reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Spokojnej nocki Piwonia,oby malutkiej przeszlo!
Moja juz dawno spi,a starsza sylsze jeszcze cos sie odzywa:baffled:
Ja tez juz chyba sie poloze,moze sie wyspie,bo ostatnio cos pozno spac chodze:szok:
Zajze co tam jeszcze na innych watkach...

Ok,poczytane,ide spac...DOBRANOC!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Mika ja czytalam ''Zmierzch'' jak w ciazy bylam...a pozniej ogladalam film...
Ksiazka fakt...wciaga:tak:
A od meza dostalam pod choinke 'Dom nad rozlewiskiem''...mama mi mowila,ze na TVP byl taki serial. Ale ksiazki jeszcze nawet w rece nie mialam bo ni ma czasu:no:

Moja mala dzisiaj miala zly dzien...juz nie wiedzialam czy katar ja meczy,czy zeby a moze brzuszek boli? bo sie darla i chwile potem walnela porzadna kupe jakiej juz dawno nie bylo...bo zatwardzenie miala przez ostatnie dni.
I potem szczesliwa bawila sie na macie.
Kurde...jak to matka musi sie domyslac co dziecku dolega...szkoda,ze samo nie powie:-p

ja też wpadłam życzyc spokojnej nocki
Piwonia wierze, ze padasz na twarz, mam nadzieje, ze Alusia będzie miała spokojną noc, i że jej szybko ta gorączka przejdzie no! :-(
moi chłopcy już spia, więc ja szybko mykam sie prysznicowac i do łóżka hopsa sa.
Dobrej nocki

no i miałam dziś dzień tragiczny
moja mała nie wiedziła czego chce
najdłuższa drzemka 40 min :-(

padła o 20:30 :-) a ja się bawie zdjęciami - zostawiłam Wam cosik

idę się bawić dalej
Iwonko trzymam kciuki za Alicję i niech pośpi biedaczka choć w nocy dobrze

Ja oglądałam zmierzch i mi się podobał
Nie mów nikomu też, ale zabijcie mnie nie pamiętam czy dobry, bo to dawno było

Dokładnie to samo mogę napisać o wczorajszym dniu co ty Deli. Już się zastanawiałam czy mała jest chora. Do tego w nocy obudziła się o 3 i musiała zjeść dwa (.)(.), żeby zasnąć. Ciekawe czy dzisiaj też tak będzie?

A tak w ogóle dzień dobry.
Piwonia mam nadzieję, że Alunia dobrze zniosła tą noc i badania rano pójdą gładko i bez płaczu (nas to czeka w piątek-mój musi wziąć wolne, bo inaczej się nie da):-(
A co do książek to mnie ostatnio bardzo korci, żeby coś poczytać fajnego i najlepiej na głos, żeby mała sobie posłuchała. I powiem narobiłyście mi jeszcze większej ochoty. Proszę mi tylko jeszcze napisać od jakiej książki Cobena mam zacząć:tak:

Mika ja czytalam ''Zmierzch'' jak w ciazy bylam...a pozniej ogladalam film...
Ksiazka fakt...wciaga:tak:
A od meza dostalam pod choinke 'Dom nad rozlewiskiem''...mama mi mowila,ze na TVP byl taki serial. Ale ksiazki jeszcze nawet w rece nie mialam bo ni ma czasu:no:

Moja mala dzisiaj miala zly dzien...juz nie wiedzialam czy katar ja meczy,czy zeby a moze brzuszek boli? bo sie darla i chwile potem walnela porzadna kupe jakiej juz dawno nie bylo...bo zatwardzenie miala przez ostatnie dni.
I potem szczesliwa bawila sie na macie.
Kurde...jak to matka musi sie domyslac co dziecku dolega...szkoda,ze samo nie powie:-p

ja ogladałam tyko film i przymierzam sie do ksiazki jak mi tylko w łapki wpadnie
A Dom nad rozlewiskiem czytłam i oglądałam i bardzo mi sie podobał choc ksiazka lepsza,druga czesć tez juz przeczytałam i teraz czekam na 3(musze dokupić)

witam wtorkowo
nocka spokojna,tzn mała spała ja ją budziłam o 1 w nocy bo musiała antybiotyk zjesc,a tak pewno by bidulka pospala wiecej
po badaniach,niestety mąż z nią był bo mamy tylko małe autko i bardzo mu płakala i z dwch paluszków jej pobrali,a wyniki beda dopiero koło 9 i od razu z nimi do lekarza mój pojedzie a my bedziemy czekac na wiesci od niego

pogoda koszmarna znowu u nas sypie,sypie i sypie

PIWONIA - tulimy Alunię :tak: mam nadzieję, że nic poważnego tylko jakiś wirusek się przyplątał :tak:

Ja ostatnio przeczytałam "Pocieszenie" Anny Gavaldy - bardzo fajna książka.
A i jestem fanką Toraka- "Kroniki pradawnego mroku". To jest taka seria na razie wyszły 4 książki - - to trochę dla dzieci - taki lepszy Harry Poter (moim zdaniem oczywiście).

reklama
Witam sie z rana
U mnie dzis na domiar złego marznąca mrzawka fuuuuuuuuuu Pewnie ze spaceru nici:-(
Efe obojetnie od której zaczniesz bo kazda jest o czym innym mają niektóre tylko wspólnego bohatera ,który jakby rozwiazuje te zagadki.Wiecej nie pisze...
Piwonia oby w końcu doszli co jest Alci i wyleczyli ją.
Ja 2 noc z rzędu spie tak twardo ,ze dziecka swojego nie słyszę moze to i dobrze:tak:
A ja codziennie małą wystroję bo musze aktualne zdjecia popstrykac i nie cykam bo albo zapomnę albo ona humoru nie ma aaaaaaaaa szkoda gadać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry