reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
czesc :)
Dzisiejszy dzien zaliczam do mega udanych :) pojechalismy sobie z mężem do Gdanska do sklepow a Zosia z dziadkami szalała :) i moj Ł obkupił zonkę :) nawet sukienkę dpstałam a jeszcze ząbka nie mamy hihi :)
Zosia cos dalej lekko charczoli.. Mam nadzieję że jej to przejdzie.
Zosia jest własnie myta i ubierana przez tate, ja cyca zaraz podam i lulu :)
Miłego wieczorku!

reklama
Moja Lalunia już od 1,5h śpi. Nie wyszłyśmy dzisiaj na spacer bo wiało u nas okrutnie więc małpa spała w sumie godzinę w ciągu dnia.
Mój ślubny zrobił dzisiaj zaj.......obiad - wrzucam przepis do odpowiedniego wątku. Polecam bardzo, co prawda dość pracochłonne ale warto.
Życzę wszystkim miłego wieczoru i pozdrawiam :):)

Ooo to lece odpisac sobie bo mam akturat notatnik pod ręką .Dzis zrobiłam obiad z przepisu Oleńki "karkówka z warzywami" tylko ja piekłam polędwicę wieprzową.Pycha

o i mnie się przepis jakiś przyda nowy, w ogóle to ten wątek kulinarny to dla mnie ratunek, sama nic nie wymyślę ostatnimi czasy... greckie suflaki były już dwa razy :-D
oleńka dałą fajne te przepisy :-)

Kasia jak chcesz ja Cię zaopatrzę w śliniaki za 1,50 :-D ostatnio kupiłam w ciuchu (lumpku jak kto woli) taki co się zakłada na rączki , no wiesz... (ja to nie umiem tłumaczyć) za 1,50 i nowy z metką jeszcze plus parę innych za 1 zł :-p mam takiego ciucha pod nosem że jak coś to dziewczyny składać zamówienia a ja zrobię wyprawkę za złotówkę przysłowiową :-D

Marcel padł na łóżku naszym, leżał tu obok mnie ja patrzę a ten zawinął się w kołdrę (dałam mu pod plecy bo on już tylko pozycja siedząca lub półleżąca) i sobie kimnał cfaniak :-D

EDIT. idę już do wanny i łóżka, Marcel śpi, a ja padam, ta @ mnie wykańcza :/ ech
DObrej nocy :)

Ostatnia edycja:
Dobrywieczor:-) Ja dzis tak pozno troszke ale gosci mielismy i dopiero teraz znalazlam chwilke:-)
Lece poczytac co na innych watkach slychac;-)
Ciesze sie ze smakuja potrawy z przepisow;-)

Laseczki drogie ja na sekundkę tylko melduję, żeśmy całe i zdrowe.
Mój ukochany Miś wziął mnie dziś na wycieczkę do znajomych (126km!w jedną stronę) i na zakupy do Tesco:-) Zmęczona jestem ale przeszczęśliwa. Jutro na spokojnie nadrobię co naskrobałyście a dziś już mówię DOBRANOC;-)

Witam i ja sie musiałam dziś odstresować:-D noc do kitu więc musiałam sobie humorek poprawić. Nakupiłam słoiczków dla Karolinki, kupiłam jej w 5 10 15 śliczne ciuszki, faktycznie mają obniżke tam. a potem pojechałysmy na kawe do mamy :-D
Ja tez sama do 10 lutego az jestem a musiałybyscie mnie widziec jak z zakupami do domu wchodziłam masakraaaaaaaaaaaaa :szok::szok::szok:

wpadłam się przywitać i pokazać, że żyjemy:tak: mało mam ostatnio czasu na bb, bo postanowiłam się wziąć za siebie, tj. za swoje pewne sprawy, które zaniedbałam ostatnio; a że malutka ma coraz krótsze drzemki, to tzw. wolnych chwil też mało;
u nas ząbków nadal nie ma, ale dziąsełka jasne, pulchne, mała marudna, więc idą, idą; leżeć już małpa nie chce (no chyba, że śpi), tylko siedzieć, choć sama nie potrafi jeszcze bo do przodu leci;
fajnie jest być w domu z małym bąblem, gdyby nie wychowawczy to już bym musiała do pracy śmigać;
mam nadzieję, że uda mi się teraz częściej tu zaglądać!
pozdrawiam wszystkie sierpnióweczki:-)

Tak czytam o Waszych niedzielnych zakupach...a mnie TU szlag trafia:wściekła/y:
Nigdzie sie w niedziele nie moge ruszyc bo kuzwa wszystko pozamykane:wściekła/y:
A jakiz bylby to dla mnie raj....gdybym mogla sobie na spokojnie w niedziele na zakupy pojechac....ale nie ja na szybcika w sobote albo w ciagu tygodnia i wtedy w biegu kupuje...i juz przez to dwa sloiczki kupilam nie teges bo jeden z jogurtem a drugi z kasza manna (nie doczytalam)a mala nie moze mleka....

Czasami jak jest jakis festyn to sklepy na miescie otworza..ale to jakies butiki i drogerie...o super i hipermarketach by w niedziele byly otwarte to moge zapomniec.

Uciekam mala karmic i spac.Milej nocy mamuski
Dobranoc.

reklama
oj widze,ze wiekszosc miała super dzień,udane zakupy itp
tylko nie ja,buuuuu bo sama z mala w domku siedziałam,ale trudno moze jeszcze kiedyś....
ale za to oglądam super komedie i polecm goraco Narzeczony mimo woli,przynajmniej zdrowo sie uśmiałam
dobranoc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry