reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hejo :tak:
Karolinka ostatnio mi daje popalić w nocy, albo gaworzy sobie albo popłakuje, nie wiem czy to na ząbki czy co innego :baffled:
Mój małż dziś wylatuje do Chin i tez nie będę go widziała przez miesiąc :sorry2:i wszystko na mojej głowie echh :baffled:

reklama
ale fajowe gryzaczki :-) musimy tez sie zaopatrzyc w takie cos... jutro jade z Mała do mojej mum i ją zostawiam na trochę i idę polowac na płaszcz więc może i takiego gryzaka zakupie :-)
Piwonia współczuję Tobie i Aluni...
a w ogóle dzien dobry!
własnie wrociłysmy z 2h spacerku. rece mnie napierdzielaja bo po tym śniegu to się cholernie zle wózkiem jezdzi.... ale spacer zaliczony i to sie liczy :-)
marchewka się gotuje :-p i niedlugo bedziemy kasumowac :-)

ok,czekam na info.....:tak:
Jak tylko moje dziecko wstanie z drzemki to je dostanie i jeszcze jej przywiąże na łańcuszku, żeby jej łatwiej było.
jestem po rozmowie z lekarka i nie jest tak różowo jakby sie wydawało,bo okazało sie ze wg leukocytozy mała przechodzi infekcje wirusowa lub nawet 3 dniówke,obserwujemy ja do czwartku i wtedy do kontroli mamy przyjsc,a zabki sie tylko nałozyły na to
ach a juz miałam nadzieje ze tylko zabki:-(
Kurde to faktycznie niefajnie. Ale może wyleczycie wirusówkę i te zęby będą mniej dokuczać?

Ja mam nadzieję, że nasze wyniki będą dobre choć przeczuwam anemię (u mnie na bank a u Gabi się okaże). Poprosiłam mamę o buraczki i będę konsumować. Do tego każe mi jakąś wodę z pokrzywy kupić w aptece. Podobno działa (ona od kilku lat walczy z anemią) ale wolę poczekać na wyniki i wtedy najwyżej kupię.
Mała mi poszła spać. Na szczęście śpi dziś normalnie. Pierwsza drzemka trwała 1,5h. zobaczymy tą. Cały czas czekam na koleżankę z córą. Mieszkanie lśni od tego czekania :-)

witam,
ja na chwilkę się pokazać

Iwonko bardzo mi przykro Całuski dla Ali
Gryzaczki super, też je oglądałam już dawno i miałam po nie jechać teraz, ale nas zasypało :-(

Gratuluje ząbka w równy 5 mc życia :-)

Chogata a ja mojej nagminnie pstrykam zdjecia i nawet jak wczoraj marudziła to 28 wyszło :-)

Ostatnia edycja:
zasnęła... ciekawe tylko na jak długo...
sąsiedzi nad nami się niedawno wprowadzili... i dziś ekipa im schody robi (bo mają mieszkanie dwupoziomowe). i wiercą... masakra mówię Wam..mam nadzieję że niedługo skończą.. i że sąsiad wtedy nie zacznie wiercić.. bo ostatnio zaczął o 23 wiercić.. Zosie nam obudził... aż mój Ł poszedł do niego zwrócic uwage ze jest kurde cisza nocna... jakis kolo nie wiadomo z jakiej planety..
obiad przygotowany. czekamy teraz na mężastego :-) ale jeszcze dobra godzina do jego przyjscia....:sorry2:

aaaa! kasiol gratulujemy ząbka!!!!:-D

jupppiiii pierwszy ząbek!!!! i to akurat dziś :)
Gratuluje,no fajnie sie data zbiegla z zabkami:-D

Oj,Piwonia to nie za dobrze tyle sie na raz nawarstwilo...ale badz dobrej mysli,moze nie bedzie az tak zle,no i 3-dnoiwke bedziesz miec juz za soba:confused:

Efe,ja w czwartek do wiekszego miasta sie wybieram,to moze tam beda mieli takie gryzaki,to bym tez kupila....

no a ja dzis sie tak na swojego wkurzylam,ze szok...ledwo mala uspilam na ganku (bo tam chlodno jak na dworze)pospala moze ze 40 minut(a to powinna byc dluga drzemka ok.3 godzinna),bo maz zaczal cos wiercic wiertarka pod oknem na dworze,no i oczywiscie Karoline obudzil...wr....myslalam ze wyjde z siebie,bo spania juz oczywiscie nie bylo,tylko placz,bo sie jeszcze przestraszyla:baffled:

A teraz cos smiesznego...brat mnie ciagle takimi rzeczami zasypuje na GG:http://demotywatory.pl/731333/Grunt-...ic-do-odbiorcy

reklama
hejka
witam dziewczynki:)
My tez mamy takie gryzaczki ,jak Malinka:)i u nas tez sie sprawdzaja....tylko,ze zebow,jak nie bylo to i nie ma:)
u nas od soboty wody nie bylo bo rury pozamarzaly:9 ale na szczescie dzis w nicy odpuscilo i woda juz jest:)
poza tym przedwczoraj w nocy jakis wirus zaatakowal nas prawie wszystkich w domu....biegunka,wymioty.....ech.....a do tego brak bierzacej wody:( no ale na szczescie to jakas jedniodniowka byla.....i juz ze wszystkimi ok:)
pozdrawiam serdecznie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry