reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No i zasnęła...
wiem wiem,tylko ja zmarznę,bo jej to cieplutko bedzie
moja tez przy zabawie nie zaśnie,ale ostatnio jej sie zdarza,jak mąż ja weźmie na kolana i robi jej takie patataj,ale jak slimak powoli i odpływa nam
Do południa powinno się trochę ocieplić...
Może jakieś leginsy pod spodnie załóż? Kiedyś widziałam w Gadżecie na TVN TURBO że robią takie kurtki dla narciarzy z ogrzewaniem. Przydałoby ci się co?

Basia ale ty wredna jesteś hihi... ale nie dziwie się, że wam nerwy puszczają. A nie ma tam u was budownictwa społecznego?

reklama
No i zasnęła...

Do południa powinno się trochę ocieplić...
Może jakieś leginsy pod spodnie załóż? Kiedyś widziałam w Gadżecie na TVN TURBO że robią takie kurtki dla narciarzy z ogrzewaniem. Przydałoby ci się co?

Basia ale ty wredna jesteś hihi... ale nie dziwie się, że wam nerwy puszczają. A nie ma tam u was budownictwa społecznego?

idziemy dopiero na 13.00
a pod spodnie to ja raczej nic nie włożę,bo dostaje wysypki
juz x lat tak chodze

witam:-)
u nas pada śnieg i jest -9 za oknem,
dzisiejsza noc zapowiadała się tak dobrze , Alicja po wieczornym karmieniu obudziła się o 23 a potem o 4.30:szok: normalnie pierwszy raz od 1,5miesiaca spałam ciągiem 5h:-D ale dałam o tej 4.30 cyca i spała dalej ale o 5.20:wściekła/y: Angelinka do mnie przyszła i mówi ze ona się juz wyspała!!! Alicja się obudziła i było koniec spania, maz wyjechał o 5.30 a ja ledwo na oczy patrzyłam a one sobie spiewały do siebie;-)
nie jest mi dane się wyspać:no: Angelina moze tak od pół roku przespała z 10 nocy bez budzenia się a tak własnie ok 4-5 się budzi i chce mleko i przeważnie idzie spać dalej a dziś mi zrobiła psikusa:no:

Dzien dobry:tak:
U mnie tez -11 stopni i jeszcze do tego snieg sypie! Ze niby efekt cieplarniany mamy?! Ciekawe gdzie bo Polski na pewno nie obejmuje! Nie ide na pewno na zaden spacer:wściekła/y:
Basia Ty to sie masz z ta szwagierka, film by mozna bylo nakrecic:-D
Efe udalo Ci sie ten mocz zlapac?

ja dzis załozyłam rajstopy pod spodnie bo wczoraj to myslałam ze nogi mi zamarzną:no: a ja ide na spacer to zakładam chłopaków rekawiczki narciarskie bo najbardziej mi ręce marzną jak pcham wózek

zauważyłam ze mała lubi kupac zawsze jak siedzi na krzesełku do karmienia podczas posiłku;-) wiec je obiad i wali kupe:-)
teraz siedzi mi na kolanach i własnie się skupała, chyba Ala przygotowyje się do siedzenia na kibelku hihihihihihihi

Dzien dobry:tak:
U mnie tez -11 stopni i jeszcze do tego snieg sypie! Ze niby efekt cieplarniany mamy?! Ciekawe gdzie bo Polski na pewno nie obejmuje! Nie ide na pewno na zaden spacer:wściekła/y:
Basia Ty to sie masz z ta szwagierka, film by mozna bylo nakrecic:-D
Efe udalo Ci sie ten mocz zlapac?

Złapałam a jakże! Szczęśliwa jestem jak nie wiem, bo dziecko samo wstało o 6 i nie musiałam jej budzić i pod kran wsadzać.

A teraz odsypia:dry: a ja już kawę wypiłam:-(

Sempe siła grawitacji jej pomaga!

Ostatnia edycja:
ja dzis załozyłam rajstopy pod spodnie bo wczoraj to myslałam ze nogi mi zamarzną:no: a ja ide na spacer to zakładam chłopaków rekawiczki narciarskie bo najbardziej mi ręce marzną jak pcham wózek

zauważyłam ze mała lubi kupac zawsze jak siedzi na krzesełku do karmienia podczas posiłku;-) wiec je obiad i wali kupe:-)
teraz siedzi mi na kolanach i własnie się skupała, chyba Ala przygotowyje się do siedzenia na kibelku hihihihihihihi

moja tez przy jedzeniu uwielbia robić

Złapałam a jakże! Szczęśliwa jestem jak nie wiem, bo dziecko samo wstało o 6 i nie musiałam jej budzić i pod kran wsadzać.

A teraz odsypia:dry: a ja już kawę wypiłam:-(

ja tez juz po kawusi,zupa nastawiona jeszcze tylko poodkurzam a potem siede sobie z miętą

ja tez juz kawe zbozową wypiłam i zaraz na sniadanie idę, chłopaki spią jeszcze( u nas ferie są aktualnie) Mała tez powoli sobie zasypia i zabiorę się za sprzatanie jak mama mnie dzis nawiedzi;-)

dzis jeszcze musze sernik z brzoskwiniami upiec na jutro do przedszkola idę na Dzien Babci:-)
mój Starszak wczoraj uswiadamiał mi ze jak bedę miała ponad 50 lat to mogę zostać juz prababcią!!!!!!!:no::szok: mam nadzieje ze mi nie zrobi takiego prezentu:tak:

reklama
Ja myslalam,ze to tylko moje dziecko wali kupe podczas jedzenia a tu prosze;-)

U mnie nie ma mrozu...jest +5 :baffled: a wolalabym mroz...wtedy chociaz psa nie musze po spacerze myc,bo zamarzniete wszystko i sie nie brudzi...

Wstalysmy o 7:30...druga kawe pije,zaraz jakies porzadki,trzeba pomyslec co na obiada gotowac;-) pozniej spacer,wyjscie z psem i znowu dzien zleci...a jutro na szczepienie:unsure:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry