Zulejka78
mama Oli i Antosi
Witam wieczorowo
Ja już o 1,5h mam cisze, młoda padła przed 19. Ja musiałam trochę popracować, bo muszę jutro pojechać do roboty na chwile. U mnie w dziale mamy taki problem bo oprócz mnie jeszcze jedna babka na zwolnienie poszła, jest chora na raka i praktycznie z dnia na dzień nie przyszła do pracy. Tak więc skład osłabiony i kierownica mnie prosiła, żebym cześć swojej pracy w domu robiła. Tak, że ślęczę wieczorami nad papierami :-( A kobity szkoda bo fajna jest, mam nadzieję, że wyjdzie z tego.
Wczoraj się wku.... Okazało się, że 13-stki nie dostanę bo byłam w pracy nieobecna ponad pól roku:-( Karwa człowiek nowego obywatela ojczyźnie daje a tu jeszcze 13-stke zabiorą.
Musze zmykac, bo córa starsza mnie woła, musimy codzienna partyjkę rummikuba zagrać. Dobrej nocy wszystkim życzę. Buziaczki
Ja już o 1,5h mam cisze, młoda padła przed 19. Ja musiałam trochę popracować, bo muszę jutro pojechać do roboty na chwile. U mnie w dziale mamy taki problem bo oprócz mnie jeszcze jedna babka na zwolnienie poszła, jest chora na raka i praktycznie z dnia na dzień nie przyszła do pracy. Tak więc skład osłabiony i kierownica mnie prosiła, żebym cześć swojej pracy w domu robiła. Tak, że ślęczę wieczorami nad papierami :-( A kobity szkoda bo fajna jest, mam nadzieję, że wyjdzie z tego.Wczoraj się wku.... Okazało się, że 13-stki nie dostanę bo byłam w pracy nieobecna ponad pól roku:-( Karwa człowiek nowego obywatela ojczyźnie daje a tu jeszcze 13-stke zabiorą.
Musze zmykac, bo córa starsza mnie woła, musimy codzienna partyjkę rummikuba zagrać. Dobrej nocy wszystkim życzę. Buziaczki

Mój mąz az za bardzo sobie to wział do serca i jak wyszedł mateuszkowi zabek poleciał i kupił ponoc mi 37 cali tv