reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
MOLA witaj z powrotem! Myślałam niedawno co tam u Was :-D

Dziewczyny co do dysku - to została nam jeszcze jakasfirma w Katowicach, która ma jakąś inną metodę odzyskiwania danych - mąż mi coś tłumaczył ale ja się nie znam. Na serwerach mam nie dużo zdjęć. To nie chodzi tak naprawdę tylko o zdjęcia Antka - tylko WSZYSTKIE nasze zdjęcia bo bardzo mało wywoływaliśmy - zawsze było jakieś potem się wywoła :-(:-(:-(:-(
Małej Anielki, mojej babci, z naszych podróży...
Mam nadzieję, że cześć z nich jest jeszcze u mojej mamy na kompie. Bo mój laptop na którym była kopia jakiś czas temu tez padł... No nic powiedziałam sobie, że teraz będę wywoływać i już!

reklama
witaj Mola po przerwie
mju może jeszcze cos uda sie oddzyskać,oby bo wiem,że strata to wielka

witam w mroźny dzionek,moje znowu podsmarkują i boje sie,że Ale znowu zarażą,ja sie chyba zastrzele,oby tylko na tych katarkach sie skończyło,bo mam dośc siedzenia w domku:wściekła/y::wściekła/y:
a co do nocki nie bede mówić głośno,ale było :cool2:

Dzień dobry, witam w mroźny dzionek, znowu nawaiło u nas śniegu przez noc a teraz mróz chwycił błee:baffled:

Mju, przykro mi, kurcze, może jeszcze ta firma co mówisz coś zdziała... szkoda bardzo fotek. Mnie kiedyś tez dysk poszedł z dymem :/

Mola witaj po przerwie, też myślałam ostatnio jak tam u Ciebie :)

Dzwonię do pediatry i może na szczepienie dziś pojedziemy :/ ech

Witam sie i ja....
Myslalam ze sobie posiedze i po pisze a tu mala sie obudzila z 20-minutowej drzemki:baffled:
U nas nocka tez koszmarna,ale nie przez Karole,tylko Gosie....bo jak sie obudzila o 1 w nocy to z godzine nie mogla zasnac:baffled:,bo wczoraj sie naogladala Rozwell (o kosmitach)i Ferdka Kiepskiego(a tam smierc wczoraj u niego byla) no i po spaniu:baffled:,bo ona to sie zaraz wszystkiego boi,a jeszcze ma bujna wyobraznie:tak:...ale juz jej dzis rano zapowiedzialam,ze koniec z ogladaniem glupot....a to tak tatus jej na wszystko pozwala......

witam z kawusia:-D
mala mnie wczoraj zaskoczyla... wrocila moja stara Oliwia:-D
smioala sie , gadla, piszczala.... DZIEKUJE WAM ZA TA MASC!!!!
z kredytem nie wyszlo... w tym roku wyszedl mniejszy zarobek niz w poprzednim:wściekła/y:
damy rade trzeba jakos wytrzymac do czerwca 2012:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

szwagier sie wczoraj z niej nabijal ze tu sie odchudza a tu slodkie je.... a wazy ponad 120 kilo:dry::-D:-D:-D:-D

mojA nauczyla sie szczypac i to mocno... a zwlaszcza upatrzyla sobie moje (.)(.):baffled::baffled::baffled::baffled:
wiecie co bol sprawdza ile moze scisnac:dry::dry::dry:

Ostatnia edycja:
Witamy i my.
Mała śpi to nie wiem jak długo popisze...
Przespałam dziś łapanie moczu na posiew, bo mała obudziła się dopiero o 5.
Muszę się tak od 6 za to wziąć bo mój jadąc do pracy musi zawieść próbkę do laboratorium do szpitala. A dziś przespałyśmy. Nawet nie słyszałam jak tatuś wstawał do pracy:sorry2:

Piwonia ja też mam nadzieję, że dziś uda nam się wyjść na spacer z małą. Od tygodnia łyka świeżego powietrza jedynie w foteliku samochodowym:-(

Mola ale cię tu dawno nie było! Pisz co tam u ciebie?!

Mju
tak mi przykro z powodu tego dysku. Z tego co mówi mój tata (informatyk) najlepiej odzyskują w Polsce w Warszawie i właśnie w Katowicach. Trzymam kciuki, żeby się udało.

No i wstała.........

Ostatnia edycja:
Witajcie laseczki :-D
U nas noc w miare pobudka 2 razy :sorry2:
Mola witaj ponownie ;-)
Mju, mam nadzieje że uda sie jednak odzyskać dysk, trzymam kciuki ;-)

U nas dzis znów przymroziło i ciutke wieje wiec chyba ze spaceru nici :baffled:
Mała nie spi od 7 teraz coś sie tuli do poduchy to może mi sie uda w spokoju kawke wypić :-D

Dziekuje wszystkim za mile powitanie:tak:
Efe chyba nie da sie jednym postem opowiedziec co u mnie. Mysle ze udzielajac sie na innych watkach tematycznych opowiem co i jak u nas.
Ciesze sie ze sie zebralam zeby wrocic bo mi Was brakowalo;-)
Mju, zmobilizowalas mnie do wywolania zdjec bo nawet nie wiemy kiedy moze sie cos takiego stac! Cholerna technika! Kiedys sie wywolalo i na zawsze bylo w sufladzie.
Mala powinna mi juz zasypiac a ta fika w najlepsze.

witam sie dziewczynki
u nas nocka lepiej dzis niz wczoraj i przedwczoraj - bylo mniej baczkow i przez to mniej razy synek mi sie budzil. ;-)teraz Miko tzryma w buzi moja reke i trakltuje ja jak gryzaczek:-D

mju trzymamy z Mikusiem kciuki, zebyscie jednak odzyskali te zdjecia, szczegolnie z podrozy - nam tez zginely plytki ze zdjeciami z Portugalii :wściekła/y:

piwonia wierze, ze u dziewczynek skonczy sie tylko na katarku:tak:

basia1807 moj tez strasznie szczypie tylko, ze moje rece - wiem jak to boli, ale powtarzam mu, zeby tak nie robil, moze kiedys zrozumie :tak:

efe zycze powodzenia z posiewem. licze, ze sie uda:yes:

baska jak noc minela?

maggie powodzenia w rozmowie z pediatra :-):happy:

my dzis idziemy do pediatry na 18; mam nadzieje, ze wyniki Mika na toxo sa ok, bo jak go beda jeszcze raz tak kuli jak w poniedzialek, to ja nie wytrzymam:szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry