reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam Was wszystkie bardzo serdecznie bardzo dawno nic nie pisalam zale za to regularnie was czytuje
Bardzo sie ciesze z sukcesow waszych dzieciakow , wszystkie dzieciaczki sa przeslodkie
Postaram sie zorganizoawc troche czasu aby tu z wami cos popisac
pozdrawiam i oczywiscie jestescie moja skarbnica wiedzy

reklama
A ja wklasnie zrobilam zakupy na allegro!:-D Zamowilam 9 ksiazek ktore brakuje mi do kolekcji:-) Juz sie nie moge doczekac jak przyjda. Ostatnie 5 ksiazek przeczytalam w tydzien:-) Mowie tu o ksiazkach Cobena:-) Jak dla mnie mistrz trilleru. Uwielbiam jego ksiazki:-) Ale jestem happy:-D:-D:-D

Chogata a ogladalas film "Nie mow nikomu"? Na podstawie jego ksiazki? Ja wlasnie chcialam go obejrzec ale nie moge nigdzie znalesc zeby go sciagnac... Podobno nie tak dobry jak ksiazka ale jestem ciekawa jak to przedstawili wszystko na ekranie:)

Chogata a ogladalas film "Nie mow nikomu"? Na podstawie jego ksiazki? Ja wlasnie chcialam go obejrzec ale nie moge nigdzie znalesc zeby go sciagnac... Podobno nie tak dobry jak ksiazka ale jestem ciekawa jak to przedstawili wszystko na ekranie:)

nie nie oglądałam nawet nie wiedziałam ,że jest jakis film na podstawie jego ksiązki ale ta powieśc była moja pierwsza jaka przeczytałam .koleżanka mi ją poleciła ,ze taka dobra i faktycznie teraz przymierzam się do czytania książek na podstawie ,których jest nakręcony :"Zmierzch",ale to inny autor już i ponoc ksiazka lepsza od filmu jest:tak:

A mam pytanie zinnej beczki zamawiałyscie kiedys cos z tego katalogu bon prix bo ja zachorowałam na pizame i tunike i teraz cykam się czy zamawiac czy dac se spokój .Pamietam kiedys zamówiłam golf i sie rozciagnął ,ale to inny materiał był więc nie wiem

Ostatnia edycja:
nie nie oglądałam nawet nie wiedziałam ,że jest jakis film na podstawie jego ksiązki ale ta powieśc była moja pierwsza jaka przeczytałam .koleżanka mi ją poleciła ,ze taka dobra i faktycznie teraz przymierzam się do czytania książek na podstawie ,których jest nakręcony :"Zmierzch",ale to inny autor już i ponoc ksiazka lepsza od filmu jest:tak:
A jaki autor jest tych ksiazek jakie zamierzasz czytac? Bo ja pewnie te 9 ksiazek jak mi przyjda to szybko przeczytam (bo kazda mnie tak wciaga ze moge nie jesc, nie spac tylko czytac...:cool:) i trzeba bedzie zakupic cos innego. A ze Cobena jak narazie wiecej ksiazek nie ma przetlumaczonych to trzeba bedzie sie zaopatrzec w innego autora.

Ja jak mieszkalam w Polsce to zamawialam z katalogu troche ciuchow. Zawsze bylam zadowolona. Jedyny minus to to ze maja rozmiarowke zawyzona!!!

Dzieki;-)
Z tego co widzialm na nk to petarda to ty jestes ale w pozytywnym slowa znaczeniu bo wygladasz bardzo dobrze!!!
:tak::tak:

Dzięki Oleńka ale ja tylko bużke mam pociagła reszta okrągła hihihihihi ale dzieki porawiłasmi humor .
A nie wiem czy ogladąłś film "Zmierzch" ja na początku z nieciekawa miną go oglądałm bo troche fantazy mi się wydawał z mega romansem w tle.Troche inne ksiązki niż Cobena bo tam z kolei mnóstwo intryg i zaskakujące zakończenie ...Ale film mnie wciągnał 2h jak z bicza trzasnął zleciało

reklama
Dzięki Oleńka ale ja tylko bużke mam pociagła reszta okrągła hihihihihi ale dzieki porawiłasmi humor .
A nie wiem czy ogladąłś film "Zmierzch" ja na początku z nieciekawa miną go oglądałm bo troche fantazy mi się wydawał z mega romansem w tle.Troche inne ksiązki niż Cobena bo tam z kolei mnóstwo intryg i zaskakujące zakończenie ...Ale film mnie wciągnał 2h jak z bicza trzasnął zleciało

Nie ogladalam tego filmu. Ale juz przejrzalam ten link co wyslalas i nastepne jakie zamowie ksiazki to te! Co do filmu to sciagne sobie go! Zawsze wolalam najpierw przeczytac ksiazke a pozniej obejrzec film ale i tak napewno ksiazka okarze sie lepsza(zawsze tak mam nieznacznie od tego czy pierw obejrze film czy przeczytam ksiazke)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry