reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Może jak już się przyzwyczai do tego bólu będzie lepiej?
Ja swojego dziś wysłałam do sklepu żeby kupił gryzaki, bo dziecko chce się smoczkiem podrapać a nie może.
O cosik takiego:

Tommee Tippee GRYZAK USPOKAJAJĄCY 2szt SUPER CENA (870841184) - Aukcje internetowe Allegro
A w ogóle mu wczoraj listę zrobiłam a on ją zostawił w domu:wściekła/y:
no mój wczoraj poszedł z jedną ,dzisiaj dostał drugą do Rosmanna bo słoiczki sa przecenione i kaszki
a gryzaka moge kupić dopiero w sobote jak sie sama rusze i tez nad takim myśle

o fajne Efe,te gryzaki,tez na takie poluje,ale u mnie na tym zadupiu to pewnie takich nie kupie....:baffled:
jakbyś chciała to pisz moge ci kupic i wysłac zaden kłopot

o fajne Efe,te gryzaki,tez na takie poluje,ale u mnie na tym zadupiu to pewnie takich nie kupie....:baffled:
Anet to zamów przez internet! Z przesyłką to 15zł.Ja musiałam w sklepie zamawiać specjalnie, bo też nie mieli. I to 35km od domu, bo w mojej wsi to zapomnij. Jak mój dziś kupi to napisze czy się sprawdzają.

jestem po rozmowie z lekarka i nie jest tak różowo jakby sie wydawało,bo okazało sie ze wg leukocytozy mała przechodzi infekcje wirusowa lub nawet 3 dniówke,obserwujemy ja do czwartku i wtedy do kontroli mamy przyjsc,a zabki sie tylko nałozyły na to
ach a juz miałam nadzieje ze tylko zabki:-(

witam sie na biegu:-)chrzciny wyszly super i do tego bardzo intymnie bo tylko dla nas specjalnie bylo:-):-) wczoraj odwiozlam eza na lotnisko i smutno mi bardzo bo zobacze go dopiero za miesiac:zawstydzona/y::-(:sad:
wlasnie sie spakowalam i od tesciow przeprowadzam sie do mojej mamy i tam nie mam neta:no:mam nadzieje ze jakos was bede podczytywac -moze sie uda komus neta podkrasc a jak nie to u tesciow bede min raz w tyg to poczytam troszke. trzymajcie sie kobitki cieplutkop,caluski dla was i maluszkow :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry