reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mju to ci się Antoś rozbestwił strasznie. Skąd ja to znam?! Ale u nas już powoli przechodzi. Muszę wiedzieć co panna chce, bo inaczej histeria.

Ja tylko na chwilkę wpadłam dobranoc powiedzieć. Me dziecko zasypia po kolacji w łóżeczku a ja pilnuję, żeby się nie rozbudziła i też mykam na kolację.
Miłego wieczorka.

reklama
ojojoj....no to widze,ze Wy dziewczeta miacie co robic z Waszymi pociechami:)
nasza czasem marudna ,ale specjalnie problemow z nia nie mam:) zajmie sie zabawkami:)a najbardziej to chyba lubi jak pralka pierze moglaby tam siedziec godzinami:)
no nic....lece dalej:)
Mala spi i jak wsatnie to pewno do polnocy bedzie buszowac
pozdrawiam

Hej Ho!
Mój Anton się wściekł - od wczoraj jeśli nie jest na rękach to się D R Z E - no ewentualnie muszę być w zasięgu wzroku. Jeśli sobie leży i się bawi a ja jestem obok to jest ok ale jeśli wyjdę to histeria i potem tylko ręce:baffled::baffled: Kręgosłup mnie tak strasznie boli, że nie mogę się schylać :wściekła/y::wściekła/y: bo ten mój klocek 2 tyg temu ważył 8100 to teraz pewnie trochę więcej :baffled::baffled:
PIWONIA no to 3 dniówke macie za sobą. Buziaki dla Twojej Skrzatki:)
MIRANDA to miałaś "dzień świstaka":baffled::happy2:

o jakbyś pisała o mojej,dzisiaj był dzień taki właśnie a od popołudnia sie DARŁA właśnie jak wychodziłam tylko z pokoju,mam nadzieje ze szybko to minie,bo głowa od tych pisków mnie dzisiaj rozbolala,to pewno brak świeżego powietrza
tez sie juz pozeganam do jutra

Adas tez sie nauczyl wrzeszczec, ale nie placze tylko zeby zwrocic na siebie uwage, tak az w pisk mu przechodzi

Mju- a moze pobaw sie z Antkiem w AKUKU- zeby zrozumial ze jak znikasz z zasiegu wzroku to nie na zawsze tylko na chwilke? ja sie od bardzo dawna bawie z moim w pieluszke i narazie nie ma zadnych lekow separacyjnych- choc moze to przed nami?

dobranoc Iwonka- spokojnej nocy dla Alicji i milego czytania

ja czekam az mi dojda ksiazki , tez sobie bede czytac bo w sumie od 20ej codzinnie maly spi :-)

Oj dziewczyny mam to samo :-( mała jak mnie traci ze wzroku to ryk, a wieczorem to już nei wystarczyło, że byłam obok musiały być rączki. Marzyłam o powrocie mojego, bo ręce odpadały. Co ja chciałam odłożyć to darła się strasznie.

Piwonia no to macie tak jak My. I trzydniówka zaliczona :-). Niestety nie pociesze cię po 3 dniówce wg większości lekarzy nie powinno się dziecka szczepić co najmniej około 2 mc (chyba dobrze pamiętam, bo my jeszcze potem w szpitalu byłyśmy). My dopiero w przyszłym tygodniu idziemy po 2 szczepionkę, też mamy opóźnienie duże :-(.

Mykam spać, bo jutro kolejny ciężki dzień :-(. No ale jak się chciało to trzeba nosić i głaskać.

Oj dziewczyny mam to samo :-( mała jak mnie traci ze wzroku to ryk, a wieczorem to już nei wystarczyło, że byłam obok musiały być rączki. Marzyłam o powrocie mojego, bo ręce odpadały. Co ja chciałam odłożyć to darła się strasznie.

Piwonia no to macie tak jak My. I trzydniówka zaliczona :-). Niestety nie pociesze cię po 3 dniówce wg większości lekarzy nie powinno się dziecka szczepić co najmniej około 2 mc (chyba dobrze pamiętam, bo my jeszcze potem w szpitalu byłyśmy). My dopiero w przyszłym tygodniu idziemy po 2 szczepionkę, też mamy opóźnienie duże :-(.

Mykam spać, bo jutro kolejny ciężki dzień :-(. No ale jak się chciało to trzeba nosić i głaskać.

nam lekarka powiedziała,że równy miesiac od wysypki trzeba odczekać,wiec bedziemy czekac

witam w czwartek,niestety dzisiaj już tak fajnie jak wczoraj nie było,a szkoda nie śpimy od 7.30 czyli tak jak dawniej ona musi sie obudzic,żeby sie z dziewczynkami rano jeszcze zobaczyc
w nocy tez obudziła sie wcześniej,a juz sie cieszyłam,że w końcu dłużej i ładniej bedzie spała,no nic ZGREDEK COME BACK!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry