5700g równo 3 centyl
oj to moja starsza a jeszcze lżejsza a myślałam że Gabi najmniejsza z forumowych dzieciaczków
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
5700g równo 3 centyl
ale nie mam czasu iść do fryzjera ostatnio.
No to teraz będzie kiepsko coś czuję.Ja już się zastanawiałam czy włosów nie ściąć na krótko bo moje włosy są wszędzieale nie mam czasu iść do fryzjera ostatnio.
A moje dziecko śpi już 1,5h! A w ciągu dnia miała drzemki po 20-30 minut. Ciekawe jak w nocy będzie? A dałam jej trochę słoiczka z Hippa Na dobranoc (HiPP: Kaszka ryżowa z mlekiem Jabłko-Gruszka) bo dojadła wczorajsze pół słoiczka gruszki Wiliamsa i wołała jeszczeNo to teraz będzie kiepsko coś czuję.
ja dałam bo i tu i tu gruszka a to nowy składnik
a przez przypadek wzięłam jeszcze taką kasze manne i się zastanawiam czy dać już (w końcu ten gluten tam jest) ech...
ps. a takie to dobre że sama miałam ochotę dziecku zjeść
Megaczka waga u lekarki stara taka odważnikowa i te 5700g to przybliżona wartość ale zaskoczyłaś mnie pisząc że u was jest gorzej?! To ile twoja kruszynka waży?
a u mnie tez stoją soczki i herbatka z Hippa,ale ja nie mogłam podać,moze w weekend spróbujemya ja mam soczek gruszkowy i go kiszę jak bombę;p
może pojutrze podam w końcu;p

).