Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Malinka na stronie bon prixu znajdzie regulamin wpisz w google,ja tez bede musiał sobie przypomnieć bo dawnoooooooo nie zamawiałamHej dziewczyny przepraszam wtrące się wam w rozmowe, ja dziś właśnie dostałam katalog z bon prix i też chciałabym zamówić coś ale jakoś się boje bo nie wiem jakiejjakości ciuchy i na jakiej zasadzie się zamawia czy zawsze trzeba czy jak....a regulaminu nie moge znaleść....
w poludnie na dworku 1 godzinke i reszte na ganku 3 godzinki, to w sumie 4 godzinki spania ciurkiem
...az sie boje zeby jakas chora nie byla

Ja własnie czytam sagę Zmierzch i musze powiedzieć że jest rewelacyjna tak wciąga że szoknie nie oglądałam nawet nie wiedziałam ,że jest jakis film na podstawie jego ksiązki ale ta powieśc była moja pierwsza jaka przeczytałam .koleżanka mi ją poleciła ,ze taka dobra i faktycznie teraz przymierzam się do czytania książek na podstawie ,których jest nakręcony :"Zmierzch",ale to inny autor już i ponoc ksiazka lepsza od filmu jest
A mam pytanie zinnej beczki zamawiałyscie kiedys cos z tego katalogu bon prix bo ja zachorowałam na pizame i tunike i teraz cykam się czy zamawiac czy dac se spokój .Pamietam kiedys zamówiłam golf i sie rozciagnął ,ale to inny materiał był więc nie wiem
POLECAM a pod choinke dostałam Intruz tego samego autora, więc mam sporo lektury do poczytania 
Ja własnie czytam sagę Zmierzch i musze powiedzieć że jest rewelacyjna tak wciąga że szokPOLECAM a pod choinke dostałam Intruz tego samego autora, więc mam sporo lektury do poczytania
![]()
ja zamawiałam kilka razy i sie spażylam,rozmiarowka porażka,przynajmniej jak dla mnie,pobrali tez ode mnie jakaś kaucje bezzwrotnaniby jaka opłata rocznanie nie oglądałam nawet nie wiedziałam ,że jest jakis film na podstawie jego ksiązki ale ta powieśc była moja pierwsza jaka przeczytałam .koleżanka mi ją poleciła ,ze taka dobra i faktycznie teraz przymierzam się do czytania książek na podstawie ,których jest nakręcony :"Zmierzch",ale to inny autor już i ponoc ksiazka lepsza od filmu jest
A mam pytanie zinnej beczki zamawiałyscie kiedys cos z tego katalogu bon prix bo ja zachorowałam na pizame i tunike i teraz cykam się czy zamawiac czy dac se spokój .Pamietam kiedys zamówiłam golf i sie rozciagnął ,ale to inny materiał był więc nie wiem