reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Ja już się zastanawiałam czy włosów nie ściąć na krótko bo moje włosy są wszędzie:wściekła/y: ale nie mam czasu iść do fryzjera ostatnio.
A moje dziecko śpi już 1,5h! A w ciągu dnia miała drzemki po 20-30 minut. Ciekawe jak w nocy będzie? A dałam jej trochę słoiczka z Hippa Na dobranoc (HiPP: Kaszka ryżowa z mlekiem Jabłko-Gruszka) bo dojadła wczorajsze pół słoiczka gruszki Wiliamsa i wołała jeszcze:sorry2: No to teraz będzie kiepsko coś czuję.

Megaczka waga u lekarki stara taka odważnikowa i te 5700g to przybliżona wartość ale zaskoczyłaś mnie pisząc że u was jest gorzej?! To ile twoja kruszynka waży?

Ostatnia edycja:
Ja już się zastanawiałam czy włosów nie ściąć na krótko bo moje włosy są wszędzie:wściekła/y: ale nie mam czasu iść do fryzjera ostatnio.
A moje dziecko śpi już 1,5h! A w ciągu dnia miała drzemki po 20-30 minut. Ciekawe jak w nocy będzie? A dałam jej trochę słoiczka z Hippa Na dobranoc (HiPP: Kaszka ryżowa z mlekiem Jabłko-Gruszka) bo dojadła wczorajsze pół słoiczka gruszki Wiliamsa i wołała jeszcze:sorry2: No to teraz będzie kiepsko coś czuję.

a moja dzisodwrotnie,rano drzemka była 2 godzinki,a teraz dwie po 30 minut
teżmam ten słiczek na dobranoc,ale jeszcze małej nie dałam

ja dałam bo i tu i tu gruszka a to nowy składnik
a przez przypadek wzięłam jeszcze taką kasze manne i się zastanawiam czy dać już (w końcu ten gluten tam jest) ech...

ps. a takie to dobre że sama miałam ochotę dziecku zjeść

ja dałam bo i tu i tu gruszka a to nowy składnik
a przez przypadek wzięłam jeszcze taką kasze manne i się zastanawiam czy dać już (w końcu ten gluten tam jest) ech...

ps. a takie to dobre że sama miałam ochotę dziecku zjeść

ja tej z manna jeszcze nie kupowałam ze względu na ten gluten
poczekam jeszcze,a tamtą wypróbuje moze w weekend bo moja gruszki uwielbia

Megaczka waga u lekarki stara taka odważnikowa i te 5700g to przybliżona wartość ale zaskoczyłaś mnie pisząc że u was jest gorzej?! To ile twoja kruszynka waży?

źle sie wyraziłam, nie gorzej tylko mniej. Moja kilka dni temu ważyła dokładnie 5600, takiej wagi sie z resztą spodziewałam bo Julka od urodzenia przybiera około 500g miesięcznie.

widocznie taka jej uroda, chyba ma lekkie kości bo fałdki na udkach są :-)

ale to już ci pisałam rano żebyś się nie martwiła wagą Gabi

hej!!
Zdrówka dużo dla chorowitków tych małych i większych!

U nas jakoś leci...Byliśmy dziś na spacerku ale tylko 30 min wytrzymałam bo mi zimno było...brrrr kiedy ta wiosna!!!!!!!:dry:

Mały śpi a my czekamy na księdza,mam nadzieje że zaraz się zjawi bo ja chcem kolacje robić a będą tosty i troche przy tym roboty a już się głodna robie:sorry2:
ja soczków nie daje bo jeszcze nie chce ja dawać może kiedyś :-p

Mała wcisnęła na kolację 140 ml odciągniętego mleka z dodatkiem kaszki ryżowej. Zobaczymy czy to cos zmieni w kwestii nocnego jedzenia.

A ja dzisiaj nie wychodziłam. Ja już też chcę wiosnę.

reklama
Bry wieczór :-)
wpadłam na chwilkę oblookać, co u Was słychać ;-)
ja dzis z Tomkeim miałam wychodne, bylismy w odwiedzinach u przyjaciółki, i super cały dzien nam zleciał :)
Mały juz wypluskany, najedzony, grasuje w łóżeczku. Jeszcze chwilka i pewnie zaśnie (oby :dry:).
Lece poczytac na inne wątki mig mig ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry