reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Iwonko o co chodzi o kraine Hipa?
Mialam sie o to samo spytac....
Malinka ja kupuje gotowy sos waniliowy. Tutaj zawsze ciepla szarlotke je sie polana zimnym sosem waniliowym. PYCHA!! A ciasto gotowe juz za 5 min:-D

Ja wogole jakas nie kumata jestem. Zalogowalam sie na tym ebobas ale wogole nie wiem o co tam chodzi. Tylko oceniam fotki Wasze. Musze troszke tam posiedziec i popatrzec o co cho...

Ostatnia edycja:
Iwonko o co chodzi o kraine Hipa?
Wysłałam Ci gratulacje, ale nei wiem czy mam coś jeszcze zrobić?

w sumie to jakis konkurs,ale nie bardzo wiem jaki bo to siostra mi załozyła i zdejme go,bo jakis dziwny,licza sie chyba odwiedziny z wpisami chyba,nieprzejmujcie sie nim

i w końcu mogłam oddac głosik na Oliwie,wiec codziennie kolo tej godzinki bede oddawała
a moja dzisiaj ćwiczy dźwiganie sie z leżaczka,niechce w nim lezec tylko chce siedzieć malpiszon jeden

Ostatnia edycja:
Moja niuńka już po obiadku. Dzisiaj próba z dynią i ziemniaczkami. Pół słoiczka wciągnęła, popiła (.) i chyba zadowolona:-). Za chwilę na spacer idziemy.
A (.)(.) to mnie tak bolą, bo ściska mi tymi twardymi dziąsłami. NIe wiem jak ją tego oduczyć. Jak tak dalej pójdzie to będę musiała odciągać i tylko butle dawać:-(
Enka ,jak nic blizniaczki.....moja tez dzis dynie z ziemniaczkiem jadla,tylko , ze prawie caly sloik wciagnela i tez cicem popila...hi,hi.....:-D:-D:-D

reklama
Hej! ja zdołowana - bo nie da się odzyskać danych z dysku :-( Mamy dysk wymienny, na którym była kopia naszego ale pech chciał, że parę dni wcześniej padł komp siostry M i Mateo skasował nasze dane, żeby wgrać jej i potem nie zrobił znów kopi i wszystko stracone :-(:-(:-(:-( Wszystkie zdjęcia:-(:-(:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry