reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja też tak lubie ksiązka to ksiązka pobudza wyobraxnie i wogule ale na film przez przypadek naciełam sie w sobote na canal+ i z braku laku obejrzałam .Wczoraj jeszcze powtórkę musiałam obejrzec zreszta mąż też...

reklama
Hej dziewczyny przepraszam wtrące się wam w rozmowe, ja dziś właśnie dostałam katalog z bon prix i też chciałabym zamówić coś ale jakoś się boje bo nie wiem jakiejjakości ciuchy i na jakiej zasadzie się zamawia czy zawsze trzeba czy jak....a regulaminu nie moge znaleść....

Hej dziewczyny przepraszam wtrące się wam w rozmowe, ja dziś właśnie dostałam katalog z bon prix i też chciałabym zamówić coś ale jakoś się boje bo nie wiem jakiejjakości ciuchy i na jakiej zasadzie się zamawia czy zawsze trzeba czy jak....a regulaminu nie moge znaleść....
Malinka na stronie bon prixu znajdzie regulamin wpisz w google,ja tez bede musiał sobie przypomnieć bo dawnoooooooo nie zamawiałam

A moja cos dzis wyjatkowy spioszek,poranna drzemka-zawsze 30 minutowa-a dzis 2 godz:szok: w poludnie na dworku 1 godzinke i reszte na ganku 3 godzinki, to w sumie 4 godzinki spania ciurkiem:szok:...az sie boje zeby jakas chora nie byla:baffled:
Ale niby jje normalnie i sie bawi ....:confused:

nie nie oglądałam nawet nie wiedziałam ,że jest jakis film na podstawie jego ksiązki ale ta powieśc była moja pierwsza jaka przeczytałam .koleżanka mi ją poleciła ,ze taka dobra i faktycznie teraz przymierzam się do czytania książek na podstawie ,których jest nakręcony :"Zmierzch",ale to inny autor już i ponoc ksiazka lepsza od filmu jest:tak:

A mam pytanie zinnej beczki zamawiałyscie kiedys cos z tego katalogu bon prix bo ja zachorowałam na pizame i tunike i teraz cykam się czy zamawiac czy dac se spokój .Pamietam kiedys zamówiłam golf i sie rozciagnął ,ale to inny materiał był więc nie wiem
Ja własnie czytam sagę Zmierzch i musze powiedzieć że jest rewelacyjna tak wciąga że szok :szok: POLECAM a pod choinke dostałam Intruz tego samego autora, więc mam sporo lektury do poczytania :-D

reklama
nie nie oglądałam nawet nie wiedziałam ,że jest jakis film na podstawie jego ksiązki ale ta powieśc była moja pierwsza jaka przeczytałam .koleżanka mi ją poleciła ,ze taka dobra i faktycznie teraz przymierzam się do czytania książek na podstawie ,których jest nakręcony :"Zmierzch",ale to inny autor już i ponoc ksiazka lepsza od filmu jest:tak:

A mam pytanie zinnej beczki zamawiałyscie kiedys cos z tego katalogu bon prix bo ja zachorowałam na pizame i tunike i teraz cykam się czy zamawiac czy dac se spokój .Pamietam kiedys zamówiłam golf i sie rozciagnął ,ale to inny materiał był więc nie wiem
ja zamawiałam kilka razy i sie spażylam,rozmiarowka porażka,przynajmniej jak dla mnie,pobrali tez ode mnie jakaś kaucje bezzwrotnaniby jaka opłata roczna

ale mam koleżanke,ktora tam zamawia i jest zadowolona
choc woli Quella

Alusia padła bidulka znow gorączkowała,a praktycznie od rana nic nie spadło,teraz na noc dałam czopek,rano o 6.30 mą zjedzie z nią na badania
ja sie juz pozegana bo padam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry