reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
E no to pięknie :-) Chogata
Ja mojej znów dziś pstrykałam
Właśnie zasnęła na macie, ale śpi od wczoraj po 15 minut więc nawet jej nie ruszam....

Iwonko przykro mi, że się tak u was nawarstwiło, bo sama 3 dniówka u Oliwii pzreszła dobrze. Buziaczki dla Ali

Chogata ja nie zamawiałam nigdy przez net i po ostatnich przymiarkach bym nie kupiła, co firma 3 to inny rozmiar :-(

Myśmy dziś były na spacerku i nie narzekam na wózek :-)

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny:tak:
udalo sie nam dzis wyjsc na spacer z czego sie ciesze bo juz tlenu mi brakowalo w domu:tak: Adas spacer przespal

wspolczuje i zabkowania i wirusa Piwonia:-(
niestety kazde dziecko inaczej ma z tym, moj maluszek wlasciwie bezobjawowo- bo marudzil zawsze wiec sie to zaden objaw - za to jak wyszly to jest nieswoj
nie ma reguly

gratuluje pierewszego zabka Kasiol:tak:
teraz sie chyba ruszy u wszystkich

Chogata - czekam na zdjecia Twojej Kruszynki wiec

hej dziewczyny:-D
moja dalej scerbolek:-(
ani widu zabkow:-(
a gryzie wszystkich i wszystko z taka namietnoscia ze hoho:-D:-D:-D:-D:-D
ach a piszcz ze uszu wysiadaja... do oery ja zapisze:-D
a co chce ja nagrac to przestaje spiewac:wściekła/y::-D
czuje bo nawet telefonu nie moge wziasc do reki:dry::-D

moje dziecię już odpadło.. wykąpana najedzona śpi:-p mało a nawet bardzo mało dzis w dzien spała więc teraz ją zmogło.. ale to fajnie bo przynajmniej rodzice będą miec wolny wieczór hihi;-)

Reksio,ale ci fajnie...u mnie wieczor we dwoje odpada,bo mnie znow maz dzis wkurzyl:wściekła/y:....teraz o jedzenie poszlo...ja naprawde zwariuje z nim w tym domu jak tak dalej bedzie siedzial:baffled::baffled::baffled:.....przyszedl po poludniu z podworza i widze ze sie w kuchni krzata,wiec pytam czy mu jesc odgrzac....a on ze sam sobie zrobi,no ok....ale patrze a on sobie jajka smazy,no szlag mnie zaraz trafil:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:...to ja mowie ze przeciez sa placki ziemniaczane i gulasz z ziemniakami....a on na to ze placki jadl rano a gulasz wczoraj,to ile ma jesc to samo,a plackami to sie najesc nie mozna...no kuzwa mac!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jutro strajk,ugotuje krupnik , ktorego nie cierpi!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-)

Ja juz powiem dobranoc na dzis,mam dolek malutki................

Ostatnia edycja:
no moja tez juz w końcu śpi i mam luzik
zobaczymy jak bedzie w nocy bo dzisiaj czopka juz nie dostała
i zastanawiam sie czy to rzeczywiscie nie 3 dniowka,bo tak jakby ja cos wysypywało na brzuszku

reklama
Piwonia mam nadzieje że Ala spokojnie prześpi noc!
Anet ale jutro będzie pewnie nosem ktoś kręcił- umnie też nie lubimy tej zupki:baffled:
Kasiol gratuluje ząbka!
Aga irlandia no to nie ciekawe z tą woda i jeszcze to chorubsko dobrze że szybko poszło!!!

A ja pieke jabłecznik mały cos kwęczy nie wiem czemu :baffled:

No to ucikam PAPA

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry