reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja też mam takie rajtki i sa fajne ogólnie codziennie mały w rajtach jest bo tak wygodnie.
A ja kilka razy się naciełam za ciasne były chodzi o gumkę musialam ciąć bo cisnęły Tomka w brzuchola!!!
Rojber nie śpi wrrr maruda......:baffled:

Czesc dziewczyny a ja troszke zmienie temat,czy któras z Was tez ma dzidzie ze skaze białkowa???

Hej...moja ma podejrzenie skazy bialkowej...wieczorami czerwone policzki i bardzo sucha skore...narazie obserwuje...mleko zmienilam na HA

A tak w ogole dzien dobry:-)
U mojej malej tez bez zmian...katar ciagle mamy...i ostatnio nie chce jesc obiadkow i deserkow:baffled: na poczatku sie zajadala,ze az jej sie uszy trzesly a teraz grymasi.To chyba na zeby? bo mleka tez mniej niz zwykle.

Witam wszystkich! Tez jestem mama sierpniowa, fajnie, ze tu jestescie :-) Jeszcze nie za bardzo wiem jak sie tu poruszac, mam nadzieje, ze sie nie zgubimy. I nie wiem czemu nie widac mojego zdjecia profilowego :-( Czy sa tu jakies mamy z UK, ktore moga polecic sprawdzonego ortopede dzieciecego?

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien Dobry:-D
Hej...moja ma podejrzenie skazy bialkowej...wieczorami czerwone policzki i bardzo sucha skore...narazie obserwuje...mleko zmienilam na HA

A tak w ogole dzien dobry:-)
U mojej malej tez bez zmian...katar ciagle mamy...i ostatnio nie chce jesc obiadkow i deserkow:baffled: na poczatku sie zajadala,ze az jej sie uszy trzesly a teraz grymasi.To chyba na zeby? bo mleka tez mniej niz zwykle.
U nas tak samo. Katar meczy... I nie wiem dlaczego ale nie chce jesc wogole obiadkow:-( nie wiem o co chodzi... Na poczatku pierwszy i drugi dzien wcinal az mu sie uszy trzesly a teraz nic...:-( Zabkow u nas nie widac ale piersi mnie bola ostatnio bo strasznie sie przy nich zaczal wiercic:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry