reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Mju nie zalamuj sie moze wszytsko jest jeszcze so odzyskania poszukaj tylko dobrego infornatyka moze cos zaradzi
Moja siostra miala podobna sytuacje i odzyskala wszystkie zdjecia i dane bo pisala prace magisterska

Kurcze dziewczyny dlaczego nie mogle zaglosowac na ebobas?? Juz niby mam ten kod do wpisania i jak to zrobie to wyskakuje mi ze "w tej chwili nie moge oddac wiecej glosow na to zdjecie. Prosze sprobowac ponownie pozniej" ?????

OK juz poszlo :-)

Ostatnia edycja:
cześć ;-)
melduję że głosy na wszytskie 4 zdjęcia oddane :-D
my dziś sobie u babci byłyśmy. na chwilę do tesco wyskoczyłam i kupiłam Małej pajace 74 bo miałam tylko jednego.. a ona już musi w tym rozmiarze spać bo w 68 się za mała zrobiła.
teraz nadrabiam zaległości co u Was :-p

Hej! ja zdołowana - bo nie da się odzyskać danych z dysku :-( Mamy dysk wymienny, na którym była kopia naszego ale pech chciał, że parę dni wcześniej padł komp siostry M i Mateo skasował nasze dane, żeby wgrać jej i potem nie zrobił znów kopi i wszystko stracone :-(:-(:-(:-( Wszystkie zdjęcia:-(:-(:-(
a nie masz zdjeć na jakimś serwerze z nich tez można posciągac,ale wierze ze to straszna strata,dlatego ja co jakis czas zgrywam zdjecia bo byłoby mi napewno ez szkoda starcic wszystko
wpadłam powiedziec dobranoc

Hej dziewczyny:)
Pamietacie mnie jeszcze....?:sorry2: Mam nadzieje ze tak;-)
Moja mala jest tak absorbujaca i na tyle zmienila moje zycie ze nie mam czasu zagladac na forum:zawstydzona/y: Po takiej przerwie zbieralam sie dlugo i zebrac sie nie moglam zeby napisac. W koncu postanowilam sobie ze musze wrocic na forum :) Brakowalo mi Was przez ten czas:tak: Lece przegladac inne watki i mam nadzieje ze szybko nadrobie:tak:

Hej dziewczyny:)
Pamietacie mnie jeszcze....?:sorry2: Mam nadzieje ze tak;-)
Moja mala jest tak absorbujaca i na tyle zmienila moje zycie ze nie mam czasu zagladac na forum:zawstydzona/y: Po takiej przerwie zbieralam sie dlugo i zebrac sie nie moglam zeby napisac. W koncu postanowilam sobie ze musze wrocic na forum :) Brakowalo mi Was przez ten czas:tak: Lece przegladac inne watki i mam nadzieje ze szybko nadrobie:tak:
milej lektury:-)

Ja sie juz pozegnam na dzis-DOBRANOC

reklama
Mju faktycznie strata wielka...a może jakas inna firma /informatyk sobie poradzi?

dziekujemy za głosiki, nasz na dziewczyny tez juz oddane (choc pierwsze podejscie ze nie mozna...) jesli ktoś jeszcze nie głosował to poprosimy...my dzis po koledzie dlatego cały dzien mnie nie było- najpierw sprzatanie a potem do 19 czekanie na ksiedza...
Bartek strasznie marudny - chyba zęby, juz mu bardzo wystaje jedynka lewa ale przez skóre się przebić nie moze...zasnął po 20 ale już od tego czasu chyba z 5 razy musiałam do cyca przytulac bo z płaczem się budził

dobranoc!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry