytrzymać bez fajek i wyszedł o kulach z domu, niby ze kolezanka przyszła pod blok;-)więc jak moze chodzic to wysłałąm go po ziemniaki i surówke!!! ech.......
wczoraj nie mielismy szczepienia ale pani doktor zwazyła i Alicja ma juz 7kilosków:-D:-D
wieczorem zawzięłam się i na nowo zaczęłam cwiczyc i nadwyręzyłam sobie kolano:no:

pozdrawiam i lece smaczyć piersi, oczywsicie z kurczaka a nie moje hihihih

Hej...moja ma podejrzenie skazy bialkowej...wieczorami czerwone policzki i bardzo sucha skore...narazie obserwuje...mleko zmienilam na HA

A tak w ogole dzien dobry:-)
U mojej malej tez bez zmian...katar ciagle mamy...i ostatnio nie chce jesc obiadkow i deserkow:baffled: na poczatku sie zajadala,ze az jej sie uszy trzesly a teraz grymasi.To chyba na zeby? bo mleka tez mniej niz zwykle.
Moj mały jakies 3 tygodnie jest na mleku ale na takim specjalnym dla dzieci ze skaza(bebilon Pepti)na poczatku tez kupiłam mleko HA ale nie było poprawy,a moj lekarz stwierdził ze mleko HA jest dla tych dzieci których jest ryzyko wystapienia alergi(np.rodzice sa alergikami).Wiem tez ze dzieci ze skaza pija tez Nutramigen,ale mój Dawid wogóle nie chciał go pic,bo jest okropne w smaku.A mojemu synkowi skaza objawiała sie suchoscia za uszami,i na policzkach takie szorstkie krosty...no i na poczatku gdy karmiłam piersia miał silne wzdecia ale gdy przeszłam na diete bez mleczna wzdecia ustapiły.

Mój mały tez dzisia okropnie zmierzły,od rana spał tylko raz i to 20 min...i jak tu cokolwiek zrobic

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam
W końcu mogę na moment usiąść i coś napisać.
Widzę że nie tylko u mnie ciężka noc. Wczoraj mąż wrócił "na stałe" z delegacji więc postanowiliśmy oduczać Jagodę spania w naszym łóżku. Dalej możecie się domyślić. Ratowałam się kawą.
Potem poszłyśmy do lekarza i mądra mama chciała wyglądać ładnie i ubrała ciękie obcasy. Z tym że w nocy był mróz i na ulicach i chodnikach szklanka.Tu nikt nic z tym nie robi bo u nich to rzadkość. Nie było juz czasu żeby wracać i przebrac buty.
Ale to nic, bo w aptece ukradłam facetowi skierowanie na badanie krwi. No nie moja wina że położył mi na oczach, byłam pewna że to moje! Zorientowałam się dopiero w szpitalu jak siedziałam z podwiniętym rękawem.A mąż szedł za pół godziny do dentysty. Na szczęście szpital mam pod domem więc pobiegłam po swoje skierowanie i jakos się oboje wyrobiliśmy!
A teraz musiałam iść i odnieść to skierowanie, byłam w aptece, facet mocno sie bulwersował że mu magisterka wzięła i gdzieś wsadziła.
Co za dzień!
Moja Jagoda ma inna zabawkę przy której tak szalej że pekam ze śmiech, jak będę miec czas to wkleję na T.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry