reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzień dobry!
Piwonia fajnie że noc mineła spokojnie to znak zę mała dochodzi do siebie!!
A ja miałam nocke koszmarną mały się często budził i to raczej pić mu się chciało bo possał tylko chwilkę i koniec i tak z 5 razy no masakra nie wyspana jestem :baffled:
No ale wczoraj zrobiłam ciacho i zaraz zjem z kawusią-zbożową oczywiście
Hehe Kasiu to fajny ten prezent dostałaś:)))

reklama
Oooooooo to ja musze koniecznie pierwsz zanleśc tego zęba to moze autko dostanę hihihiihihi
Kasiu u mnie też najlepiej sprawdza się ten z woda w srodku mam z TT i zyklaka i tez git .Mam jeszcze cos takiego ale muszę małej trzymać bo nie bardzo ma za co złapac nie ma jeszcze takich precyzyjnych chwytów
Świat Dziecka : Tommee Tippee : Gryzaki : Gryzak grzechotka (etap 2)
i te wodne
Świat Dziecka : Tommee Tippee : Gryzaki : Gryzaki wodne (etap 1)
i tego dostała ale cos nie bardzo
Świat Dziecka : Tommee Tippee : Gryzaki : Gryzak Dziąsełko (etap 1)

Może Tomuś przegryzł?
Moje dziecko w końcu padło. Już codziennie od 7 rano zaczynamy dzień. I chyba to się już nie zmieni. Ale budzi się w nocy na jedzonko i bardzo się z tego powodu cieszę. Znowu uczę ją samodzielnego zasypiania w łóżeczku. Chyba, że pora karmienia zleje się z porą snu to pozwalam jej zasnąć przy (.).

Piwonia jak dobrze, że Ali już lepiej:-) Teraz pewnie odsypia całą chorobę.
Kasia ja muszę mojemu to powiedzieć. Może też mi coś sprezentuje jak znajdę ząbka. Gorzej jak on znajdzie:-(

Chogata u nas najlepiej sprawdził się taki gryzak: GRYZAK OZIĘBIAJĄCY Z GRZECHOTKĄ BABYONO MOTYL!! (881545645) - Aukcje internetowe Allegro

Hej:-)
Ja dzisiaj oczy na zapałki. Co chwile jęczenie i domaganie się (.)(.). Już mi je tak zmasakrowała, że szok, bo jak je, to dziąsła strasznie zaciska, buuuuu.

Piwonia, super, że już lepiej:-).

Efe, mój bez kanapek też żyć nie może:-D

A chciałam zapytać czy miałyście dla swoich pociech takie rajtki, bo chcę małej kupić i chrześnicy i dla koleżanki (kilka sztuk tego wyjdzie) i tak się waham?
http://www.allegro.pl/item873337076_disney_rajstopy_rajstopki_super_wzory_roz_80_86.html

A chciałam zapytać czy miałyście dla swoich pociech takie rajtki, bo chcę małej kupić i chrześnicy i dla koleżanki (kilka sztuk tego wyjdzie) i tak się waham?
DISNEY RAJSTOPY RAJSTOPKI SUPER WZORY roz.80-86 (873337076) - Aukcje internetowe Allegro

kochaniutka link nie działa
Już zadziałał hihihihii .Ja takich nie miałam więc nic nie powiem w temacie.
Ja nie mam sił kupowac takich pierdół przez allegro a nigdzie nie widziałam takiego .Chodzi mi o gryzaczek .

Ostatnia edycja:
reklama
Efe ja cały czas uzywam nie wyobrazam sobie bez nich zycia. uzywam dla miloszka pod spodnie, dla Mateuszka no uzywam caly czas, z checia bym Kube wcisnela ale sie buntuje hihihihi:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry