Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no mój wczoraj poszedł z jedną ,dzisiaj dostał drugą do Rosmanna bo słoiczki sa przecenione i kaszkiMoże jak już się przyzwyczai do tego bólu będzie lepiej?
Ja swojego dziś wysłałam do sklepu żeby kupił gryzaki, bo dziecko chce się smoczkiem podrapać a nie może.
O cosik takiego:
Tommee Tippee GRYZAK USPOKAJAJĄCY 2szt SUPER CENA (870841184) - Aukcje internetowe Allegro
A w ogóle mu wczoraj listę zrobiłam a on ją zostawił w domu![]()
jakbyś chciała to pisz moge ci kupic i wysłac zaden kłopoto fajne Efe,te gryzaki,tez na takie poluje,ale u mnie na tym zadupiu to pewnie takich nie kupie....![]()
Anet to zamów przez internet! Z przesyłką to 15zł.Ja musiałam w sklepie zamawiać specjalnie, bo też nie mieli. I to 35km od domu, bo w mojej wsi to zapomnij. Jak mój dziś kupi to napisze czy się sprawdzają.o fajne Efe,te gryzaki,tez na takie poluje,ale u mnie na tym zadupiu to pewnie takich nie kupie....![]()
:-
mam nadzieje ze jakos was bede podczytywac -moze sie uda komus neta podkrasc a jak nie to u tesciow bede min raz w tyg to poczytam troszke. trzymajcie sie kobitki cieplutkop,caluski dla was i maluszkow :-)