Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
No i zasnęła...
Może jakieś leginsy pod spodnie załóż? Kiedyś widziałam w Gadżecie na TVN TURBO że robią takie kurtki dla narciarzy z ogrzewaniem. Przydałoby ci się co?
Basia ale ty wredna jesteś hihi... ale nie dziwie się, że wam nerwy puszczają. A nie ma tam u was budownictwa społecznego?
Do południa powinno się trochę ocieplić...wiem wiem,tylko ja zmarznę,bo jej to cieplutko bedzie
moja tez przy zabawie nie zaśnie,ale ostatnio jej sie zdarza,jak mąż ja weźmie na kolana i robi jej takie patataj,ale jak slimak powoli i odpływa nam
Może jakieś leginsy pod spodnie załóż? Kiedyś widziałam w Gadżecie na TVN TURBO że robią takie kurtki dla narciarzy z ogrzewaniem. Przydałoby ci się co?
Basia ale ty wredna jesteś hihi... ale nie dziwie się, że wam nerwy puszczają. A nie ma tam u was budownictwa społecznego?
normalnie pierwszy raz od 1,5miesiaca spałam ciągiem 5h
ale dałam o tej 4.30 cyca i spała dalej ale o 5.20
Angelinka do mnie przyszła i mówi ze ona się juz wyspała!!! Alicja się obudziła i było koniec spania, maz wyjechał o 5.30 a ja ledwo na oczy patrzyłam a one sobie spiewały do siebie;-)
Angelina moze tak od pół roku przespała z 10 nocy bez budzenia się a tak własnie ok 4-5 się budzi i chce mleko i przeważnie idzie spać dalej a dziś mi zrobiła psikusa
a ja już kawę wypiłam:-(
a wolalabym mroz...wtedy chociaz psa nie musze po spacerze myc,bo zamarzniete wszystko i sie nie brudzi...