reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Malinka wiem jak się czujesz, parę dni temu tez miałam taki apap i regularnie co 2h brałam 2 apapy i po 6 mi przeszło:no:

witam się :-)
Mała zjadła i lezy w łózeczku mam nadzieje ze zasnie, Angelinka spokoju mi nie daje i cały czas czytamy ksiązeczki a przecież mówią czytaj dziecku 20min dziennie codziennie:-) a my czytamy 2h dziennie:szok::-D mamy chyba ze 100 róznych bajeczek i czytamy. Widze efekty bo Angelinka potrafi czasami sama czytać;-) bo niektóre zna juz na pamięc:-)

Rafał ma juz wystawione oceny i średnia ma 4,4 więc super:-) dostanie nagrody: z tatą pojdzie do kina ja mu załadowałam komórke za 50zł i pozwolilismy mu kupić za swoje pieniązki klocki lego. Zrobilismy z tego wielki szum by Starszy słyszał i wiedział ze dobre oceny się opłacają:-)
od jakiej średniej jest czerwony pasek na koniec roku szkolnego?
Mi się wydaje że od 4,5 jest pasek :tak:chociaż pewności nie mam

Ostatnia edycja:
reklama
oj u nas też się szykuje ciężki dzień... Mała od samego rana marudkuje... próbuję ją teraz uspać bo przy jedzonku zasypiała ale tylko marudzi w łóżeczku..
a tak w ogóle to dzien dobry!
nocka minęła jako tako. ale ja jestem jakaś trafiona.. wszytko mnie boli a najbardziej nogi.. jakbym całą noc po schodach łaziła.. mam nadzieję że nic mnie nie bierze..
dziś na obiad jedziemy do teściów więc nie muszę gotować (ale mam dobrze:-))
ok idę przytulić marudka

dzięki dziewczyny za odpowiedz.
Rafał jest ambitny i jest materialistą klockowym:-) i chce go zdobyć:tak:

nic mi się dzis nie chce, nie wiem co na obiad, jestem senna ale cóż muszę się ruszyć i posprzatać.
Spokojnego dnia zycze

ja tez nie moge apapu a w sumie najbardziej bezpieczny jest i mała go nietoleruje tez
ale skoro lekarka pozwoliła to moze mozna tylko w mniejszych ilościach

No to co bierzesz? bo mi już czacha pęka i mózg paruje....

Mały zasnął alllelujjjjaaaaaaaaaa że nareszcie;-)

Dawno dawno temu,wczoraj pięcioletnia staruszka co miało wysokiego syna o niskim wzroście,siedząc na drewnianym kamieniu w słonecznym cieniu,nic nie mówiąc rzekła : Ale dziś mamy upalny mróz" :-D

No to co bierzesz? bo mi już czacha pęka i mózg paruje....

Mały zasnął alllelujjjjaaaaaaaaaa że nareszcie;-)

Dawno dawno temu,wczoraj pięcioletnia staruszka co miało wysokiego syna o niskim wzroście,siedząc na drewnianym kamieniu w słonecznym cieniu,nic nie mówiąc rzekła : Ale dziś mamy upalny mróz" :-D

teraz nic,smaruje apapem skronie tylko:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry